Opublikowano 12 stycznia 201510 l Zmienilo sie cos z data premiery, czy nadal 30 stycznia ? 27 stycznia świat, 30 stycznia Europa. Ciekawe czy będzie można w polskiej wersji wybrać wersję językową tak żeby grać z napisami pl i audio eng.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l A ma być dubbing polski ? jeśli tak to by wyjaśniało synchronizacje ruchu ust u postaci w angielskiej wersji
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Z tego co widziałem wersja na pc (więc podejrzewam, że na konsole również) ma pełną polonizację - łącznie z dubingiem.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Oby tylko nie był obowiązkowy, bo inaczej trzeba będzie zrobić import
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Obawiam się, wersja na konsole nie będzie dawała możliwości wyboru i będzie w całości (łącznie z audio) po polsku.
Opublikowano 12 stycznia 201510 l Obawiam się, wersja na konsole nie będzie dawała możliwości wyboru i będzie w całości (łącznie z audio) po polsku. Śmiem w taką sytuację wątpić , przynajmniej sklepik gram.pl daje mi do tego podstawy informując że wersja na PS4 będzie zawierała dwie wersje: angielską i polską.
Opublikowano 14 stycznia 201510 l no kurde mamy blu ray i na ps4 i na xbox one to powinni zmieścić 2 wersje językowe:) Na pc steam zapewnia przeważnie zmiane języka. Po prostu ściąga się inną wersje Strasznie na tą grę się napaliłem ale jednak poczekam do pierwszych recenzji. Pre ordera nie robię. Techland ma raz wzloty a raz mocne wtopy.
Opublikowano 15 stycznia 201510 l W CDA wrzucili jakże popularne i chwalebne zarazem "pierwsi na świecie". Tyle, że z tytułu m.in. embargo, ocen żadnych i tak nie wystawili xDAutor psioczy na polską wersję, wychwala samą grę, zachwyca się grafiką. Z jednej strony trochę szkoda poprzedniej generacji, z drugiej strony autorzy są ograniczani tylko mocą nowych maszyn i faktycznie DL można określić mianem gry z szatą na miarę nowej generacji.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l No grafika robi wrażenie, no i możliwości eksterminacji zombie fajny tytuł się szykuje.
Opublikowano 16 stycznia 201510 l dying light opoznione. http://m.polygamia.pl/Polygamia/1,109147,17269330,Premiera_Dying_Light_opozniona__Warner_Bros__cenzuruje.html
Opublikowano 16 stycznia 201510 l nosz k.... Ta poprawność polityczna mnie wkurza. 11 dni przed premierą przesuwają ? To przecież już gold do tłoczni pojechał .... No to jedyna DUŻA premiera stycznia poszła na marzec wtedy kiedy Bloodborn. Hehe powodzenia .... Edytowane 16 stycznia 201510 l przez blantman
Opublikowano 16 stycznia 201510 l Biorąc pod uwagę cyrk z niedokonczonymi tytułami w ub. r., można dostrzec w tym plusy. Gorzej że BloodBorne sprzeda sie przez to nieco słabiej. W końcu od czasu przesunięcia Wiedzmina 3 nie miało żadnej konkurencji.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Osz (pipi)a! Nasza cywilizacja na serio musi zdechnąć. Co za głąby w tym WB. Najlepsza premiera zimy.. wkurzyłem się!
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Ja tez. no to kupie, jak zejdzie ponizej stowy. Tak sie nie robi, nie 11 dni przed premiera.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Ta gra mogła bardzo dobrze się sprzedać, zwłaszcza, że ciekawych premier w najblizszym czasie brak, sam z niecierpliwością na nią czekałem, przed marcem zapewne już na premierę nie wezme.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Przez tem system poruszania może DL nie będzie tak drętwe i ślamazarne jak DI. No i mam nadzieję,że bronie nie będą się rozpadać po kilku zamachach,bo to ciągle szukanie głupich wioseł cholernie wybijało z rytmu.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Mnie najbardziej w dead island wkurzało toże waliłeś kijem w zombiaka ze 30 razy zanim padł Nie chcę niezniszczalnych przeciwników. Dead ISland w pewnym momencie robił się z tego powodu mocno irytujący
Opublikowano 18 stycznia 201510 l No ja powiedziałbym wręcz przeciwnie. W DI wystarczyły 2-3 strzały i zombiak padał, a w DL widzę, że zombiak potrzebuje czasem nawet 5-6 strzałów aby padł.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Faktycznie, łom mogłby się nie rozsypywać po kilku pieprznięciach w spróchniałe ryło... Karabiny mogły by mieć więcej pixeli... 90 procent misji mogło by nie polegać tylko na uwolnieniu jakichś tam odciętych od świata przez zgniłki turystów... A i żeby nie trzeba było grzebać w milionach identycznych walizek... Ot, pobożne życzenia fana DI...