Lukas. 12 Opublikowano 16 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) No przedwczoraj miał być, nie wspomnę, że 2 tygodnie temu też obiecywali. Techland ma u mnie mega minus za tą akcję. Zrobili fenomenalną grę, w którą na prawdę gra się świetnie i tym bardziej powinni szybko wszystko naprawić. Nie rozumiem tej całej sytuacji. Edytowane 16 marca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 16 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2015 (edytowane) Kumpel mi dzwonił że jest patch do wersji elektronicznej. Trochę ponad 1GB. Lecę do domu to sprawdzę. Edit: Patch nic nie dał. Trofiki jak nie wpadały tak nie wpadają. Zrobiliśmy od nowa bezpieczne strefy i nic. Ale syf ! ;/ Edytowane 16 marca 2015 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
scoobydoo 4 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 Dlatego ja już grę pogoniłem, czekałem na tego patcha ale nic nie dał. Szkoda bo to bardzo dobra gra jest a cieszy bardziej że naszego rodzimego studia. Do każdego co się zastanawia czy kupić. Kupujcie i grajcie, Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 17 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2015 (edytowane) OK rozkminiliśmy temat. Info dla tych którzy tak jak ja grali w co-op całą grę. 1. Zgrajcie wszystkie save na chmurę lub pendrive. 2. Z poziomu menu usuńcie wszystkie save (gra zachowuje statystyki). 3. Odpalcie nową grę (zaawansowane) i wybierzcie grę NIE od początku, tylko od rozdziału "W poszukiwaniu żaru". Co ważne - zmieńcie tryb rozgrywki na "tylko dla jednego gracza". 4. Wbijcie po jednym elemencie składowym każdego (dotychczas) zglitchowanego trofika np. jedną kwarantanne, jedną znajdźkę, jedną misje poboczną itd. Trofiki wpadają, tyle że trzeba to robić samemu. W co-op nic nie wpadnie. Edytowane 17 marca 2015 przez Lukas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 (edytowane) 3,2 mln kopii ludu po 1,5 msc gratulacje techland! Edytowane 18 marca 2015 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 (edytowane) 3,2mln graczy=/=3.2mln sprzedanych kopii Edytowane 18 marca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 No, to prawda. Ale półtorej bańki pewnie pękło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2015 Ze spokojem, tak krótko po premierze to myślę, że spokojnie co najmniej 2 bańki pękło. Mimo, że gra mnie nie jara to cieszy sukces polaków. Teraz niech sie zabierają za nowego CoJa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 26 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2015 Przeczytałem wszystkie 36 stron postów w temacie z uwagi na fakt, że ja również kilka dni temu zacząłem swoją przygodę w Harran. Na szczęście nie trafiłem na żaden spoiler, forum działa jak należy. :-) W miarę postępu w grze na pewno i ja wkleję tutaj swoją opinię - na razie jest dobrze, odrobinę irytuje mnie skakanie na RB - gram na XO i pomimo tego, że pad z XO uważam za najlepszy jaki dotychczas miałem w rękach bumpery uważam za nieudane i nietrafione stąd moja irytacja w sprawie skakania. No ale to przecież detal. Druga kwestia, która irytuje - i tutaj nie będę specjalnie odkrywczy - polski dubbing a szczególnie główny bohater. Kto to (pipi)a nagrywał? -.-Ja o minusach a tu tyle plusów - ale o tych napiszę za kilka dni! Generalnie - tytuł mnie do siebie przyciąga. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 27 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2015 Ktoś chętny do wbicia trofika za 5 misji coop w 4 graczy? PSN Adam89_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Ja mam jeszcze jedno pytanie - czy w trakcie gry są trofea możliwe do pominięcia? Czy do każdego będę mógł spokojnie wrócić po ukończeniu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
IrenicuS 7 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Przed ostatnią misją pojawi się komunikat, że możesz zakończyć grę, albo narazie jej nie robić i dokonczyc sobie inne zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Gra akcji Dying Light zmieni się jutro nie do poznania, wraz z wprowadzeniem super-umiejętności dla postaci graczy. Jak ujawnia poniższy materiał wideo, ciosy pięściami i kopniaki staną się dużo potężniejsze, odrzucając zombie i innych wrogów na dalszą odległość. Efektowne talenty aktywne będą jednak tylko przez 24 godziny, z okazji obchodów Prima Aprilis. 2 kwietnia wszystko wróci do normy. Polskie studio Techland zapewnia, że umiejętności są wynikiem efektów ubocznych, wprowadzonych przez zainfekowaną partię leku Antizin. „Wszystkie znalezione paczki z lekarstwem zostały już zniszczone i chcemy zapewnić ocalałych, że normalne dostawy zostaną wznowione 2 kwietnia.” http://www.eurogamer.pl/articles/2015-03-31-techland-odblokuje-super-moce-w-dying-light-na-prima-aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2015 Dziękuję za odpowiedź, gra coraz mocniej mnie wciąga - jest kawał dobrej roboty! Zastanawia mnie tylko grafika, mam w stosunku do niej mieszane uczucia - gra mi się doczytuje na horyzoncie, woda nie faluje i jest zbyt bajkowo jak na moje - ale to mniej istotne. Podobnie fabuła - na razie nie powala. O polskich dialogach głównego bohatera nie wspomnę. -.-To wszystko odchodzi jednak w zapomnienie - bo gra nadrabia grywalnością i mechaniką. Dobry zombiak to martwy zombiak! Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) I jak wypadł ten 24 godzinny dodatek primaaprilisowy zwiększający siłę uderzenia? zapodajcie jakieś swoje filmiki. czekam.. ten powyżej widziałem, ale czekam na wasze.. Edytowane 3 kwietnia 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2015 (edytowane) Czołem. Potrzebuję z znajomym pomocników do zrobienia trofika Poliamoria. Gdyby ktoś był chętny do pomocy z tym pucharkiem to mój PSN: artur100 i gramy na PS4. Gramy głównie wieczorami. Znajomy przechodzi dopiero wątek fabularny, ja ten etap gry mam już za sobą. Edytowane 6 kwietnia 2015 przez art100 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 O co chodziło z tymi trofikami ? Dalej coś nie działa ? Ile zajmuje przejście+wbicie platyny czasu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2015 @up Ja mam wersję elektroniczną i po patchu dalej mam glicht na trofiku za uratowanie typów przed ludźmi Raisa. Próbowałem 2x i dałem sobie spokój z platyną. Dziwny ten glicht bo niektórym wpada niektórym nie. Gra super a tu taka..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Wlasnie zakupilem najnowszy numer magazynu Famitsu otwieram a tam na 1 i 2 stronie reklama Techlandu o_O Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MAcias 0 Opublikowano 18 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2015 Siema właśnie zaczynam przygode z DL. Proponujecie zaczynać od normal czy hard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2015 Jeżeli chcesz wyzwania to zdecydowanie hard. Na normalu gra w drugiej połowie staje się łatwa a gracz bardzo potężny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 (edytowane) Pytanko. Czy ta gra się rozkręca? jestem obecnie na 4 misji głównej (+trochę pobocznych) ok 4 h grania, strasznie się nudzę i nie wiem czy dać sobie spokój. Inaczej czy osobą którym ta gierka się podobała to od razu im podeszła ? Edytowane 26 kwietnia 2015 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 rozkreci sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 Balon a podobało ci się Dead Island? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2015 w DI nie grałem, nie miałem w ogóle ochoty. W DL parkur przekonał mnie do zagrania jednak jest jakoś tak schematycznie bez ikry no i ten dubbing PL, od razu trzeba na inglisz włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi