Andżej 2 268 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 włąściwie to to miało być w temacie o the division, tylko mi sie pomylily zakladki.,a w dying light gralem rok temu i daje spokojne 8 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 2 lutego 2016 Opublikowano 2 lutego 2016 Po milionie prób i pół rocznej przerwie w końcu jakoś się wkręciłem w ten tytuł i sobie gram. Można po skończonej fabule dalej biegać po mieście i robić misje poboczne? Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Jak ktoś kupi edycję Following poproszę o info, czy wszystko jest na płycie, czy są kody DLC do dodatków. Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Czy to normalne, że po zakupie gry w media markt okazało się, że w środku nie ma żadnej książeczki? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Powinien być chociaż kartonik z ostrzeżeniami. Ps. Kompletną edycję kupiłeś, czy samą podstawkę? Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps4-dying-light To kupiłem. W środku nie było zupełnie nic, jedynie na zewnętrznej folii ponaklejane kody na jakieś ebooki i chyba nocnego łowcę. Notabene prawdopodobnie wyje... to z folią od razu do śmieci myśląc, że w środku będzie jakaś papierowa zawartość, a tam poza płytą pusto. I tak się zastanawiam czy jestem w tym przypadku wyjątkowy i powinienem był zrobić awanturę czy to obecnie normalne, że nie dodają tych książeczek. Edytowane 5 lutego 2016 przez maciek88 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Całkiem możliwe że nic nie było, wersja premierowa miała kod na dodatek "Be the Zombie" (który swoją drogą i tak wszyscy dostali za darmoszkę chyba za lekkie opóźnienie premiery) i reklamę seasson passa. twoja kopia jest z późniejszego rzutu, jak teraz sobie przypominam to chyba Wolfenstein Old Blood też nic w pudełku oprócz płyty nie miał. Było się wstrzymać, dołożyć 50zł i we wtorek grać w kompletną edycję Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 (edytowane) Spoko, przyjdzie pora i na to. DL kupiłem już kilka tyg temu więc trochę czekania by było licząc od tamtego czasu, no way Nim ukończę podstawkę minie chyba z miesiąc albo i dłużej bo łoić nie ma kiedy, a giera warta jest liźnięcia każdej oblepionej zainfekowaną krwią ściany. Dla miłośników zombie gra marzeń. Dosłownie. Btw, dzięki za odp. Nie czuję się w takim razie wyru... na książeczkę Edytowane 5 lutego 2016 przez maciek88 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Gry teraz tak mają niestety. Kupiłem Metro Redux ostatnio i też w środku nic poza płytą - przez takie wydania kojarzą mi się z piratami normalnie - ciulowy plastik, z którego zrobione pudełko, brak instrukcji, jeszcze tylko nadruk na płycie ratuje sytuację, choć nie takie cuda od ruskich się kupowało 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Czasem nawet lepsze druki niz na oryginalach byly. To fakt. Gownianie to wyglada zwlaszcza jak otworzy sie pudelko z Wieskiem 3. 1 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 A dajcie spokój - ja jak rozfoliowałem Rise of the Tomb Raider i zobaczyłem ten odrobinę spikselowany nadruk na okładce to mnie zemdliło - w dobie jakości hd i 4k, profesjonalnych drukarni taka okładka? Do tego jakość plastiku w pudełku z XO - ząbek mi się złamał po drugim zamknięciu pudełka, plastik jak tektura - wygina się pod lekkim naciskiem a w wewnątrz żadnych wkładek. Biedne to wszystko - zastanawiałem się przez moment czy nie kupiłem podrobionej gry. :-| 1 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Jak ktoś kupi edycję Following poproszę o info, czy wszystko jest na płycie, czy są kody DLC do dodatków. Wszystko jest na plycie. Napisalem specjalnie do gram.pl Sam zastanawiam sie nad kupnem. Jest za 175zl z przesylka na konsoleigry, chyba warto?! Na gram.pl jest za 199zl ale dodaja "gratis" koszulke. Calkiem fajnie wyglada. 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Jak ktoś kupi edycję Following poproszę o info, czy wszystko jest na płycie, czy są kody DLC do dodatków. Wszystko jest na plycie. Napisalem specjalnie do gram.pl Sam zastanawiam sie nad kupnem. Jest za 175zl z przesylka na konsoleigry, chyba warto?! Na gram.pl jest za 199zl ale dodaja "gratis" koszulke. Calkiem fajnie wyglada. Tutaj jest trochę taniej: http://www.neo24.pl/?p=techland_xbox_one_dying_light_enhanced_edition_premiera_09_02_2016 Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 No niby 5zl, chyba, ze przesylke maja darmowa... Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Darmo dostawa od 99zł w neo24 przy płatności z góry Cytuj
Radnyns 60 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Darmo dostawa od 99zł w neo24 przy płatności z góry "Wysyłka do 5-28 dni " jak to rozumieć ? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Jesli faktycznie tak wyglada sprawa z wysylka to kicha straszna, ale ciezko w to uwierzyc. Trzeba chyba napisac do nich. Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Jak ktoś ma u siebie games4you, to będą mieć po 179 zł. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Jestem ciekaw, kiedy sam dodatek pojawi się w PSStore i jaka będzie cena, bo podobno ma 80 zł kosztować. No i darmowy update ma być z tymi bajerami z edycji rozszerzonej Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Tak, ma kosztowac 80zl, a caly SP stoi za 125. Kiedys sp byl w promo za 50zl bodajze, a ja glupi nie wzial ;< Cytuj
Radnyns 60 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 Ja się nakręciłem, w Euro AGD pewnie będzie można w dzień premiery wyhaczyć cena to 169zł, ewentualnie niezawodne cdp.pl tez ma w takiej cenie z wysyłką za free do kiosków ruchu . Będę musiał podstawkę przechodzić bo zaliczyłem ją na ps4, a teraz przesiadłem się na X1. Cytuj
Boomcio 4 055 Opublikowano 8 lutego 2016 Opublikowano 8 lutego 2016 Da się grac od razu w dodatek ? ( jakaś opcja wyboru ) bo nie wiem, czy sejva nie wywaliłem z konso po skonczeniu podstawki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi