Figuś 21 141 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Da się grac od razu w dodatek ? ( jakaś opcja wyboru ) bo nie wiem, czy sejva nie wywaliłem z konso po skonczeniu podstawki. Bardziej mnie obchodzi czy sejwy z podstawowej wersji będą działać z edycją rozszerzoną. Sprawdź w chmurze czy Ci nie zostały, skoro tylko z konsoli wyrzuciłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Dodatek odpala się jak tryb Be the zombie. Masz po prostu nową opcje w menu. Chyba będzie wybór czystej gry, albo wczytanie postaci z save'a z podstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 (edytowane) Mozna juz pobierac dodatek, jesli ktos zakupil przez psstore? Edytowane 8 lutego 2016 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Na PSStore nawet go nie ma jeszcze. Jutro o 9 ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2016 Mam nadzieję że jutro sam dodatek będzie no na xboxie też nie ma nic jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Dajcie znać ile miejsca na dysku zajmuje, jak już ktoś dorwie swoją kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Prawda to, ze ten dodatek będzie na płycie, a nie w formie kodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Prawda to, ze ten dodatek będzie na płycie, a nie w formie kodu? Prawda http://forum.techland.pl/topic/11160-enhanced-edition-physical-copies-dlc-on-disc-or-via-download-code/ Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 A na storze jeszcze samego dodatku nie ma Wiadomo czy w ogole bedzie dostepny? Bo widze tylko Enhanced Edyszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Już jest, 84zł kosztuje, niecałe 3 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Juz przelewam pieniazki Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Ja tez. A rozmiar wyjątkowo mały, spodziewałem się ponad 10 GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Dziwne, bo na FB Techlandu pisali o 7GB, jak ktoś ma podstawkę Edit: Jest i patch 1.07 - 8GB Edytowane 9 lutego 2016 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Czy może mi ktoś potwierdzić, że cała zawartość dodatkowa w edycji rozszerzonej jest na płycie? Nie ma żadnych kodów na pomniejsze pierdoły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Tak, wszystko jest na plycie. Pisalem specjalnie w tej sprawie miedzy innymi do gram.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 cyfra już kupiona, ależ bedzie napyerdalane \o/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Eurogamer napisał w recenzji, że aby odpalić The Following, trzeba posiadać podstawkę. Ale wszędzie indziej dodatek opisywany jest jako "standalone". To jak to w końcu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Eurogamer napisał w recenzji, że aby odpalić The Following, trzeba posiadać podstawkę. Ale wszędzie indziej dodatek opisywany jest jako "standalone". To jak to w końcu jest? Nie jest standalone Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Znacie może cenę w saturnach czy innych MM? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Eurogamer napisał w recenzji, że aby odpalić The Following, trzeba posiadać podstawkę. Ale wszędzie indziej dodatek opisywany jest jako "standalone". To jak to w końcu jest?Za każdym razem była mowa ze potrzebna jest podstawka. Może pomyliło Ci się z tym, ze mówiono także ze to mógłby być dodatek "standalone" albo nawet sequel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Łatka do wersji płytowych zajmuje niecałe 4gb całość po załataniu ok 26gb Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 (edytowane) Zastanawiam się. Czy jak rozpocznę The Following i odblokuje mi się wieś to czy będę mógł cały czas wrócić do miasta i wykonywać misje poboczne, które tam jeszcze mam itd. Mam nadzieję, że chłopaki z Techlandu to przewidzieli. Edit: Sprawa wygląda tak, że przez menu główne możemy sobie skakać między podstawką a The Following. Między wsią a Harran nie da się co prawda skakać jak pomiędzy Starym Miastem a Slumsami ale jest ok. Ten sam save, ta sama postać rozwijana jakby w dwóch kampaniach. Edytowane 9 lutego 2016 przez Voytec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Po reckach tego dodatku naprawde nabrałem ochoty na zaliczenie DL. I teraz pytanie, drodzy ekoledzy. Czy podstawkę da sie przejść w stylu na Rambo, strzelając siekając etc. Czy jednak trzeba pamiętać o skradaniu się, unikaniu i parkourze. Bo co innego mówią mi recki, które sobie odświeżyłem a troche co innego jednak opinie graczy w necie. Jak to jest? Bo skradania się i unikania walki to ja w grach za bardzo nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Zależy. Sama kampania stara się wykorzystać całą mechanikę jaką DL ma do zaoferowania ale skradania się nie musisz się obawiać. Jak będziesz miał amunicję i nie przeszkadza Ci, że strzelając z broni palnej przywołujesz zainfekowanych biegaczy (najbardziej irytujące skurczybyki w grze) to spoko, dasz radę zagrać Rambo style. Ale parkouru to nie unikniesz, to 90% gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi