.:marioo:. 104 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 A co z wiralami w dodatku jest nie tak? Tylko mi nie mów, że tak jak w podstawce nieskończenie się respią w każdym miejscu i powodują ciągłe wkurzenie? Problem z nimi polega na tym że jadąc autem, a musisz nim jeździć bo mapa duża i misje często, gęsto pojawiają się z jednego końca mapy na drugi, to te wirale atakują z częstotliwością co dwie minuty. Po pierwsze niszczą auto, po drugie zabierają zdrowie, a po trzecie wku.rwiają bo musisz wysiadać co chwilę i je ciachać. Byłoby to spoko gdyby nie ta częstotliwość ich pojawiania Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Znalazło by się dwóch chętnych na trofika za pięć zadań w coopie Dzisiaj wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Jeśli nikt mnie z domu nie wykurzy to ja się zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Ok później zapro podeśle jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Wieczorem chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 A co z wiralami w dodatku jest nie tak? Tylko mi nie mów, że tak jak w podstawce nieskończenie się respią w każdym miejscu i powodują ciągłe wkurzenie? Problem z nimi polega na tym że jadąc autem, a musisz nim jeździć bo mapa duża i misje często, gęsto pojawiają się z jednego końca mapy na drugi, to te wirale atakują z częstotliwością co dwie minuty. Po pierwsze niszczą auto, po drugie zabierają zdrowie, a po trzecie wku.rwiają bo musisz wysiadać co chwilę i je ciachać. Byłoby to spoko gdyby nie ta częstotliwość ich pojawiania Jak uzywasz nitro to stracasz Virale. Moj zarzut to rozrzucenie misji po calej mapie bez ladu i skladu. Myslalem ze bede odkrywac mape po kawalku, a tu z jednej strony na druga latam. Poza tym wkurza mnie, ze nie moge przewinac czasu. Dotarlem do jakiejs chatki w gorach pod koniec nocy, nagle jest dzien a pod chatka gniazdo potworow. Poszedlbym i oczyscil gniazdo, ale musze czekac na noc bezczynnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 (edytowane) Jakos mnie również ten dodatek nie urzekl.Te virale to tak jak w podstawce, są takie momenty, że dosłownie oblegaja Cię te biegające małpy w ilościach hurtowych, że nie wspomne o akcjach teleportacyjnych zombiakow. Pozostał jeden?Nic nie szkodzi,obróć sie i masz ich 10. Edytowane 20 lutego 2016 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Hmm jak nie macie dość virali to polecam Horde Bozaka Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Ja z chęcią z kimś bym hordę zrobił. Samemu ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Ja z chęcią z kimś bym hordę zrobił. Samemu ciężko. We dwójkę jest jeszcze więcej virali Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Co do poziomu trudności w dodatku to rzeczywiście jest trochę irytujacy. Wkurzajaca jest jazda autem, a na drodze te wybuchające i zaraz zlatuje się armia zombi i cię goni XD. Do tego dochodzi przerzucenie misji po całej mapie i czasami denerwujace bugi jak po śmierci respawnujesz się nie w safe hausie tylko chuy wie gdzie XD. Ale ogólnie dodatek zayebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
gandi77 23 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Do Bozaka trzeba mieć wymaksowaną postać czy można na około 10-tym poziomie przetrwania już atakować ten dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Na bozaka bez wymaksowanej postaci jak nie chcesz sobie rwać włosów to nawet nie próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Jeśli nikt mnie z domu nie wykurzy to ja się zgłaszam Wieczorem chętnie. Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 20 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2016 Również :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 21 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2016 Również pogram chętnie w coopie. Na razie tylko podstawka, ale jutro albo we wtorek powinna przyjść edycja rozszerzona. Jakby ktoś chciał dziś pograć wieczorem to Ked_Tom Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Dobra, zrobiłem wszystkie misje fabularne w podstawce do momentu przejścia do Starego Miasta i wszystkie misje poboczne w Slumsach i rozpocząłem dodatek The Following i powiem wam szczerze, że ja jak na razie jestem zachwycony! Lokacja jest wykonana z niesamowitym pietyzmem i dbałością o szczegóły - w ogóle klimat wiejski szalenie mi odpowiada, bardzo mi się podobają niekończące się pola, wnętrza budynków i widać tutaj dobrą rękę grafików, gra mi się przyjemnie choć strasznie szybko - ledwo zacząłem z fabułą a kiedy kończyłem "partyjkę" to na liczniku ledwo półtora godziny a już 18% fabuły po trzech pierwszych misjach. Niemniej jak na razie ja wyczuwam duży progres w stosunku do podstawki. Wydaje mi się, że moja postać z poziomami 13/11/15 odpowiednio przetrwania, zwinności i siły również jest wystarczająca na dodatek. Teraz mam jeszcze pytanie odnośnie znajdziek zarówno w podstawce jak i w dodatku - czy z dalszym postępem w grze istnieje jakiś sposób, że znajdźki w postaci figurek czy flag zostają zaznaczone na mapie? Czy jeżeli zebrałem np. 80% wszystkich figurek w slumsach to chcąc zebrać 100% i tak będę musiał korzystać z jakiegoś poradnika i odwiedzać każde miejsce, nawet te w którym takie figurki zebrałem? A jak to wygląda w dodatku? Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Ja również jestem chętny na coopa dla trofeów w najbliższym czasie. Proszę o info i zapro chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 (edytowane) Chyba złapałem pierwszego buga... w sumie sam początek gry... chodzi o lewe leki które odkupywał od kolesi z apteki typek co siedzi na dachu... poszedłem tam pogadać z nimi i jest "zabij bandytów", raz mnie zabili, odrodziłem sie i zabiłem 2... reszta znikneła, pokazuje tylko na minimapie równo stojące trójkąty odwrócone w jedną stroną... Ktoś coś? Edytowane 22 lutego 2016 przez Stillo116 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Chyba złapałem pierwszego buga... w sumie sam początek gry... chodzi o lewe leki które odkupywał od kolesi z apteki typek co siedzi na dachu... poszedłem tam pogadać z nimi i jest "zabij bandytów", raz mnie zabili, odrodziłem sie i zabiłem 2... reszta znikneła, pokazuje tylko na minimapie równo stojące trójkąty odwrócone w jedną stroną... Ktoś coś? Mam to samo, rozwiązania Buga jeszcze nie znalazłem, oby nie bylo tego wiecej bo troche psuje zabawę z gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Hmmm graliśmy dziś copa z kolegą ked_tomem i chcieliśmy zrobić parę stref kwarantann. Np hotel ognisty smok, znaleźliśmy 5 zrzutów wszytko ładnie pięknie, wyszliśmy ze strefy i znów pokazało nam że możemy do niej wrócić? Traktować to jako buga ? Czy coś robimy nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Hmmm graliśmy dziś copa z kolegą ked_tomem i chcieliśmy zrobić parę stref kwarantann. Np hotel ognisty smok, znaleźliśmy 5 zrzutów wszytko ładnie pięknie, wyszliśmy ze strefy i znów pokazało nam że możemy do niej wrócić? Traktować to jako buga ? Czy coś robimy nie tak ? Strefy kwarantanny są misjami powtarzalnymi, ale często jest bug że wchodzisz drugi raz a tam pusto Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Troche slabo. Teraz juz sam nie pamietam, ktore robilem, a ktorych nie. Duzo jest stref kwarantanny w slumsach i starym miescie do wyczyszczenia? Pytam glownie ze wzgledu na trofeum z tym zwiazane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 W każdej lokacji z podstawki masz po 4 strefy które zaliczają się do platyny, plus chyba trzy z DLC, w statystykach można sprawdzić ile zrobiłeś, zlicza tylko te z podstawki wymagane do platyny i nie dodaje jak zrobiłeś którąś drugi raz. Trofiki które były zglitchowane na premierę są naprawione i normalnie wpadają dzisiaj platynka wpadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2016 Super. Musze to sprawdzic. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi