Amer 1 368 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Heavy, ja bym się na kooperację pisał. Z tym że fabułę mam zrobioną, więc raczej tylko jako pomoc (w jedną lub drugą stronę - np przy misjach z czyszczeniem gniazd itp). Ew. radosne bieganie z wyrzynką. Pytanko: czy w trakcie gry da się jakoś zmienić poziom trudności? Nie przypominam sobie takiej opcji, nie bardzo mam jak sprawdzić teraz, a w sumie zastanawia mnie to dość mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Da się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 http://www.ppe.pl/news/51746/dying-light-otrzyma-10-nowych-dlc-tworcy-maja-spore-plany-na-rozwoj-gry.html Techland planuje wypuszczać nowy darmowy content :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 O qwa, to bardzo chętnie wrócę do gry, a na dodatek darmowe DLC. Techland robisz to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 15 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2017 Boska wiadomość, też właśnie doszukałem się newsa na ten temat. Jeśli faktycznie będzie to coś wartościowego (a nie nowe ciuszki dla bohatera) to... no serio, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Tu jeszcze filmik od samego źródła. No ja jestem zajarany, bardzo lubię taki support. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2017 Mega. Tak się właśnie rozwija swoje produkcje. Nie dość, że mam do nadrobienia całe The Following to jeszcze taki miły news. Coś czuję, że kilka wakacyjnych tygodni spędzi się w Harranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Mega. Tak się właśnie rozwija swoje produkcje. Nie dość, że mam do nadrobienia całe The Following to jeszcze taki miły news. Coś czuję, że kilka wakacyjnych tygodni spędzi się w Harranie. Miałem napisać właściwie identyczne słowa, z tym, że zostało mi jeszcze trochę podstawki. Od kilku dni chce mi się wrócić do słonecznego krajobrazu pełnego żywych trupów. Może to pogoda za oknem wznieca takie uczucia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Nie. Po prostu tak giera jest tak zayebista Enhanced Edition już zakupione i będzie w sam raz na lipcowe upały Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 25 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2017 Jaki easter egg :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Chłopaki jak to jest z tym DLC? Mogę zacząć kiedy chcę postacią z podstawki, nawet jej nie kończąc? Z jakim poziomem najlepiej startować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 488 Opublikowano 28 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2017 Tak - W okolicach 14-18 lvl survivor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2017 Fajnie, że gra przenosi jednak postać z poprzedniej wersji gry. Sam tF jako dodatek wypada świetnie. Zupełnie nowa sceneria i ten buggy kompletnie zmieniają grę. Parkour zszedł na drugi plan i jest więcej jazdy między lokacjami na mapie ale to zdaje egzamin. Punkty zwinności mam już wykorzystane do maximum wiec na dalszym rozwijaniu mi nie zależy. Wszystko teraz pakuje w kierowcę. A mam pytanie: jak rozwalać tych wielkich zombie? Trafiłem na jednego i za cholerę nie mogę go ubić. Jak ktos dzisiaj chetny na coop to jestem przed 23.00. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 W końcu się zabrałem za DL i na razie jest ok. Zrobiłem kilka misji, po pierwszej od razu przełączyłem na angielski dub (nie wiem czemu myślałem, że skoro Techland to choć wersja polska będzie okej, ale nie, dalej lepiej jest słuchać szurania styropianu po tablicy), trochę zajęło czasu przyzwyczajenie się do sterowania, ale całość póki co jest fajna. Walki co trwają po kilkanaście minut, uczucie zaszczucia, a noc to już w ogóle tętno 200. Trochę wkurza ciągłe psucie się broni, ale ten typ tak ma. Pytania do znawców: w które umiejętności warto ładować punkty? Bardziej opłaca się kupować przedmioty w sklepie czy znajdować? Eksploring czy misje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 401 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Umiejętności parkour przydadzą się napewno :) eksploruj i wykonuj misje w międzyczasie, ta gra jest niesamowita pod względem eksploracji a jednocześnie misje są tak skonstruowane pod tym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 W końcu się zabrałem za DL i na razie jest ok. Zrobiłem kilka misji, po pierwszej od razu przełączyłem na angielski dub (nie wiem czemu myślałem, że skoro Techland to choć wersja polska będzie okej, ale nie, dalej lepiej jest słuchać szurania styropianu po tablicy), trochę zajęło czasu przyzwyczajenie się do sterowania, ale całość póki co jest fajna. Walki co trwają po kilkanaście minut, uczucie zaszczucia, a noc to już w ogóle tętno 200. Trochę wkurza ciągłe psucie się broni, ale ten typ tak ma. Pytania do znawców: w które umiejętności warto ładować punkty? Bardziej opłaca się kupować przedmioty w sklepie czy znajdować? Eksploring czy misje? Nie kupuj żadnych broni u handlarzy. Większość znajdziesz w trakcie swobodnego biegania po Harranie. W walki też się nie angazuj we free-roamingu. Rozwiń trochę postać jak już będziesz umiał kopnąć z wyskoku i opanujesz rzut judo to wtedy mozna nabijać sporo punktów siły dzięki rzucaniu zdechlaków w stronę kolczastych barykad, których jak pewnie zauważyłeś jest pełno w slumsach.Lootuj wszystko co się da i wykanczaj trupy pojedynczo bo na początku nawet trzy zombie mogę Cię dojechać. Najlepiej poganiac się trochę w nocy z przemieńcami. Exp szybko wpada. Masz zwykła wersje czy ED? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Enhanced. Właśnie zauważyłem, że jak sobie biegam i wpadnę na jakąś grupkę to potem ciężko się ich pozbyć i ginę co chwila :/ chyba faktycznie trzeba trochę polootować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2017 Jak rozwiniesz postac gdzieś na 9. poziom zwinności i 6. poziom siły to zaczyna się prawdziwa walka ze zdechlaków. Grupki najlepiej naprowadzać na kolce albo rozlana benzynę i wtedy rzucasz flarę. Xp leci jak cholera. Ta gra to nie jest Dead Rising czy Dead Island. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 21 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2017 Dawać "dwojke", kórva :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Na bank już się robi. Te dodatki są po to, żeby przyciągnąć jeszcze więcej graczy i przygotować grunt pod sequel. Tymczasem ja wciąż nie mogę się oderwać od biegania po Harranie. Zacząłem od zera a już mam konkretny build. Zaraz po ukończeniu biorę się za TF. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pure Bladestone 151 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2017 Po skonczeniu podstawki ekwipunek przechodzi do dodatku following?p I Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2017 Tak. Możesz grając w dodatek wrócić do podstawki. Rotujesz ta sama, ciagle rozwijająca sie postacią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 22 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2017 (edytowane) Da radę zrobić coś z klatkami w dodatku ? Gra jest kompletnie nie grywalna klatki skaczą od 60 do 30 w jednym momencie więc nawet wycelować nie da rady. Gram na ps4pro Edytowane 22 sierpnia 2017 przez SpacierShark123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 8 września 2017 Udostępnij Opublikowano 8 września 2017 (edytowane) Niestety ale nikt z moich znajomych nie ma DL a onlineowe randomy to idioci tak więc szukam kogoś do pomocy przy wbiciu 3 trofków online do podstawki a mianowicie chodzi o: 1. Poliamoria Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami.Musisz ukończyć 5 misji z trzema tymi samymi graczami (musi być jedna ekipa, nie może być tak, że jedna osoba wyjdzie i zostanie zastąpiona przez inną) podczas jednej sesji online. Jeżeli kogoś wyrzuci w trakcie sesji – trzeba liczyć wszystko od nowa. 2. Szczęśliwa siódemka Wygraj 7 zawodów w trybie współpracy.Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest wygranie 7 zawodów. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce. 3. Igrzyska harrańskie Weź udział w 10 zawodach w trybie współpracy.Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest po prostu wzięcie udziału w 10 takich wyzwaniach. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce. Online jestem głownie po godz 21. Nick - Ryo_PL Edytowane 8 września 2017 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi