ArturNOW 7 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Z tym filtrowaniem to jest zagadka. Playak ma 2 razu więcej TMU niz klocek a tam jest filtrowanie anizotropowe czy jak to po polsku napisać. Dziwi teraz resident evil revekation 2. Czyżby ktos z ms zaczął smarować? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Dokładnie tak ArturNOW, to jeden wielki spisek. Gdyby nie daj boże cokolwiek było lepsze kiedyś na xone niż na ps4 to wiedz, że to wina MS, bo posmarował. 1 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Ja wczoraj przeszedłem grę i mam mieszane uczucia. Zacząłem w nią grać zaraz po ukończeniu fc4 i wbrew większości opinii w tym temacie to w DL odczuwalem często znużenie. W fc4 potrafiłem "postnowic" jeszcze jedna misja i wyłączam konsole, a po misji jeszcze odbije strażnice, po strażnicy zaczynało się polować i czasem cieżko było mi się oderwać od gry a w dl rzadko zdarzały mi się takie sytuacje. Ogólnie może być to spowodowane faktem ze nigdy za bardzo nie jaralem się tematyka zombie, ale muszę przyznać ze mimo wszystko gra sprawiła sporo funu choć często przeplatało się to z duża ilości frustracji np. Nie podoba mi się ze często gdy ginie się podczas misji, gra respawnuje nas kawał drogi od celu, czy tez często frustrujace etapy parkurowe podczas misji. Grafika tez nie daje po oczach, fc według mnie bije na głowę dl. Ogólnie dałbym grze takie mocne 6.5/10. Dla fanów zombie można dorzucić nawet 2 oczka więcej a niebawem zabieram się za evil within, wiec odskocznia od groma sandboxow;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Miałem jakiegoś Questa w Tower z ikonki "!" że coś tam mam ponaciskac a jak zrobię w nocy to zabije kilka zombiakow bla bla bla palilem sobie fajkę i nie akceptowalem go przez naciśnięcie góry od razu i po chwili opcja zaakceptowania znikła. Pytanie czy to przepadlo na amen? Czy będę mógł to jeszcze zrobić? Pytanie drugie czy drzewka umiejętności da się rozwinąć na maksa? Czy muszę myśleć jak rozwijać postać? Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Dokładnie tak ArturNOW, to jeden wielki spisek. Gdyby nie daj boże cokolwiek było lepsze kiedyś na xone niż na ps4 to wiedz, że to wina MS, bo posmarował. Jak nie to pod sony musi brakować tego efektu w sterownikach. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 1.wylaczyles tylko sledzenie tego questu. w menu masz liste "zadania" i tam to masz2. da sie, z tego co wiem byly z tym problemy, ale wrzucili łatke, która to poprawiła 1 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Willy, podoba Ci sie DL? Ciekaw jestem, napisz cos. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Gra jest świetna i wraz z nowymi perkami robi się coraz lepsza dużo jeszcze nie odkryłem więc nie będę się wypowiadał Ale na tu i teraz najlepsza gra w jaką grałem na PS4 poza Guilty Gearem Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 No to gitarka, czyli gimber dobrze doradzil Zobaczysz jak fajnie bedzie po odblokowaniu najmocniejszych perkow, szczegolnie te z egzekucja, stompem i grappling hookiem sa wyborne. Laduj tez jak najszybciej we "freerunning adept/expert" znacznie skracaja czas animacji wspinania sie, wszystko jest bardziej plynne, bo poczatkowo nasz bohater sobie troche ciezko radzi z trudniejszymi skokami czy wspinaczkami, dzieki tym skillom calosc wyglada bardzo gladko, jak taki typowy pros w parkourze. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 W(pipi)ia mnie zle wymierzony skok tzn ogolnie niby skaczesz dobrze ale kamere zle ustawisz i jak (pipi)iesz zwlokami o glebe to smierc. Udalo mi sie przezyc jedna noc w sumie nie ma jakiejs tragedii odblokowalem robienie wiekszej ilosci przedmiotow a i tak pewnie wymaxuje wszystkie drzewka umiejetnosci Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 lutego 2015 Opublikowano 28 lutego 2015 Z tym skakaniem to dziala tak ze musisz sie patrzec w miejsce za ktore chcesz sie zlapac i trzymac przycisk skoku (mozna tez nacisnac przed sama krawedzia skok bez koniecznosci trzymania zeby sie zlapac, ale mozna latwo cos spieprzyc i spasc). Drzewka mozna spokojnie wymaksowac jak sie pogra sporo w gierke. Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Istnieje szybka podróż pomiędzy starym miastem a osiedlem? Aha czym się różnią strefy kwarantanny od stref bezpieczeństwa za te drugie puchar dostałem a za kwarantanny nie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Co do spoilera, tak, istnieje, tutaj masz filmik: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Istnieje. Jest to plakat na ścianie: w Wieży w sklepiku na pierwszym piętrze, a w Budynku Żaru w jedynym sklepiku. Strefy kwarantanny to owinięte taśmą budynki, gdzie znajdujesz zrzuty. Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Panowie czy posługiwanie się kotwiczką również zalicza dystans do trofika za wspinanie ? Jestem już na końcu fabuły a tylko 4,4 km wspinania Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 (edytowane) Ile jest dokładnie zadań pobocznych do aby dostać puchar na liczniku mam 46. A na mapie już nie widzę żadnych wykrzykników. Aha i czemu nie mogę grać z nikim w Be the zombie co wyszukuję jakąś grę a próbuje od 10 minut mam komunikat- Inwazja nie powiodła się. Spróbuj z inna grą albo poczekaj na lepszy moment- zaczynam dopiero przygodę, samouczek już przeszedłem. Edytowane 1 marca 2015 przez scoobydoo Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 2 marca 2015 Opublikowano 2 marca 2015 (edytowane) Wczoraj się okazało, że mam zglitchowane 3 trofea jak do tej pory. Zadania poboczne, znajdźki i strefy kwarantanny. Taka za(pipi)ista gra a taki fail :-( cóż, lecimy z kumplem od nowa. Edytowane 2 marca 2015 przez Lukas. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Nie lepiej było poczekać na patcha który właśnie wyszedł i naprawia problem z trofeami? Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 A kto mógł przypuszczać, że aż tyle błędów będzie miała ta gra ? Sama w sobie jest świetna, wiec nie będzie problemu dograć co trzeba Cytuj
Kasajer X1PL 0 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Jak ktoś nie ma z kim grać na x1 to wysyłać zaproszenia do znajomych. Z chcecie z kimś pogram KasajerX1PL. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Kasjer dodaj mnie. Dzisiaj odbieram gierkę z poczty GT: SIIK BOZZ Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 5 marca 2015 Opublikowano 5 marca 2015 Ja też szukam chętnych szczególnie do zrobienia kwarantanny. szatniarzpl ps4 Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Zrobiliśmy w 2 dni ponownie wszystkie misje poboczne. Dalej glicht Nie wpadło również za kwarantanny i za znajdźki. Mam wersję cyfrową ;( Póki co czekam na kolejnego Patcha bo ten 1.02 nic nie wniósł do sprawy ;/ Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Ja jak tylko wejde to Strefy Kwarantanny to od razu mi ja zalicza a Bansai mowi ze tam powinienem miec skrzynki z dropow itd -___- Gra jest swietna ale jak sie takie rzeczy glit(pipi)a to troche ochota do grania mi odchodzi ;( Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 marca 2015 Opublikowano 7 marca 2015 Tak powinno to wygladac: My jak gralismy u Ciebie to wlasnie nie mielismy tego "drops retrieved", a powinno byc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi