Whisker 1 450 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Voytec, planuję platynę . Zresztą nigdy nie robię 100% na siłę, musi mieć gra "to coś" a ta ma. No właśnie robiłem kilka sub questów podczas grania i zdziwiła mnie pozytywnie ich długość. Fakt, są krótkie ale i takie, które spokojnie zajmią 30 min do godziny. Wczoraj trafiłem na osiedle, wyglądało jak typowe w PL, aż chciało się zwiedzać. 1 Cytuj
Poszukiwacz.01 17 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Obawiam się, wersja na konsole nie będzie dawała możliwości wyboru i będzie w całości (łącznie z audio) po polsku. Śmiem w taką sytuację wątpić , przynajmniej sklepik gram.pl daje mi do tego podstawy informując że wersja na PS4 będzie zawierała dwie wersje: angielską i polską. Czy ktoś z posiadających grę może powiedzieć jak wygląda sytuacja z graniem z napisami pl i audio eng? Potwierdziły się obawy, że albo całość po polsku albo angielsku bez możliwości włączenia napisów w innym języku? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Nie da się miksować. Albo jedno albo drugie. 1 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Gra mnie strasznie pozytywnie zaskoczyła. Zombie mi sie troche juz przejadło, ale podane w ten sposób ryje beret. Gra mnie tak wkreciła, że wczoraj zrobiłem coś na co dawno gra bez znużenia mi nie pozwalała i łoiłem od 8mej rano do 17 bez przerwy hehehe. Brawo Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Voytec, planuję platynę . Zresztą nigdy nie robię 100% na siłę, musi mieć gra "to coś" a ta ma. No właśnie robiłem kilka sub questów podczas grania i zdziwiła mnie pozytywnie ich długość. Fakt, są krótkie ale i takie, które spokojnie zajmią 30 min do godziny. Wczoraj trafiłem na osiedle, wyglądało jak typowe w PL, aż chciało się zwiedzać. To porownaj potem do Far Cry 3/4 bo wyglada mi to na dosc podobna platyne, rownie przyjemna w zdobywaniu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Na liczniku dobre 10H i jestem w momencie odbicia doktorka po przetrwaniu na arenie i jest nadal świetnie. Noc już nie stanowi wyzwania jako takiego bo wszystko opiera się na prostym schemacie jak w MGS Ogólnie klimat to jedno z najlepszych osiągnięć ostatnich lat w temacie zombiasów. Cytuj
Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 O tak, zdecydowanie. Noc stanowi o sile produktu. Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Blant, Bansai będziecie wieczorkiem? Bo już bym do końca dzisiaj pojechał z zombiakami. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 No kolo 20ej sie pojawie i mozemy smigac. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 ja dziś nie dam rady sorry ale po wczorajszym balu moje motoryczne zdolności zanikły dziś. Jedyne co cały dzień jestem w stanie robić to oglądanie filmów i seriali. Na kacu to tylko gry teltalle games , strategie lub taktyczne jrpg:D Na parkour przyjdzie czas w tygodniu Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Mam pytanko o side quest dla Guziego. Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Uuu nic sie nie podswietla z kilometra dlatego gra zostala zjechana przez pseudo rezenzentow. Btw. Nie mialem z ta misja problemu. Emtebe nie rob siary 1 Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 (edytowane) Mam pytanko o side quest dla Guziego. Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać? Nad jego domem jest most. Wspinasz się na niego, od jego spodu, wchodzisz na te widoczne barierki i żółtymi rurami wspinając się podchodzisz pod dach domu Gaziego. Wejście jest na samej górze. Edytowane 8 lutego 2015 przez Krolik85 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Jak w misji ,,ściągając przeszłość ,, wejść do tego zamku .? Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Z tym wejściem do domu Gaziego też się omordowałem- dobre kilkanascie minut szukałem jak się dostać na te platformy pod mostem. Teraz robię sobie przerwę od questów- latam za alkoholem, żeby zrobić Maczete Korek- brakuje mi 6 butelek, ale o nie akurat nie trudno. W DI ta nitka do celu była momentami pomocna, bo tam były tunele, więc jeśli się źle skręciło, to trzeba było się wracać. Tu wystarczy pokicać po dachach i jest się na miejscu. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Pograłem w weekend trochę dłużej w końcu i śmiało mogę polecić wszystkim, którzy się wachają. Bałem się, że wynudzi mnie tak jak Dead Island (odpuściłem na dobre po 5 godzinach), tutaj mam nabite już z 3 razy więcej i w dalszym ciągu chce mi się grać. Największe plusy w porównaniu do DI: - parkour, samo latanie po mieście i ucieczka przed zombiakami daje dużo radochy - walka z zombiakami jest bardziej wymagająca niż w DI, jest też mniej drewniana za sprawą odblokowywanych umiejętności i fizyki samej gry - świetny system dzień/noc Graficznie również bardzo dobrze, combo deszcz + noc tworzy naprawdę solidny klimat. Dodatkowo gra nie jest krótka, ktoś tam pisał, że ludzie pokończyli w 6 godzin chyba, to pewnie jakieś wstępne speedruny. Mam nabite jakieś 17 godzin i fabularnie pokazuje mi 38%. Polecam, znęcanie nad zombiakami nie było dla mnie tak przyjemne od czasu pierwszego Dead Rising Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Ladnie ludzi rozleniwilo. Nitki do celu Edytowane 9 lutego 2015 przez KoBik Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 No i przez was dziady kupiłem Dyinga. No i tak jak Dead Island mnie znudził po 2 godzinach tak DL pykam jak tylko czas pozwoli. Nom jedynie czasem nie mogę wyczuć tego wskakiwania i wspinania, bo nieraz tam gdzie wydaje się że za nic nie wskoczę da rade. Fakt gra nie prowadzi za rączkę ale to akurat wychodzi jej na zdrowie. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 No mi przejście na liczniku zajeło 9h plus kilka pobocznych questów a nie biegłem byle do końca aczkolwiek teraz jak patrze na listę dodatkowych misji to pewnie drugie tyle zejdzie. Świetny jest ten duży most, można podpłynąć od dołu i pozwiedzać a potem wejść na górę i skoczyć do wody za co zresztą jest też pucharek Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) coś pięknego ta gra, tyle h co mam już na liczniku i zero znużenia, boski szpil http://i.imgur.com/Bpp6I0Y.gifv ta lokacja + to co znajdujemy na końcu w pewnym pokoju Edytowane 9 lutego 2015 przez Bansai gif waży 25mb wiec jest tyćke za duży wyświetlanie ;) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) No mi przejście na liczniku zajeło 9h plus kilka pobocznych questów a nie biegłem byle do końca aczkolwiek teraz jak patrze na listę dodatkowych misji to pewnie drugie tyle zejdzie. Świetny jest ten duży most, można podpłynąć od dołu i pozwiedzać a potem wejść na górę i skoczyć do wody za co zresztą jest też pucharek Ja mam gdzieś 70% gry i grubo ponad 30h, robie wszystko, więc poboczne misje zajma zdecydowanie więcej niż 9h. Najważniejsze,że nie ustępują tym z głównej fabuły. Edytowane 9 lutego 2015 przez easye Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 A tam misje, na razie maltretowanie zombi tak mnie bawi że tylko czasem przy okazji tyknę misje Nie wspomnę o kooperacji itp których nawet nie zdążyłem liznąć. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) nie lekcewazcie misji pobocznych, niektore sa lepsze od misji z watku glownego (poza tymi pokroju "zbierz lawende") Edytowane 9 lutego 2015 przez kermit Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Recenzja Angry'ego Joe: No rzadko sie zdarza zebym sie z jego opinia nie zgadzal, tutaj wg mnie wyszedl z niego wewnetrzny Janusz co placze ze mapa mu nie pokazuje gdzie isc. Ta recka bardziej mi sie podobala: https://www.youtube.com/watch?v=-VBw-UVLDRo Po 50 godzinach z gra zdanie podtrzymuje, przeogromne zaskoczenie i mega przyjemny szpil, chce druga czesc. A jak ktos sie jeszcze zastanawia nad kupnem, niech przestanie, bierze w lape portfel, klucze i wynocha do sklepu. Edytowane 9 lutego 2015 przez Bansai 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi