Bansai 11 198 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) Troche jestem przypalony na to DL ale boje sie ze dopadnie mnie nuda jak w kazdym innym sandboxie ;( Jesli sandboxy, wszystkie, Cie nudza, to lepiej sobie daruj, mamy tutaj sporo typowych dla sb aktywnosci. A skoro juz przy aktywnosciach, odkrylem przed chwila nowa, o dziwo gra nic o niej nie mowila, podszedlem do supermarketu, musialem wcisnac kwadrat na zwyklych drzwiach (przewaznie takie sie mija z automatu bo nic sie z nimi nie da zrobic, ale podszedlem blizej bo na tych drzwiach zombiak wyladowal z lootem) wlaczyla sie rozmowa przez radio ze to strefa kwarantanny, boom, mozna wejsc do srodka i mamy kolejny level, przed chwila udalo mi sie znalezc jakis apartamentowiec rowniez oznaczony ta ikonka kwarantanny, jest tylko jeden problem, sporo zombiakow w zamknietej przestrzeni - piekna rzez sie tam odbywa Wiec pro-tip, jesli widzicie jekies wozy z radioaktywnymi substancjami, zolte tasmy lub pelno workow z trupami, zainteresujcie sie budynkiem kolo ktorego te rzeczy sie znajduja. Ciekawe ile jeszcze jest takich miejscowek, muzyka w nich jest genialna, niczym z filmu Romero, w ogole muza w DL stoi na calkiem wysokim poziomie. Ok, wracam do grania, over and out. Edit: Zapomnialem jeszcze, parkour w tej grze ciagle sie rozwija, teraz moge wspinac sie wyzej po scianach oraz odbijac sie od nich niczym w ME, a nawet lepiej niz w ME, dodaj do tego otwarty teren i ... Przez ostatnie 2 godziny wspinalem sie po blokach (nie szalasach w slumsach, tylko po normalnych blokach mieszkalnych, kolejny pro tip, na dachu mozna fajne rzeczy znalezc). Okej, teraz over and out. Edytowane 28 stycznia 2015 przez Bansai 2 Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Ależ ta gra jest dobra, wycieczka po zrzut pod osłoną nocy ostro daje popalić...a jak jeszcze wyprzedzisz przy zrzucie konkurencyjna ekipę, to już jest małe zwycięstwo Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Bansai jak już wrócisz to powiedz czy idzie złapać dobry suspens podczas nocnych misji ogrywanych w ciemnym pokoju. W takich warunkach nosiłem 1.5 roku temu drabiny - i dało się miejscami zaszczuć, a za parę miechów zamierzam zwiedzać tunele moskiewskiego metra w 1080/60 i być może właśnie Dying Light i taki news byłby miodem na moje uszy. Miałeś już jakieś dobre spotkanie z ogarniętym randomem w skórze super zombiakia? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 No ja też z odbiorem w sklepie moze sie postaraja i będzie przed weekendem. Brał ktoś u nich preordera? Ja wziąłem z kurierem i na razie cisza z wysyłką. W sumie mogłem brać z odbiorem w sklepie lepiej Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 No ja też z odbiorem w sklepie moze sie postaraja i będzie przed weekendem. Brał ktoś u nich preordera? Ja wziąłem z kurierem i na razie cisza z wysyłką. W sumie mogłem brać z odbiorem w sklepie lepiej ja wziałem z odbiorem w sklepie (z Dragon Age 3 było ok) ale też jakoś nie jestem mega spokojny że pojade jutro o 10 i gierka będzie czekać... lipa będzie jak się okaże, że trzeba będzie czekać na maila kiedy "przywiozo" Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Przeciez gra będzie oficjalnie w kazdym markecie jutro,( moze nawet dzisiaj) a Wy rozkminiacie, czy jakis dystrybutor nie doręczy dopiero w poniedziałek ? Wtf? Zmienic dostawcę i ciorac cały weekend. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Chlopie my tu dila za 179 zl zrobilismy, a ty co Empik 259 zl? EDIT: Dobra, właśnie dostałem maila, że mają wpłatę i kompletują. Na stronce też dostepność 24h 3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Eeee tam 219 to nie tak źle ja do mm podskocze Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 A nie wiecie czy w media expert na miejscu w sklepach już nie mają gry? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 w komputroniku mi pisali ze gre beda miec 29.01 ale nie moga jej sprzedac wczesniej niz 30.01 niby i ze rano w piatek mozna przyjsc i kupic tak czy siak mediaexpert jutro wbijam z godzina otwarcia do sklepu Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Wszyscy z Media Expertu bierzecie? Pewnie wlaczyliscie niskie ceny co? https://www.youtube.com/watch?v=A7QfFEd-oww Edytowane 29 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 największy twist tej zimy - w tej reklamie jednak mieli racje xD Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Zamówiłem do swojego media experta w mieście grę, mam nadzieję, że może jutro zagram Ps. Media serio ma dobre ceny, wyrabiają się, pralkę jakieś 200zl taniej kupiłem w porównaniu do innych sieci hehe Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Ja łapka wyciągnąłem dokładnie 470 pln mniej niż w MM Edytowane 29 stycznia 2015 przez ListuniO Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 tak z ciekawości - jaki jest mechanizm otwierania zamków? np jak ten w ambulansie na filmiku. Identyczny jak w Skyrim Jim Sterling - 5/10 Destructoid - 7/10 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 zdanie Bansaia > zdanie jakiegoś dżima sterlinga, przykro mi Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Chyba dla ciebie i garstki ludzi na forum. 6 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ta recka sterlinga to dziwna jakas jest, daje grze 5 glownie dlatego ze nie ma w niej nic oryginalnego, czyli wg niego jesli gra nie jest oryginalna to automatycznie nie moze byc juz dobra? Nie wiem, dziwnie sie to czyta. Nastepne oceny: Cheat Code Central - 94/100 Softpedia - 9/10 Attack of the Fanboy - 8/10 PS. Uwielbiam znecac sie nad zombiakami w tej grze, najpierw odcialem mu rece a potem 7 Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 zdanie Bansaia >>>>>>>>zdanie kupy>>>>>>zdanie jakiegoś dżima sterlinga, przykro mi Zdanie forumowej braci (prawie)zawsze najważniejsze. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Przestałem sie jarac reckami jak skończyłem 13 lat. No ale jak sam jim daje 5 to nie wiem Xd Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Forum>>>> AJ >>>>>>>>>>>>>>>> Gamerankings >>>>>>>>>>>>>>>>>> Recki sterlingów i innych gówien obesranych. Wystarczył wczorajszy stream aby mnie przekonać do zakupu. Tak więc dzięki ci Bansai, dzięki tobie w weekend będę się dobrze bawił mieląc zombiaki na 1000 pieces Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 To już nie jadę jutro do mm:( Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Jesli komus Dead Island nie podeszlo, to watpie ze Dying Light zmieni jego opinie o 180 stopni, ale jak pisalem w moich pierwszych relacjach, ta gra to jest ogroooomny krok w przod wzgledem DI wiec warto moze sprobowac. Gdy zaczynalem myslec ze traversal w tej grze nie moze byc juz lepszy, odblokowalem grappling hook, kolejna cudna zabawka do tej piaskownicy, swietne akcje mozna z nim wyprawiac w polaczeniu z parkourem. Bansai jak już wrócisz to powiedz czy idzie złapać dobry suspens podczas nocnych misji ogrywanych w ciemnym pokoju. W takich warunkach nosiłem 1.5 roku temu drabiny - i dało się miejscami zaszczuć, a za parę miechów zamierzam zwiedzać tunele moskiewskiego metra w 1080/60 i być może właśnie Dying Light i taki news byłby miodem na moje uszy. Mozna sie zaszczuc i to mocno momentami, doczytaj nizej wrazenia ze jednego questa Misje poboczne to w wiekszosci typowe fetch questy, ale jest w nich troche roznorodnosci i niektore naprawde maja swietne momenty jak na questy poboczne, wczoraj mialem np kozacka misje, <male spoilery> mialem za zadanie wspiac sie na jeden dupny most i wykrecic zarowki UV ktore sa potrzebne do wzmocnienia ochrony przed tymi dzikimi posrancami co noca tylko wychodza, brzmi latwo cnie? Nie, problem polegal na tym ze niektore byly wypalone i trzeba bylo w nocy isc zeby zobaczyc ktore sa sprawne, pomyslalem sobie, nie moge wykrecic wszystkich i wrocic? No ale kij ide, przez jakies 10-15 minut wymijam dzikusow na moscie, dosc ograniczony teren do manewrow jak latwo sie domyslic, wiec bylo troche napiecia, w koncu udalo mi sie wspiac, z ciekawosci wykrecam popsuta zarowke zeby sprawdzic czy gra ma dauna i co sie stalo? Porazil mnie prad, spadlem jakies 15 pieter w dol ... Szybko wrocilem na most, bo wyzej mialem odblokowana kryjowke, wykrecilem odpowiednie zarowki, wspialem sie na szczyt mostu (w nocy przeeeeezayebisty widok byl, ale taki przeeeee przeeee zayebisty) a po chwili dalem nura ze szczytu prosto do wody nizej (za co wpadl mi trofek, pro tip ) - genialna misja, a bylo kilka podobnych. Polecam tez bawic sie w challenge, spotykamy smiesznych ludzi, np typka ktory przyjechal do miasta tylko po to zeby: film o zombie nakrecic, w jego challengach dostajemy bronie palne i nieoganiczona amunicje Edytowane 29 stycznia 2015 przez Bansai 4 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Forum>>>> AJ >>>>>>>>>>>>>>>> Gamerankings >>>>>>>>>>>>>>>>>> Recki sterlingów i innych gówien obesranych. Wystarczył wczorajszy stream aby mnie przekonać do zakupu. Tak więc dzięki ci Bansai, dzięki tobie w weekend będę się dobrze bawił mieląc zombiaki na 1000 pieces Tak czytam forum i tam takie kwiatki jak Tomb Raider z 2013 super gra albo AC IV Black Flag najlepszy assasyn od czasów dwójki. Także tego ufam tylko sobie. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 W me status w trakcie kompletowania więc jest szansa na jutro a opinie pozytywne jak i nastawienie. Uwielbiałem dead island Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi