Opublikowano 15 stycznia 20169 l Nie no Panie, sobota to albo z rana albo w nocy Nie wiem czy gierki jutro nie pogonię, jak coś to się odezwę
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Jaka ma być cena tego dodatku? Mam podstawkę DL i bardzo chętnie ponownie wrócę do tej GOTY gry. Edytowane 18 stycznia 20169 l przez Emtebe
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Season pass chyba 99 i dostajemy wszelki content jaki był plus dodatek. Chyba że się myle..
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Ktoś chętny na coopa? Mam jakieś 15% gry i jadę na hardzie. W pojedynkę troche trudno z niektórymi zadaniami.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Mam pytanie czy po zakupie sezon passa dostanę wszystko co widoczne jest do zakupu w ps store? Druga sprawa po dodaniu wszystkiego co tam jest cena jest niższa, lecz znając życie pewnie jeszcze coś wyjdzie? Czy może lepiej kupić wszystko osobno i mniej zapłacić? Proszę o podpowiedź.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l W sumie mialem koncowke i nie skonczylem wiec bedzie powod by miec w kolekcji edycje EE.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Druga sprawa po dodaniu wszystkiego co tam jest cena jest niższa, lecz znając życie pewnie jeszcze coś wyjdzie? Czy może lepiej kupić wszystko osobno i mniej zapłacić? Proszę o podpowiedź. Wyjdzie jeszcze rozszerzenie The Following w ramach Season Passa. Osobno będzie za 80 zł.
Opublikowano 26 stycznia 20169 l Druga sprawa po dodaniu wszystkiego co tam jest cena jest niższa, lecz znając życie pewnie jeszcze coś wyjdzie? Czy może lepiej kupić wszystko osobno i mniej zapłacić? Proszę o podpowiedź. Wyjdzie jeszcze rozszerzenie The Following w ramach Season Passa. Osobno będzie za 80 zł. Ok tak więc wszystko jasne dzięki wielkie.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Mapa dwukrotnie większa niż w podstawce?! Wiadomo, więcej "gładkich" przestrzeni dla buggy, ale mimo wszystko Edytowane 28 stycznia 20169 l przez Figuś
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Polaky przynajmniej pokazuja jak maja wygladac dodatki. Bo i Wiesiek i DL robi to swietnie.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Mogliby spokojnie postąpić jak w przypadku DI: Riptide, które było jednym wielkim dodatkiem jak dla mnie i do tego dobrym.
Opublikowano 28 stycznia 20169 l Myślę, że dlatego tak nie postąpili. Riptide zarzucano przede wszystkim, że gra jest jak duży dodatek. Teraz wydając The Following będzie mówiono, że to mogłaby być pełnoprawna kontynuacja co grze wyjdzie na dobrze i marketingowo to świetny ruch.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l czekalem na mapke i sie doczekalem, techland nie zawodzi nic a nic, zapowiada sie lepiej niz myslalem
Opublikowano 29 stycznia 20169 l No zapowiada się ciekawie. Może wróciłbym do dying light ale tylko jak pawcio też będzie grać. Z nim mi się dobrze przechodziło kampanie w singlu gra była kiepska
Opublikowano 29 stycznia 20169 l Wszelkie dodatki i big dlc witaj formie kodu czy na płycie? Ktoś coś?
Opublikowano 29 stycznia 20169 l No zapowiada się ciekawie. Może wróciłbym do dying light ale tylko jak pawcio też będzie grać. Z nim mi się dobrze przechodziło kampanie w singlu gra była kiepska Kiepska jak? 2/10? Gralem w gorsze single.
Opublikowano 29 stycznia 20169 l No zapowiada się ciekawie. Może wróciłbym do dying light ale tylko jak pawcio też będzie grać. Z nim mi się dobrze przechodziło kampanie w singlu gra była kiepska Kiepska jak? 2/10? Gralem w gorsze single. Chodzi mu o kampanie która była kiepski tłem dla reszty ociekającej za(pipi)i.stością