blantman 5 780 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 No niektóre misje poboczne potrafią rozbawić jak ta z "gazem" w tle lub misja dla pewnego polityka na wózku. Do tego niektóre są bardzo długie i mają kilka wątków. Są też smutniejsze questy jak poszukiwanie insuliny. Niby zwykłe przynieś zanieś a zmienia się w smutną historię. Zadania poboczne stoją na naprawdę wysokim poziomie ale historia główna też daje radę w drugiej połowie. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Mam pytanko o side quest dla Guziego. Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać? Nad jego domem jest most. Wspinasz się na niego, od jego spodu, wchodzisz na te widoczne barierki i żółtymi rurami wspinając się podchodzisz pod dach domu Gaziego. Wejście jest na samej górze. Ale i nie chodzi o to jak się dostać do domu Guziego, tylko jak wejść do budynków gdzie jest czekolada i film DVD. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Wprawdzie nie ogralem tytułu ale z materiałów to wygląda to swietnie. Drzewka umiejetnosci, rozne klasy zombie, dzien/noc itd. Multi tez wyglada fajnie. Ogladalem (na kanale Rock & Rojo na youtube) wprawdzie tryb polowania gdzie łowca polował na ludzi a ci niszczyli gniazda i naprawde fajnie to wygląda. Na pewno znajdzie sie w kolekcji po kupnie ps4. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Mam pytanko o side quest dla Guziego. Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać? Nad jego domem jest most. Wspinasz się na niego, od jego spodu, wchodzisz na te widoczne barierki i żółtymi rurami wspinając się podchodzisz pod dach domu Gaziego. Wejście jest na samej górze. Ale i nie chodzi o to jak się dostać do domu Guziego, tylko jak wejść do budynków gdzie jest czekolada i film DVD. Też się chwile z tym bawiłem. Okazało się że to roleta, która jest lekko uchylona, wystarczy podejść i otworzyć Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Mam pytanko o side quest dla Guziego. Trzeba zdobyć film DVD i czekoladę dla niego. Ale za cholerę nie wiem jak wejść do budynków gdzie te przedmioty się znajdują. Próbowałem otwierać drzwi - zamknięte. Obszedłem budynki ze wszystkich stron i też nie ma wejścia. Jak tam się dostać? Nad jego domem jest most. Wspinasz się na niego, od jego spodu, wchodzisz na te widoczne barierki i żółtymi rurami wspinając się podchodzisz pod dach domu Gaziego. Wejście jest na samej górze. Ale i nie chodzi o to jak się dostać do domu Guziego, tylko jak wejść do budynków gdzie jest czekolada i film DVD. Podchodzisz od frontu do żaluzji po oczyszczeniu zombiaków i ciskasz :x: / :square18x18: #Kermit weź edytuj posta z tym gifem bo mi się chrome wiesza. Gram już 25h , 70% story oraz prawie połowa zadań pobocznych, jest miodnie jedyna rzecz na którą mogę narzekać to Brak zrzutów zaopatrzenia, najlepszą rzeczą w grze był właśnie nerwowy bieg do punktu po usłyszeniu czterech silników C130. Druga lokacja byłaby idealna do tego ale musieli wyciąć ten ficzer. EH Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Jak w misji ,,ściągając przeszłość ,, wejść do tego zamku .? Znalazles? Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Nie brachu pierwsze ''zacięcie '' w tej prostej grze . Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Kojarze misje ale nie pamietam ktory to moment bo zrobilem ja sam, tutaj jest poradnik: Edytowane 9 lutego 2015 przez Bansai Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Kojarze misje ale nie pamietam ktory to moment bo zrobilem ja sam, tutaj jest poradnik: Dzięki dobry duchu, tak czułem, że trzeba się zmoczyć, ale nie wiedziałem w którym miejscu zanurkować . Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Kurna robie wszystkie poboczne misje i mam 95% ukończenia osiągnięcia,na mapie nie mam juz znaczników subquestów a tej misji nie miałem. Ale dużo osób ma problem ze zdobyciem 100% misji pobocznych jakiś bug czy coś. Edytowane 9 lutego 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Te procenty się tylko do kampanii odnoszą chyba. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Ja się w ogóle zastanawiam i zapytuję czy ten główny bohater będzie takim Niemrawym Czesławem do końca gry? Męczy się ten mistrz parkouru po 50 m biegania a potem żeby skoczyć, nie ma szans i ginie chłopaczysko. Bronie mimo, że coraz lepsze, znaczy coraz mocniejsze, zombiaki muszą dostać dalej tyle samo w łepetynę by paść. W przypadku nogi od stołu rozumiem ale siekiery? Jestem na etapie wqurwienia bo na razie muszę z byle dziadostwa uciekać a walka nastręcza tylko rozgoryczenie, ginę często i szybko. Słabo mi się ta postać rozwija albo nie ogarniam kuwety. Tak na oko jestem w połowie gry. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 nie jesteś silniejszy w miare odblokowywania perków. A ostatni perk agility to możliwość biegania jak robot non stop Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Inwestuj w maczety i miecze - zazwyczaj obcinają głowy jednym ciachnięciem. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Dobra jest też Katana z trzema perkami ścina za jednym razem tworząc nie powtarzalny spektakl śmierci . Albo maczeta jednego z przeciwników pod koniec gry. Oburęcznych używam tylko siekier. Obecny zestaw z jakim biegam: Broni główne: - maczeta - katana - pistolet - karabin Dodatkowe: - gwiazdki zamrażające - dynamit - koktajle - toporki miotane Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 W ogóle polskie głosy to żenada chyba to była najsłabsza strona zwłaszcza Crane który jako komando navy seals gada głosem szproty 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 heh ja całą grę po angielsku przeszedłem Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Recenzja Angry'ego Joe: No rzadko sie zdarza zebym sie z jego opinia nie zgadzal, tutaj wg mnie wyszedl z niego wewnetrzny Janusz co placze ze mapa mu nie pokazuje gdzie isc. Pisałem już na którymś forum, że Recenzje hamburgerów i ich oceny są no cóż specyficzne... jeden element potrafi zaważyć na całym odbiorze/ocenie gry - patrz umiejscowienie skoku pod r1, a nie pod X'em. Sterling narzekał na poziom trudności w W2 i nawet go nie skończył wystawiając grze 5/10. Najgorsze jest to, że teraz wychodzi taki evolve, który nic nie wnosi do gatunku, jest totalnie odtwórczy a recki same 8/10 +. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) I dobrze, że nie ma żadnych strzałek i całego tego syfu co zapycha hud, lubię minimalizm. Trzeba troszkę samemu poszperać co czasami daje w kość bo musimy np. szukać po wagonach danej rzeczy a przeszkadzają na, zombie, nadaje to klimatu zadania a nie tempoty. Bardziej realnie się gra w tą grę i dla mnie to jest plus a nie minus! Edytowane 9 lutego 2015 przez Wesker Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Kurna robie wszystkie poboczne misje i mam 95% ukończenia osiągnięcia,na mapie nie mam juz znaczników subquestów a tej misji nie miałem. Ale dużo osób ma problem ze zdobyciem 100% misji pobocznych jakiś bug czy coś. Ta gra ma mocno zglichowane trofea. Ja zabezpieczylem wszytskie bezpieczne strefy, oczyscilem punkty kwarantanny i osiagniecia nie wpadly. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 A oczyściłeś na pewno wszystkie? Niektóre odkrywają się po nie,tórych dodaktowych misjach. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 (edytowane) Tak, zreszta na sieci wiele przypadkow zglasza problemy z osiagnieciami, punktow kwarantanny jest raptem 8 - wszytskie mam zaliczone, bo nawet nie moge do nich wrocic i tez nie wpadlo. Gra ma sporo innych bledow, jak brak mozliwosci rozwiniecia postaci do konca (chociaz tutaj niektorzy twierdza, ze trzeba miec zrobione 100%) - tylko jak skoro w wielu przypadkow misje poboczne sa takze zgliczowane... Troche szkoda, bo mialem ochote ta gre scalakowac. Edytowane 9 lutego 2015 przez easye Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Hmm no też mam ochotę platynke wbić ale jak będą takie błedy to nie da rady Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Nawet na trophy guidach masz informacje o glitchach Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 9 lutego 2015 Opublikowano 9 lutego 2015 Wszędzie płacz przez te błędy w osiagnięciach a szkoda gra jest warta wyciągniecia calaka/platynki. A z tymi subquestami to chyba błąd polega na tym że randomowo niewyświetlaznaczników na mapie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi