Figuś 21 129 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Ja z chęcią dołącze. PS4. O każdej porze, freshu69 Pany jeszcze raz potrzebna pomoc przy trofiku za 5 zadań coopie, brakuje jednej osoby, ktoś chętny? Jak PS4 to chetnie pomoge, z tym, ze bede dopiero ok 22:30-23 dzis i jutro.UU troche późno, a w późniejszym terminie dasz radę trochę wcześniej? Tak. Od piatku do niedzieli bede po poludniu juz w razie czego Pany wczoraj ziomek zrobił to trofeum z jakimiś randomami, ale jakby co to mogę pomóc jak ktoś będzie potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Gdzieś czytałem,że niby wystarczy aby jeden miał tak porobione misje,wszyscy wchodzą do niego do gry,idą zdać misje i wpada. Ale ręki nie dam sobie uciąć. Można spróbować. Najwyżej zrobi się te parę misji. Jakbyśmy mieli skład to od razu byśmy podeszli do hordy bozaka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Tak, ja tak zrobilem. 5 misji robisz prawie do konca, zostawiasz sobie tylko sama koncowke w kazdej z nich np. Zostaje Ci tylko dostarczenie towaru do odbiorcy itp. no i tak robisz 5 misji, zapraszasz 3 osoby i gdy juz sie polacza, lecisz pozanosic towary i odebrac nagrody. Osobom, ktore sie dolaczyly do Ciebie a nie mialy tego trofeum, tez ono wpada, takze kazdy wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja nadal jestem chętny tylko powiedźcie kiedy gramy Na chwilę obecną skład do coop'a jest taki: -Ja -Folion -Hav7n -creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No i git. To ustalmy datę. Mi najbardziej by pasowało wieczorami po 20. Albo w tą sobotę koło 11-12 jeżeli do pracy nie będę musiał iść, ale to będę wiedział dopiero w piątek po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Obecnie jest jeszcze szybszy sposób na zrobienie poliamorii (akurat robiliśmy w weekend, special thx to Ked_Tom za ogólną pomoc). Jest misja "Tunel w Świetlistej Górze" czy jakoś tak- w slumsuch na południu mapy. Wystarczy ją przejść 5 razy z rzędu i trofeum wpada. Oczywiście jest to glitch, więc trzeba się spieszyć żeby nie załatali Żeby było szybciej, można ją robić tak: jedna osoba czeka przy drzwiach, aż pozostała trójka zbierze potrzebne medykamenty. W momencie kiedy ostatnia osoba zbierze ostatnią paczkę, daje znać temu przy drzwiach, on przytrzymuje kwadrat (PS4) i nagle misja się kończy. Naprawdę jest to 15 min roboty. Mogę pomóc, gram codziennie w DL ok 23. Edytowane 11 Marca 2016 przez _daras_ Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ja nadal jestem chętny tylko powiedźcie kiedy gramy Na chwilę obecną skład do coop'a jest taki: -Ja -Folion -Hav7n -creatinfreak No i git. To ustalmy datę. Mi najbardziej by pasowało wieczorami po 20. Albo w tą sobotę koło 11-12 jeżeli do pracy nie będę musiał iść, ale to będę wiedział dopiero w piątek po południu. Dla mnie ten weekend odpada bo pracuje ale nastepna sobota jestem dostepny caly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Nie wiecie może czy po zmianie interfejsu konsoli zmieni się język w grze na angielski (Enhanced edition ps4 PL ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Przecież w opcjach gry jest zmiana języka Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Myslalem ze to tylko zmiana dialogow z pl na ang. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dobra - konkrety Panowie! Mamy komplet widoczny poniżej: - Krizz - Folion - Hav7n - creatinfreakNie mamy systemu zdobycia tych osiągnięć - propozycje? Nie mamy także terminu - może nadchodząca niedziela? Inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 System jest. Wystarczy,że ktoś zrobi te 4 misje i nie zaniesie ich do zakończenia. A do daty niech każdy daje propozycje. Hav7n nie pasuje weekend. Mi by pasowało w sobotę. Jutro od 13-16. W następnym tygodniu najlepiej wieczorami, ewentualnie mógłbym się dostosować i poświęcić godzinkę od 15 ale to bym musiał wiedzieć konkretnie kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja na dobrą sprawę mogę grać w podobnych terminach i godzinach jak Ty - szczególnie pasują mi wszystkie przyszłotygodniowe wieczory. Misji do zrobienia jest pięć a nie cztery - rozumiem, że ten "wybraniec" musi zacząć grę od nowa? Czy może wykonać pięć jakichkolwiek misji i nie "zdawać" ich u zlecających? A co jeżeli pozostali będą mieli te misje już zaliczone? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Obojętnie jakie misje. I nic nie szkodzi jak inni mają w swojej grze je skończone. Dołączamy do wybrańca i to u niego w grze robimy misje, nie u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Skończyłem podstawkę DL, ale chciałbym jeszcze pograć troszkę i coś tam porobić. Natomiast kusi mnie też DLC. Wiem, że się importuje postać, ale czy jak zacznę dodatek to już nie będę mógł sobie odpalić podstawki i grać tą postacią? Jak to z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Będziesz mógł wrócić, rozwijasz postać dalej i możesz nią później grać w podstawce - Wszystko co zbierzesz w dlc będziesz miał w inventory łącznie z broniami. Latanie z kuszą po harran jest bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 System jest. Wystarczy,że ktoś zrobi te 4 misje i nie zaniesie ich do zakończenia. Nie trzeba tak robić (poza tym nie 4 tylko 5 misji), przecież napisałem Wam na poprzedniej stronie jak można najprościej i najszybciej zrobić to trofeum. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Tak swoja droga to jak mozna wrocic do terenow z podstawki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Tylko z poziomu menu. Szkoda bo pamiętam jak fajnie się bawiłem "fizycznie" wracając ze starego miasta do slumsów przez kanały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 System jest. Wystarczy,że ktoś zrobi te 4 misje i nie zaniesie ich do zakończenia. Nie trzeba tak robić (poza tym nie 4 tylko 5 misji), przecież napisałem Wam na poprzedniej stronie jak można najprościej i najszybciej zrobić to trofeum. Daras, Twój sposób opisałeś jako glitch, który niedługo może być załatany i "piętnaście minut roboty". Sposób ze zdawaniem niedokończonych, wcześniej przygotowanych questów zajmuje jakieś 7 minut, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Do ustalonej grupy XO w sprawie osiągnięć w kooperacji - Panowie, jakoś nie potrafimy się umówić. Proponuję po prostu w ciemno rzucić terminem, proponuję dzisiaj tj. 15.03.2016 r. lub jutro tj. 16.03.2016 r. o godzinie 21:00, pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 hav7n? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzisiaj mi pasuje, jutro na 90% Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi