Figuś 21 141 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Cztery mapki stworzone przez społeczność są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Ło mamuniu, to się nazywa POLSKA SZKOŁA! I nie mam na myśli tego szitu z TVNu. Polska szkoła dewelopingu. Tak się robi dodatki, moi drodzy. Na razie pograłem raptem 2 godziny, porobiłem pierwsze zadania, wdrożyłem się w kampanię i pozwiedzałem ułamek mapy. Fabula wydaje się być ciekawsza niż w podstawce, szczególnie, że w recenzjach bardzo często nadmieniane jest, że zakończenie powoduje opad szczeny. Wszystko jest takie jakie było w podstawce z tym, że buggy tutaj dużo zmienia. Prowadzi się go doskonale i od samego początku można miażdżyć nim zombiaki, które rozpadają się aż miło. Będzie dużo grania... Ale wiecie w gameplayu co jest dla mnie najmilszą nowością? Łuk i kusza. Doskonałe narzędzie mordu. Ciche, subtelne i śmiertelne. Choć mam nadzieję, że wraz z rozwojem napotkam silniejsze strzały bo te z dmg 250 nie zabijają headshotem. Pozwolę sobie przywołać kilka ocen (średnia 85%): Destructoid - 90TheSixthAxis - 90IGN - 88WCCFtech - 84GamingBolt - 80Cheat Code Central - 80 I komentarzy z YouTube pod recenzją IGN Techland spisał się doskonale. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 9 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2016 Voytec- gdzie znalazłeś kuszę? łuk można kupić, ale choć buszowałem po mapie, kuszy nie znalazłem. Pierwsza, druga, czwarta próba odbicia bezpiecznej strefy zakończyła się fiaskiem. Troszku bandytów przekoksowali, ale o tym ostrzegali. Trzech pruje z automatów, inni rzucają mołotowami, a dwójka rzuca nożami czy innym ostrym badziewiem. Oczywiście wszyscy trafiają, a sami potrafią przyjąć parę kul w klatę, a nawet headshoot z dalsza im nie straszny. Zombiaki też twardsze, na NG+ w Starym Mieście maczetą siekałem na pół, tutaj skubańce potrzebują już 2-3 ciosów. Od ciacha też padają, ale trzeba dobrze przycelować. No, ale na początku DL też dostawało się łomot Buggy fajna rzecz, prowadzi się go ok. Jestem ciekaw jak będzie później z benzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 Blueprint na kuszę dostajesz z postępem fabularnym, nie wiem czy da się ją gdzieś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Podstawka Dying Light, też jest taka fajna? bo właśnie się zastanawiam czy ją kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 (edytowane) Podstawka Dying Light, też jest taka fajna? bo właśnie się zastanawiam czy ją kupić Nie kupuj samej podstawki, bo się nie opłaca, a jak chcesz dla fabuły to jest ona mocno średnia, ale już zabawa z zombiaczkami jest świetna ed Edytowane 11 lutego 2016 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 takie tam z dzisiejszego coopa z havenem, zayebisty dodatek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 haven wszystkie żadnej rurze nie przepuści Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Podstawka Dying Light, też jest taka fajna? bo właśnie się zastanawiam czy ją kupić Nie kupuj samej podstawki, bo się nie opłaca, a jak chcesz dla fabuły to jest ona mocno średnia, ale już zabawa z zombiaczkami jest świetna ed dla fabuły zazwyczaj kupuję książki no ewentualnie gry typu Life is Strange. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Świetny dodatek. Polska sierpniowo-wrześniowa wiocha ze snopami siana tu i tam i radosna wyżynka do samego zmierzchu. Po zmroku przyczajka, albo prawilne spanie. Grafika miażdży . Ciekawa kontunuacja rewelacyjnej gry. Jutro chętnie pocoopuję z kim. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Czyli tak.Granie w podstawke przy niklym postępie w głównej kampanii nie ma sensu.Piszę to bo za grzyba atomowego nie kopiuje mi sie save z podstawowej wersji cyfrowej.Kupilem Enhanced w pudełku.Na official forum nie mają pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Jakby znalazl sie Ktos chetny na co-op do fabuly ale na poczatek podstawki to ja bardzo chetnie. Jestem dopiero po paru h, i mam ok 13% samej fabuly. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 bardzo podoba mi się silnik stworzony pod tą gierkę, wiadomo - przy większej zadymie dropuje no ale widać że graficzkę do dodatku podrasowali, jesli na scianie wisi jakas karteczka czy na biurku leży książka podchodząc bardzo blisko idzie rozczytać co tam jest napisane małym druczkiem. efekty pogodowe, oświetlenie wiadomo - robią robotę sam patent z samochodami nie potraktowany po macoszemu (benzynka się kończy, naprawy, szukanie części, tuning, perki kierowcy - naprawdę jest tego w chuy) na początek w lesie od nadmiaru roślinności idzie też dostać oczopląsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Ja musiałem wyłączyć ten (pipi).any efekt ziarna, rok temu jak grałem to mi nie przeszkadzało, wczoraj zaś myślałem że się porzygam. Na premierę chyba nawet nie było tej opcji. Gram z kumplem w coopie, zaczynamy od podstawki bo nie grał wcześniej, dodatku nawet nie ruszyłem. Ogólnie to na normalu już jest dużo ciężej niż na premierę pomimo tego, że postać mam przykoksowaną, broń z dmg na poziomie 1300 to takie minimum, grając rok temu te byki z młotkami były na 3-4 strzały z takiej broni teraz się trzeba trochę pomęczyć nocą już też się nie pośmiga, Voltaity ładnie zostały przykoksowane wersje pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 to prawda poziom zombiaków w dodatku jest duzo wyzszy jesli mielismy dopakowana postac, bron z 1200 dmg a i tak musimy się namęczyć - w podstawce wszyscy już padali na hita ale to dobrze, jest wyzwanie znow jak zostaniemy otoczeni to trzeba uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Kurde ale mi hajpujecie grę, ale samemu granie w to mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Czemu? Ja wlasnie zaczalem w sumie i tez jest fajnie. Albo po prostu graj w coopie jak w podstawke nie grales, to mozemy od nowa fabule pocisnac z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Problem leży w tym, że posiadamy różne platformy, na których chcemy grać w DL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Aaa nie skumalem, ze Ty na XO... Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) Dodatek miazdzy suty Rzeczywiscie grefe do(pipi)ali fest, ta roslinnosc w lesie sprawia ze wyskakujesz z butow A pedzenie pojazdem przez polacie trawy jest zachwycajace, niczym rendery motorstorma Wlasnie model jazdy jest bardzo spoko, feeling strzelania z kuszy tez. Nawet historia daje rade i to wszystko za 84 zl xddd Kocham cie Polsko! Edytowane 12 lutego 2016 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Mądry ja po zakupie edycji rozszerzonej stwierdziłem, że przejdę od nowa podstawkę i już na wstępnie po zainstalowaniu gry usunąłem swój poprzedni zapis stanu gry. Po jego usunięciu radośnie stwierdzam, że jednak zacznę do The Following - w końcu to nowa historia więc tak będzie lepiej. Próbuję uruchomić dodatek a ten informuje mnie, że muszę ukończyć przynajmniej prolog w podstawowej wersji gry żeby zacząć rozgrywkę w The Following a Wy piszecie, że dodatek jest trudny nawet po przeniesieniu swoich postaci po ukończonej podstawce. No to ja już widzę jak ja rozpocznę tym swoim bohaterem po ukończeniu prologu w podstawce. Brawo ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Brawo Ty. Absolutnie przejście prologu nic nie da w Following. Trzeba mieć w podstawce przynajmniej jakąś lichą giwerę inaczej non stop śmierć. Szkoda nerwów. Pocieszę Cię w jednym: ja mam sejwa z podstawki i nie ładuje się...na forum wygląda na powszechny bug. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 folion usunales save z chmury MS? czy tylko w grze? bo jak tylko w grze to na chmurze dalej powinien on być Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Tylko z poziomu gry ale będąc ciągle online - już wyłączam i sprawdzam jak to wygląda w chmurze! Zaraz będę edytował post! Ciekawe tylko czy mi teraz nie nadpisze tego co już przez kilka godzin ugrałem. Idę pokombinować! Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Też mi się Save nie ładuje z podstawki, podobno to nie błąd tylko normalny objaw. Why? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi