Skocz do zawartości

Dying Light

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie zombie reagują jak je się trafi w butlę na plecach:

:)

Fajna giera, kiedyś sobie ja sprawie, tymczasem oglądam tylko i ciesze michę z waszych wydziwień.

W 2 sekundzie widać nie do końca poprawioną animacje wspinania sie - ręce zapierają sie o nicość, tak jakby to był dach, kładka, ale nie murek  :facepalmz:  Jedna animacja wspinania sie to trochę mało, jak na tak wielki i różnorodny parkour.  Powinni to udoskonalić.

Opublikowano

czy na Łoniaku jest polski dubbing?

Tak. Grę kupiłem na USA Markecie. Po przełączeniu lokalizacji normalnie śmigam w PL.

Opublikowano

W media ekspert za 189 zl i wysylka kurierem gratis. Po zapisaniu do newslettera kod na 10zl wysylaja. Dla nowych klientow, ale wiadomo mozna na zone mame itd ;)

Czyli 179 i kurier gratis quwa. Najniższa cena w sieci. Potem agito za 199.

Dobra cena, jak skoncze i sprzedam Evil Within to łykam.
Opublikowano (edytowane)

W media ekspert za 189 zl i wysylka kurierem gratis. Po zapisaniu do newslettera kod na 10zl wysylaja. Dla nowych klientow, ale wiadomo mozna na zone mame itd ;)

Czyli 179 i kurier gratis quwa. Najniższa cena w sieci. Potem agito za 199.

Shieet, dzięki - 30zł w kieszeni zostaje patrząc na ofertę komputronika gdzie miałem zamówione. Zaklepane w Factory, już nie pierwszy raz mediaexpert ma najlepszą ofertę

EDIT: Pierwsza recka - 4,7/5

http://www.cheatcc.com/ps4/rev/dyinglightreview.html

Edytowane przez kermit
Opublikowano

Ta gra jest bardzo slaba pod wzgledem fabularnym. Swiat jeszcze calkiem ciekawy, zwlaszcza co sie dzieje w nocy. Ale po 15 minutach biegasz przy tych zombie, jakby nigdy nie istnialy, od punktu do punktu w misjach "przynies, podaj, pozamiataj". Duze rozczarowanie.

Opublikowano

Ta gra jest bardzo slaba pod wzgledem fabularnym. Swiat jeszcze calkiem ciekawy, zwlaszcza co sie dzieje w nocy. Ale po 15 minutach biegasz przy tych zombie, jakby nigdy nie istnialy, od punktu do punktu w misjach "przynies, podaj, pozamiataj". Duze rozczarowanie.

Mam takie same odczucia niestety, zbyt dużo biegania i parkura a zbyt mało survivalu 

Opublikowano

Co ciekawe w PL da się nawet grać, bez krzywienia co chwilę. Ale trzeba pamiętać żeby nie przełączyć się na wersję angielskąbo wtedy czar pryska i nie chce się wracać. Jak się tego nie zrobi człowiek sobie spokojnie gra i żyje w błogiej nieświadomości.

Opublikowano

Thx, to olewam.

Opublikowano

Mam takie same odczucia niestety, zbyt dużo biegania i parkura a zbyt mało survivalu 

A ja mam całkiem inne przemyślenia, już sam prolog był bardzo fajny, i mega się wkręciłem. Historia jest oczywiście typową opowiastką o apokalipsie zombie, ale przecież o to w tej grze chodzi. A co do tego, że za dużo jest biegania, to uważam ten argument za mega z pupy, przecież od początku wiadomo było, że to będzie gra o zombie z parkurem jako głównym ficzerem. A elementów survivalowych jak na razie było całkiem sporo i całkiem fajnych, przecież od gracza tylko zależy jak się chce w tej grze bawić, bo równie dobrze może korzystać z pułapek, bomb, otoczenia itd.

• Plusik 1
Opublikowano

Co ciekawe w PL da się nawet grać, bez krzywienia co chwilę. Ale trzeba pamiętać żeby nie przełączyć się na wersję angielskąbo wtedy czar pryska i nie chce się wracać. Jak się tego nie zrobi człowiek sobie spokojnie gra i żyje w błogiej nieświadomości.

A można strzelić sobie wersję kinową? ang + polskie napisy czy trzeba trzymać się pełnej polskiej wersji? Poza tym język zmienia się w opcjach czy trzeba zmienic język systemowy w konsoli, aby przejść na ang?

Opublikowano

A można strzelić sobie wersję kinową? ang + polskie napisy czy trzeba trzymać się pełnej polskiej wersji? Poza tym język zmienia się w opcjach czy trzeba zmienic język systemowy w konsoli, aby przejść na ang?

Niestety nie, jak masz język konsoli ustawiony na PL, grasz PL, jak masz ustawiony EN, grasz EN.