Hubert249 4 285 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Panowie podstawka w singlu wystarcza na mniej więcej ile godzin? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 ja w podstawce mam nabite 50h ale robilem duzo pobocznych questow 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 U mnie save bez problemu weszło. Najpierw był komunikat, czy chcę na nim kontynuowac i że mi nadpisze. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ja grając "po łebkach" zrobiłem 100% fabuły i kilka zadań pobocznych w 35 godzin. Tyle, że tak jak mówię - niespecjalnie delektowałem się grą co teraz zamierzam nadrobić. Wie ktoś czym się różni poziom trudności normalny od trudnego? Jest gdzieś opublikowana jakaś lista różnic? Co do mojego save'a w chmurze to mam tylko jeden plik i to jest już pewnie ten nowy także moje 100% przepadło ... 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Kurde ale mi hajpujecie grę, ale samemu granie w to mija się z celem. Czy ja wiem. Ja kocham Dying Light a jeszcze ani sekundy nie zagrałem w coopie xD Ale ja zawsze fabułę główną zawsze chce grać sam. Ale chętnie w końcu coopa odpalę żeby pośmigać z zadaniami pobocznymi zarówno w podstawce jak i The Following. Mam 90% fabuły, ten dodatek to jest perełka. 2 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ja mam jeszcze kolejne pytania - na czym polega ten efekt ziarna? Zalecacie go włączyć czy wyłączyć? Czy jest gdzieś licznik zgonów podczas rozgrywki? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ale mnie nakreciliscie, jutro lecę po DL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Ja mam jeszcze kolejne pytania - na czym polega ten efekt ziarna? Zalecacie go włączyć czy wyłączyć? Czy jest gdzieś licznik zgonów podczas rozgrywki? Zobacz sobie screen ktory wrzucil kermin - tam jest efekt ziarna bardzo widoczny. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Kurde ale mi hajpujecie grę, ale samemu granie w to mija się z celem. suciu ja bym mógł z tobą całą grę przejść ale pod warunkiem że będę mógł mówić o wyższości steama nad xbox live i psn cały czas. Koledzy co ze mną online grają wiedzą o co chodzi. No i dopiero w marcu byśmy zaczęli bo luty napięty mam Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) Nie ma problemu, mi to bardzo pasuje, bo w tym miesiącu sporo już wydałem na gierki. Marzec to idealny termin. Tylko wiesz, że to na XO? Edytowane 12 lutego 2016 przez suteq Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Może być xo jak od nowa to mi bez różnicy czy ps4 czy xone. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Czy to prawda, że w Dying Light jest osiągnięcie, które wymaga łącznej gry czterech graczy w trybie kooperacji? Jak długo trzeba grać we czterech, ile misji trzeba wykonać? Przecież to jest niewykonalne! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Jest osiągnięcie: Complete 5 quests in a single co-op game with the same 3 partners Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 12 lutego 2016 Opublikowano 12 lutego 2016 Czy to prawda, że w Dying Light jest osiągnięcie, które wymaga łącznej gry czterech graczy w trybie kooperacji? Jak długo trzeba grać we czterech, ile misji trzeba wykonać? Przecież to jest niewykonalne! Jak najbardziej wykonalne. Trzeba podczas jednej sesji zrobić 5 questów w pełnym, czteroosobowym składzie. Biorąc od uwagę różne przypadki losowe, takie jak disconnecty, zwiechy, czy zwykłe walenie w chooya, najlepiej przygotować sobie grunt samemu i doprowadzić pięć różnych questów do momentu, kiedy zostaje już tylko zameldować się u zleceniodawcy po odbiór nagrody. Takiego save'a można przenieść w chmurę, lub skopiować na pendrive, żeby był pod ręką, a kiedy znajdziesz trzech ziomków do zrobienia tego aczika/trofeum, będziesz miał praktycznie gotowca, bo tych questów nie trzeba "robić" razem, wystarczy je ZDAĆ - wielokrotnie przerabiane, pomagałem wielu ziomkom na PS4. 1 Cytuj
Folion 46 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 (edytowane) To ja już w tym miejscu poszukuję czterech graczy na XO - mam Dying Light w Edycji Rozszerzonej i gram na XO. Przechodzę podstawkę od nowa - na chwilę obecną mam 11% fabuły i tylko dwa zadania poboczne wykonane. Jeżeli Tobie również brakuje osiągnięć w kooperacji - pisz, będziemy szukać dalej i umawiać się na opanowanie tych osiągnięć związanych z kooperacją. :-) Edytowane 13 lutego 2016 przez Folion Cytuj
creatinfreak 3 854 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 (edytowane) Do mnie też możecie pisać. Mam podstawke i season passa. Z chęcią porobię achiki. Również z kimś zrobiłbym hordę bozaka bo samemu ciężko. Gram na hardzie i jestem już po fabule,ale mogę te pare zadań zrobić na niższym jakby co. Edytowane 13 lutego 2016 przez creatinfreak Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 To ja już w tym miejscu poszukuję czterech graczy na XO - mam Dying Light w Edycji Rozszerzonej i gram na XO. Przechodzę podstawkę od nowa - na chwilę obecną mam 11% fabuły i tylko dwa zadania poboczne wykonane. Jeżeli Tobie również brakuje osiągnięć w kooperacji - pisz, będziemy szukać dalej i umawiać się na opanowanie tych osiągnięć związanych z kooperacją. :-) Polecam stronę trueachievements.com będziesz tam mógł założyć sesje pod konkretnego aczika i umówić się z innymi graczami Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Które zakończenie jest tak naprawdę dobre? Niby to, które wybrałem na YT jest opisywane jako bad ending, ale nie do końca jestem przekonany, że to to gorsze. Ale ostatni twist faktycznie zaskakujący Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Prawie caly dzien wyskakuje mi co jakis czas komunikat "Nastapila utrata polaczenia z gra." Net dziala, psn tez. Tez tak moze macie lub mieliscie? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 13 lutego 2016 Opublikowano 13 lutego 2016 Prawie caly dzien wyskakuje mi co jakis czas komunikat "Nastapila utrata polaczenia z gra." Net dziala, psn tez. Tez tak moze macie lub mieliscie? To samo u mnie, nie dało rady grac dzisiaj w coopie, rozłączanie błędy przy próbie połączenia. Wyskakiwały mi też komunikaty że aktualnie trwa konserwacja sieci PSN Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Mam dopiero 15% fabuly. Teraz glownie zajmuje sie pobocznymi zadaniami zeby troche podpakowac postac. Kurde, ciezko jest moze nie caly czas, ale sa momenty jak np podczas misji "Kto zakrecil kurek", musialem zuzyc lacznie z 10-12 apteczek, molotowow, gwiazdek itp nie liczac. Jakies porady dla poczatkujacego? Szukam rewolweru albo karabinu ale nigdzie znalezc nie moge. Zdobywa sie wraz z fabula? Szukam tez lepszych broni, maczet itp chociaz na 100-150 obrazen ale licho z tym. Da sie cos dobrego znalezc czy jedynie kupic? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 lutego 2016 Opublikowano 14 lutego 2016 Grasz The Following pod poczatku czy postacia przeniesiona z podstawki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi