easye 3 390 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 dajcie znac, moze zrobimy te 5 zadan razem na osiagniecie ? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Wczytalem wlasnie sava po coopie z kermitem i zapisalo mi progress. Gralismy na kermita hoscie. Cytuj
Pabelek 0 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Początkowo całkowicie skreśliłem Dying Light, wydawało mi się, ze to po prostu kolejne wcielenie Dead Island, baaardzo się myliłem. Gra jest mega miodna, parkour jest bardzo dobrze zrealizowany ale co najważniejsze grając samotnie naprawdę czuć ten klimat surivalu. Brawo Techland Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Wczytalem wlasnie sava po coopie z kermitem i zapisalo mi progress. Gralismy na kermita hoscie. No tez to rozkminilem, po prostu nalezy byc w tym samym miejscu z fabula, misja, progresem w grze. Edytowane 4 lutego 2015 przez easye Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 "po prostu" xDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) [CzezkyMode=ON]W sumie to nawet plus - gra na miliard godzin, skoro wszystko nalezy zrobic minimum 2 razy! [CzezkyMode=OFF] no przynajmniej misje poboczne mogli rozwiazac jak w milionie innych gier na coopa z durnym pytaniem, czy chcesz powtarzać, skoro masz juz zaliczona, a tak niestety mega minus... Edytowane 4 lutego 2015 przez easye Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ja wlasnie tego nie rozumiem. Przeciez to ma kazda gra. Tak samo kiedys kazda gra fpp na n64 miala full button mapping. A teraz trzeba kupowac jakies kronosy za 300 zl xD Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Ale dzisiaj po robocie bedzie grane Edytowane 4 lutego 2015 przez hav3n Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Achievement whores fuj a kysz. Wracam dzisiaj chłopaki do domu będę późnym popołudniem więc liczcie mnie w coopie dla przyjemności nie pod trofea;) Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Mega przyjemnosc podlaczyc sie do znajomych, ktorzy sa 50% gry przed Toba i robia zadania u ludzi, ktorych nie znasz z fabuly, spoileruja historie, do tego w zaden sposob progres sie nie zalicza i po parunastu godzinach gry bedziesz mogl je zrobic raz jeszcze w pojedynke! Chcialbym scalakowac DI, bo mam mega przyjemnosc podczas robienia osiagniec w takiej grze, ale widze, ze nie potrzebnie wczoraj na Ciebie z tym czekalismy. Edytowane 4 lutego 2015 przez easye Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ok ja mogę ci pomóc grając i levelujac ale nie będę specjalnie pod trofeum z zadaniem czekał w singlu. Rozumiesz mnie? Jeżeli wy chcecie robić to a ja nie muszę tego trofeum robić aby wam wpadło to spoko. Po prostu mi nie zależy ale pobiegać w coopie mogę. Jeżeli do trofeum wszyscy musimy mieć to zadanie jeszcze nie zrobione to sorry. Zakładam że liczy się udział 4 osób bez różnicy czy to zadanie już zrobili czy nie. Dla mnie to jest dobrze rozwiązane w tej grze. Każdy robi singla w swoim czasie i ten singiel ma FABUŁĘ. jak ty to sobie wyobrażasz? Podłączasz się do mojej gry i z fabułą skaczesz do przodu robisz kilka zadań po czym wracasz do swojej gry. Następnie dochodzisz w singlu do momentu z co opa i przewijasz fabułę automatycznie do zadań 5 do przodu? To po kiego jest fabuła w grze? Ja tam lubię wczuć się w fabułę a w coopie nie zwracam na nią uwagę aby nie psuć sobie później zabawy. Robie zadania dla funu płynącego z kooperacji. 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Ale nie musisz mi pomagac, bo na pewno znajdzie sie ktos chetny by zaliczyc to osiagniecie. No i jak wyobrazasz sobie robienie takiego trofeum - "zalicz 5 dowolnych zadan z 3 znajomymi" - ze co grac wtedy nie trzeba? ze level Ci nie skoczy za jego wykonanie ? Ze wtedy stoimy na dachu i czekamy az wpadnie ?Moze to Twoja 1 gra w kooperacji, co ?, bo jest milion rozwiazan, ale wytlumacze Ci te najprostrze popularne w innych grach od lat. Nawet jak fabule musialbys robic sam, to wszytskie misje poboczne, od tych najprostrzych typu znajdz - przynies, po przejmowanie kryjowek i stref powinny byc zapisywane wszytskim wspolnie. W takich grach, gdy wyprzedzisz swoja fabule jakims zadaniem pobocznym dostajesz pytanie "rozegrales juz ta misje poboczna, czy chcesz ja powtorzyc" i jednym przyciskiem mozesz skoczyc dalej.DL ma chyba cos kolo 50 dodatkowych, sporo kryjowek do przechwycenia, stref zarazenia i dla Ciebie swietnym rozwiazaniem jest robienie tego wszytskiego 2 razy, bo coop powinien sie sprowadzac do biegania i zabijania zombie... Edytowane 4 lutego 2015 przez easye Cytuj
Pupcio 18 646 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Blant to co dziś napieprzamy? Jakby co to u ciebie bo ja już w drugim mieście jestem. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 jednak jutro dopiero Na szczęście idę na chorobowe to w ciągu dnia nadrabiam do ciebie i też będę miał drugie miasto Dziś kobieta musi być na pierwszym miejscu a dopiero wróciłem. Wiem że jak bym od razu do konsoli usiadł to będzie foch Także jutro i piątek jestem free wieczorem i przed południem (jak ona w pracy siedzi ) 1 Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Nie sledze tego, ale jest jakis problem z graniem w coopie rownolegle z singlem? Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) Zadnego poza tym, ze zaliczasz wylacznie misje dla hosta, ktore pozniej musisz powtorzyc w singlu, no chyba, ze jestescie dokladnie w tym samym miejscu z progresem (np. zaczeliscie razem gre od 1 misji), wtedy podobno zalicza Edytowane 4 lutego 2015 przez easye Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Jak tam u was z misjami pobocznymi? U mnie zapowiada sie, ze zglit(pipi)e na 97% patrzac po liscie...Obecnie mam chyba 86%Ogolnie kwestia 2-3 dni i koniec. Cytuj
Pupcio 18 646 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Kto dziś leci zabijać zombiaki? Blant, Bansai? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Kolo 20 sie moze pojawie Jakis agent przeszedl cale DL bez uzywania broni Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 (edytowane) Poszla pierwsza aktualizacja gry, ktora miedzy innymi blokuje glitch z kopiowaniem broni. Mozna takze sciagnac juz dodatek be the zombie. Bansai, pvp jest dostepne dopiero po przejsciu gry? Edytowane 5 lutego 2015 przez easye Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Mozna w kazdej chwili wlaczyc pvp, obustronnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi