Faka 4 046 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ja do dzisiaj mam ciary grając nocą, nawet nie miałem siły zdobyć trofea pod osłoną nocy, klimatem ta gra zabija niejedne gry o zombiakach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Tylko na początku jest tak trudno. Potem to już ciachasz zombiaki jak masło. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) No potem się fajnie ciacha zombi jak takie kozak tasaki czy sierpy masz w ręku i jeszcze zainwestowane talenty. Edytowane 22 grudnia 2016 przez Faka Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 (edytowane) To dobrze wiedzieć bo zacząłem na trudnym i jestem na trzy strzały u zombiaka. Juz się zastanawiałem czy taki słaby jestem czy co. Xd Edytowane 23 grudnia 2016 przez XM. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 Tylko na początku jest tak trudno. Potem to już ciachasz zombiaki jak masło. Po wyjściu dodatku The Following juz tak nie jest, jest łatwiej jak masz dopakowaną postać, ale nie tak jak w premierówce Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 szukam chętnych do ustawki pod coopa - 1 trophy mi brakuje do platyny za przejście kilku misji w 4 . Mamy już 3 osoby . Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 Czy dodatek do tej przezaje.bistej gry tez jest tak świetny jak podstawka? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 The Following jest lepszy i ciekawszy od podstawki, ogromna mapa, po której jeździsz łazikiem niczym w Far Cry. Lubić DL i nie zagrać w TF to grzech. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 grudnia 2016 Opublikowano 25 grudnia 2016 A dla mnie dodatek jest słabszy od podstawki. Owszem jest ogromna mapa i buggy, ale moim zdaniem mniej różnorodna niż podstawka. No i ten brak szybkiej podróży do każdej bezpiecznej lokacji/wieży też mnie bolał, szczególnie jak buggy mi się rozwalił. Nie miałem ochoty łazić po tak wielkiej mapie. W dodatku fabularnie jest naprawdę słabo, misje poboczne również na jedne kopyto, a niestety trzeba zrobić chociaż ich część aby popchnąć wątek główny do przodu. Nie lubię takich zabiegów. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 1 lutego 2017 Opublikowano 1 lutego 2017 Panowie, Dying Light The Following Enhanced Edition to jest full wypas ze wszystkimi dlc? Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Mam już 90% dodatku i baja - jest jeszcze lepiej niż w podstawce. Świetny jest ten patent z pojazdem, mapa tez genialna. Trochę fabularnych misji za mało ale ogólnie wszystko na plus. Jedyne czasem denerwuje zapieprzanie do auta po parę minut, a tak to eleganckie dlc. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Polska Szkoła Dodatków. Jakby taka powstała to bym się do niej zapisał :D Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Mimo wszystko wolę te z Wiedźmina, bo można je zacząć oddzielnie. Do The Following ciągle się jeszcze nie zabrałem, bo muszę ponownie przejść grę, żeby wbić odpowiedni level, by komfortowo bawić się w dodatku, a na to nie mam jakoś czasu i mimo całej sympatii do Dying Light - ochoty... Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Fakt - bez podstawki nawet nie podchodz. Jest o wiele trudniej, w nocy nawet nie ma co wychodzić bo wpie.rdol. Ale smiganie buggym po tych terenach Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 5 lutego 2017 Opublikowano 5 lutego 2017 Ja kończyłem podstawke dwa razy więc dodatek mogę śmiało zaczynać. Jak będzie w dobrej cenie na PS Store to może się skuszę. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Zarzuci ktos jakies porady na 1 godziny. W ogole nie umiem zabic 2 przeciwnikow na raz. Z jednym sie mecze chwile. Nie mowiac o misjach, gdzie lazi gosc z toporem!? Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 (edytowane) Na początku lepiej się nie angazuj w walki z zombiaki tylko staraj się unikać starć i lootuj wszystko co się da. Biegaj po dachach, sprawdzaj mieszkania i tak dopóki nie odblokujesz kilku przydatnych ruchów postaci jak rzut albo podwójny kop z wyskoku. Wtedy to już możesz się bawić. Rzutem można skutecznie załatwiać kilku targajac je prosto na kolce i exp sam rośnie. Edytowane 19 lutego 2017 przez Nemesis Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Właśnie to jest fajne, że w Dying Light przynajmniej na początku, jest ten klimat survivalu, a parkour to nie tylko bajer, żeby było trendy, ale faktycznie niezbędne narzędzie do przeżycia. Później jak już podlevelujesz postać i znajdziesz lepsze żelastwo to tylko noc będzie stanowić wyzwanie, a jeszcze później - będziesz bawił się mięsem nawet po zmroku - w każdym razie początki są mega klimatyczne i w odróżnieniu od Dead Island nie jesteśmy terminatorami od startu. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Dead Island nie grałem. Aha... to normalne, ze jak gram singla to rzucam mnie do rożnych wyzwań po sieci, tak po prostu ? Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 A tego nie wiem, bo co-op dla mnie to nieprzyjemna ostateczność (dużo lepszy klimat, jak się gra solo) i wszelkie online'owe aktywności olewałem (wyłączyłem wszelkie inwazje itp w menu). Dawno nie grałem, może wprowadzili jakieś eventy, bo mnie raczej nigdzie po sieci nie rzucało. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 To jest za(pipi)iste w dl ze cały czas gra jest wyzwaniem - nie da się bardzo przepakowac postaci, a zwłaszcza w dodatku gdzie nonstop jest dobry survival bez odpowiedniej taktyki. A początek, jak zacząłem na hardzie to byl problem z nawet jednym zombiakiem i sporo, bardzo sporo czasu sprawiała mi nawet mała grupka problemy. Gdzie jest sequel kur.va mac! Cytuj
Gość suteq Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Dodatek jest ogólnie trudniejszy. Widać to chociażby po tych ultra specjalnych zombiakach. Za to podstawka nie jest jakoś specjalnie trudna. Owszem, ma spory prób wejścia i na początku lepiej jest uciekać aniżeli walczyć ale potem jak się rozwinie postać, zdobędzie linkę i lepsze bronie to zombiaki się ciacha bez żadnego problemu. Tylko, że jak nie trzeba to nie walczyłem bo ileż można. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Jak gierka się na PS4 sprawuje? Widziałem, że miewa problem z odblokowywaniem framerate'u w różnych sytuacjach i wszystko zaczyna trochę pływać (skakanie między 30 a 60fps najprzyjemniejsze nie jest). Mocno to zauważalne czy może w końcu naprawili? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi