Skocz do zawartości

Dying Light

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim silniku gra dziala? Jest o tym informacja podczas wlaczania sie gry?

Gra działa na autorskim Techlandowym Chrome Engine

Piotrek, kotwiczka dziala mniej wiecej jak w Bionic Commando i bardzo ułatwia poruszanie się. W sec możesz się znaleźć na dachu budynku, moście, użyć jakiejś latarni by szybciej przeskoczyć nad przepaścią itp.

Kotwiczka jest spoko ale w połowie nie jest tak fajna jak parkour.
Opublikowano

Na jakim silniku gra dziala? Jest o tym informacja podczas wlaczania sie gry?

Gra działa na autorskim Techlandowym Chrome Engine 

Ale zrobili przeskok w jakości. Ubisoft ze swoją Dunia Engine się chowa.

280.gif

Opublikowano

Nie wiem kto dal dupy ale wrsja pudelkowa nie wychodzi w UK do 27/02 za to na Amazonie mozna ja zamowic za 44.99 z DLC i Season Passem wiec nie ma az tak zle. Problem tak ize pewnie jak ja grac zaczne to juz nikt w to gral nie bedzie :/

Opublikowano

Po spędzonych łącznie 7 godzinach w grze, spoglądam na postęp a tam...3% :) Trzeba wziąć się bardziej za główne misje, bo za bardzo wkręciłem się w zwiedzanie i szukanie lootów. Ale to tylko potwierdza, że gra starcza na długie godziny.

Opublikowano (edytowane)

Jakby co gramy z pawciem w DL, gdyby ktos chcial dolaczyc to zapraszamy.

Stream: http://www.twitch.tv/bansai_

Wait for me ;( wracam z delegacji w czwartek albo piątek i nie róbcie wszystkiego beze mnie:)

Tak expcalibur się nazywa w ang wersji. Tak powielalem go na glitchu więc dlatego nie podawalem tu metody. Ten miecz ma jedną zalete jest claymorem z dark souls. Ma zasięg a zasięg to moc!

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Jakby co gramy z pawciem w DL, gdyby ktos chcial dolaczyc to zapraszamy.

Stream: http://www.twitch.tv/bansai_

Wait for me ;( wracam z delegacji w czwartek albo piątek i nie róbcie wszystkiego beze mnie:)

Nie boj zaby, po same kredki wybieralismy sie godzine, w tym tempie daleko nie zajdziemy. :D Wrocisz z delegacji chetnie pocioram w coopie.

Fajnie sie z pawciem gralo, byly smiechy, soczysta eksterminacja zombie, zdunek na streamie, zaoralismy jakiegos randoma co nam inwazje zrobil jako zombie, czego wiecej chciec :reggie:

Za duzo nie nagrywalem bo nie chcialem streamu przerywac, ale te prace zespolowa trzeba bylo uwiecznic:

• Plusik 5
Opublikowano

wczoraj kolejna sesja z gra i kolejny raz swietna rozrywka, eksploracja randomowego opuszczonego motelu, utrzymane w bardzo dobrym klimacie misje poboczne, loot, crafting, levelowanie postaci

i ten feel jak na pelnym biegu wykonujemy wslizg + kopniak w nogi zombiaka, odpala się x-ray jak kość u nogi pęka i pozostaje mu jedynie pełzać prosząc o skrócenie męki

(wieczorem może wrzucę filmik jak się dobrze nagra)

Opublikowano

Ja pindole. Ale ta gra jest uber miodna. Pograłem raptem ze 2h, pozwiedzałem Wieżę, trochę okolice. Ale już jest miód. W tym roku chyba tylko przy Wiedźminie spędzę więcej czasu. No mega mi się to podoba.

Opublikowano

Da sie ale trzeba wykupic umiejetnosc, virali z reguly zabijam na strzala wiec glupio by bylo przed nimi uciekac, ale takie luksusy to na wyzszym levelu postaci dopiero :)

Opublikowano

Wczoraj próbowałem się do Pawcia podłączyć ale nie dało. W imprezie słyszałem tylko bansai a pawcia nie. Może bansai dziś założy? Może to coś da...