Boomcio 4 037 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 gdzie w dobrej cenie mozna wyrwac? w media expert juz nie ma.A jak zamówisz na ich stronie ? Wczesniej taki był warunek " niskiej ceny ". Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Saturn to 209zł Cytuj Odnośnik do komentarza
DemogorgoN 11 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Do 2045 to chyba zdążę go wykorzystać a co do cen to przynajmniej w Saturnie w Lublinie jak powiecie, że gdzieś jest taniej to najczęściej za taką samą cenę wam sprzedadzą i np:nie trzeba czekać na wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Kod można wyrzucić, bo dodatek jest za free do pobrania w PSS dla wszystkich co zakupili grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Swietnie - a ktos mi powie, czy jezeli dolaczam do kumpla i zrobie jakas misje poboczna z nim, ktorej sam nie mialem zrobionej, to wracajac do singla bede mial ja wykonana ? Nie nie będziesz mozesz robić je u kumpla a usiebie powtarzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) to niezla fuszerke odwalili - mogli rozwiazac to jak w Borderlands, a tak kooperacja dla ludzi, ktorzy chca razem przejsc fabule i razem zaliczyc osiagniecia traci jakikolwiek sens. Przedmioty znalezione chociaz zostaja, czy tez pozniej wracasz do tych, ktore miales w singlu ? Edytowane 2 lutego 2015 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Przedmioty zostają na 100% (gram na XOne). Co do tych misji nie wiem - dzisiaj sprawdzę. Główne wydaje mi się że nie powtarzałem w singlu tych które zrobiłem w co op u kogoś. Ester Egg xD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Też to może dzisiaj sprawdze, ale w sumie wtedy powinieneś mieć je na liście wykonanych. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Kurde, serio to taka slaba gra? http://www.metacritic.com/game/playstation-4/dying-light Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Swietnie - a ktos mi powie, czy jezeli dolaczam do kumpla i zrobie jakas misje poboczna z nim, ktorej sam nie mialem zrobionej, to wracajac do singla bede mial ja wykonana ? Nie nie będziesz mozesz robić je u kumpla a usiebie powtarzasz. W 2015 roku odstawiać taką żałość? Podobnie drętwo jest w FC4. W głupim Saint's Row się dało to zrobić, a w grach, które aspirują do bycia uber AAA nie można? Po to chyba jest ten coop, aby sobie pomagać i wspólnie zdobywać grę, a nie by potem powtarzać wszystko w pojedynkę. Mega minus dla Techlandu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Serio, (pipi) rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Kurde, serio to taka slaba gra? http://www.metacritic.com/game/playstation-4/dying-light Nie wiem, ale odnoszę wrażenie, że zachodnie serwisy nie lubią się z Krainą Cebuli. Może to zemsta za nie dostarczenie szybciej gry do testów? Moża Techland nie posmarował tyle co trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Dave ile ty siedzisz w grach żeby się opierać na ocenach jakiś lamusów? Pamietasz jak jarałeś się tym? http://www.metacritic.com/game/xbox-360/anarchy-reigns 71% metascore takim gó.wnem się podniecałeś? Edytowane 2 lutego 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) w coopie misje i acziki zaliczalo nam po obu stronach, nie wiem co tak panikujecie czezky - glowna wada dla zachodu jest skok pod RB i ze gra nie pokazuje nam jak gdzie wejsc i jest trudno rozkminic jak trzeba cos poszukac, samemu pomyslec co gdzie i jak zrobic (takie FC4 goty bo pokazywalo nam nawet yebane roslinki na mapie xD) dla mnie to plus bo czuc oldschool kombinowania, a burgery czuja sie pewnie jak dzieci we mgle... no i nawet po 14h gry nawet 3 zombie potrafi napsuć krwi i nie padają po 1 ciosie, rzucie nozem, czy po granacie - trzeba z nimi sie nameczyc i czesto uciekac ps. strzelanie karabinem headshotow, ten feeling pekajacych jak dynia czaszek Edytowane 2 lutego 2015 przez kermit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Lekki szok na oceny recenzentów, ja od piątku nabilem w pojedynkę z 16h. Fabuła, misje poboczne, jak i sama rozgrywka są mega. Kooperacja zaś, jeżeli słowa blantmana ktoś potwierdzi została totalnie z(pipi)ana. Nie ma to jak przechodzić z kumplem 40 misji pobocznych, by później robić to 2 raz u siebie... Edytowane 2 lutego 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Oceny mnie wala rowno. Takiego soczystego gameplayu juz dawno nie dostarczylo mi zadna produkcja, a na pewno syf od Ubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Lekki szok na oceny recenzentów, ja od piątku nabilem w pojedynkę z 16h. Fabuła, misje poboczne, jak i sama rozgrywka są mega. Kooperacja zaś, jeżeli słowa blantmana ktoś potwierdzi została totalnie z(pipi)ana. Nie ma to jak przechodzić z kumplem 40 misji pobocznych, by później robić to 2 raz u siebie... Osiągnięcia wyskakują wszystkim. Wczoraj z wrogiem i Zeratulem i jego kumplem zrobiliśmy arcziki za 5 misji razem w grupie i wszystkim nam wpadło. Edit: Wcześniej za wyzwania i typowo singlowe też wpadały normalnie na co opie. Edytowane 2 lutego 2015 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) No okej, ale ciekawe czy by Ci wpadli za wszystkie poboczne, gdybyś w między czasie wyszedł z gry. Może Blantman nie ogarnal i wprowadza nas w błąd Edytowane 2 lutego 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Gralem wczoraj w coopie i zaliczone 2h w misjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Dokładnie, Kermit jak później wyszedłem do singla to misje miałeś z coopa zaliczone? Może Blantman nie ogarnal kumpel się rozłączył a ja dalej kontynuowałem sam zabawę od chwili jak skończyliśmy poprzednią misję nie wiem tylko jak z jego postępem bo to ja byłem hostem : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 No ale jak ty dołączysz do kogoś kto jest dalej w fabule i wrócisz do swojej gry to te misje będziesz musiał robić znów. ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) No to teraz Ty robisz zamieszanie Kermit, bo dyskusja tyczy się tego, ze kumpel dzisiaj odpalajac gre nie będzie mial progresu z kooperacji. Sam to dzisiaj sprawdze, bo widzę że każdy pisze co innego, ale jak zalicza poboczne tylko hostowi to niezły fail. Edytowane 2 lutego 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Są imo dwie opcje - dołączamy do kogoś kto jest dalej przed nami w fabule - imo misje powtarzamy. - dołączamy do kogoś kto jest bliżej w fabule - gdy zrobimy jakąś misję której nie robił ani host ani my imo nie będziemy ich robić ponownie. Co do pobocznych to nie wiem - sprawdzę jak wspomniałem wcześniej. Może ważne gdzie jesteśmy fabularnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) No to teraz Ty robisz zamieszanie Kermit, bo dyskusja tyczy się tego, ze kumpel dzisiaj odpalajac gre nie będzie mial progresu z kooperacji. Sam to dzisiaj sprawdze, bo widzę że każdy pisze co innego, ale jak zalicza poboczne tylko hostowi to niezły fail. no weź to ogarnij i daj znać, bo faktycznie już reszta namieszała. Dla mnie, to bardzo ważna informacja, bo będzie wiadomo, czy warto to DL w ogóle brać do wspólnego grania, czy lepiej poczekać na wersję z koszyka w biedrze Edytowane 2 lutego 2015 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi