Kalinho_PL 334 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Strasznie nijaka gierka. Chyba przejadł mi się temat, bo ograłem DI i DI:RT. Parkour spoko, ale gra się strasznie wlecze, fabuła ubliża człowiekowi, graficznie jest bardzo średnio i ogólnie bije przeciętnością. Staram się teraz pograć co-op więc może wreszcie zacznie być ciekawiej. Twórcy zmarnowali potencjał "Be the Zombie" - byłoby znacznie ciekawiej gdyby nie było informacji o tym kiedy i gdzie pojawił się w naszej grze stwór sterowany przez innego człowieka. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 26 kwietnia 2015 Opublikowano 26 kwietnia 2015 No ja jednak odpuszczam. Szkoda mi czasu. Nuda straszna. Program w doskoku w jakieś indyki i wyposzcze sie troche przed Wiechem. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 A wiecie co dzieje się z nowymi dodatkami ? Kiedyś w jakimś filmiku majaczył gdzieś łuka, buggy itp ? Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Pytanko. Czy ta gra się rozkręca? jestem obecnie na 4 misji głównej (+trochę pobocznych) ok 4 h grania, strasznie się nudzę i nie wiem czy dać sobie spokój. Inaczej czy osobą którym ta gierka się podobała to od razu im podeszła ? Skończyłem DL jakiś czas temu, ale patrząc z perspektywy czasu to gra jest strasznie powtarzalna i z czasem się nudzi. O ile sam gameplay może się podobać, szczególnie parkour i ulepszanie broni białej, tak fabularnie jest bardzo średnio. Pamiętam, że zrobiłem około 50% misji pobocznych i później szybko chciałem skończyć wątek główny, bo zwyczajnie się nudziłem. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Mi ta gra tez średnio podchodziła a skończyłem ja bo akurat kumpel kupił a ze na ps4 za dużo tytułów nie ma to z braku laku... Tez zrobiłem trochę misji pobocznych i leciałem z fabuła żeby skończyć bez bolu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Grając samemu może ona znużyć, zabawa zaczyna się dopiero jak gramy w co-opie ze znajomymi. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 5 maja 2015 Opublikowano 5 maja 2015 Kurczę, nie spodziewałem się, że z Dying Light wyjdzie aż tak dobra gra! Mam aktualnie okolo 50% i póki co naprawdę mi się podoba. W szczególności w co-opie: Dzis pierwszy raz spróbowałem z koleżką trybu kooperacji i nie mogliśmy się oderwać. Zdecydowanie warto zagrać. Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Czy można gdzieś przyspieszyć upływ czasu? No i czy można zerknąć na zegarek, bo w jakimś materiale kiedyś widziałem, że Crane zerkał na swoją busolę. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 Zegarek jest w opcjach. Nie ma opcji żeby spoglądać na zegarek na ręku. Czasem pokazuje się np. podczas machania bronią. Crane patrzy automatycznie na zegarek kiedy zapada noc i dodatkowo w zegarku włącz się alarm (pikanie). Upływ czasu nie, ale można się przespać do rana/wieczora w bezpiecznych strefach. Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 9 maja 2015 Opublikowano 9 maja 2015 (edytowane) Dzięki.Szkoda, bo mam akurat misję, żeby odpalić prąd nocą i wtedy zjaram kilku Volatile'ów , ale niestety jest dzień i muszę swoje na miejscu odczekać (niby jest materac, ale kimnąć się nie mogę). Edytowane 9 maja 2015 przez WrednyPL Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 Z tego co pamietam jak wejdziesz w ekwipunek to masz tam z boku zawsze aktualną godzinę. No jedyne przeyśpieszenie czasu to dzień i noc Cytuj
Janush 224 Opublikowano 11 maja 2015 Opublikowano 11 maja 2015 Ktoś chętny do coopa ? XOne oczywiście. Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 No wkońcu łuk, szkoda tylko że już tak mało ludzi gra Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Ja gram - dopiero kupiłem PS4 i wziąłem właśnie zombiaki od Techlandu - uwielbiam Dead Island, więc Dying Light po prostu kocham Cytuj
Folion 46 Opublikowano 16 maja 2015 Opublikowano 16 maja 2015 Ktoś chętny do coopa ? XOne oczywiście. Ja musiałbym w końcu się wziąć za osiągnięcia w "coopie" bo mam już ok. 50% fabuły i nawet nie spróbowałem multi więc - tak, ja jestem chętny! Cytuj
Folion 46 Opublikowano 20 maja 2015 Opublikowano 20 maja 2015 Mam pytanie. Czy po ukończeniu fabuły będę mógł wrócić do pozostałych misji pobocznych i osiągnięć w grze wieloosobowej? Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Mam pytanie. Czy po ukończeniu fabuły będę mógł wrócić do pozostałych misji pobocznych i osiągnięć w grze wieloosobowej? Tak. Dajesz kontynuacje w tzw trybie Free Roam i włączasz sobie misje poboczne lub robisz wyzwania. Nie dawaj New Game bo stracisz broń i level. Edytowane 29 maja 2015 przez Lukas. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 31 maja 2015 Opublikowano 31 maja 2015 @Up - dzięki za odpowiedź.Szukam kogoś kto pomoże mi w zdobyciu wszystkich osiągnięć w coopie! Cytuj
Othis 29 Opublikowano 22 czerwca 2015 Opublikowano 22 czerwca 2015 Pytanko: czy na ps4 da się wyłączyć całkowicie hud albo czy jest photomode? Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 23 lipca 2015 Opublikowano 23 lipca 2015 Kurde, a ja szukam ludzi do tego trofika za wykonanie pięciu questów w tym samym, czteroosobowym składzie. Jakby co to questy mam już na ukończeniu, wystarczy je zdać, żeby czasu oszczędzić. Są jacyś chętni? Albo jakieś dobre duszyczki do pomocy? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Dwa screeny z nadchodzącego DLC w: więcej info na GC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi