Wredny 9 554 Opublikowano 11 grudnia 2017 Opublikowano 11 grudnia 2017 Z tym że Dying Light to jednak gra singlowa (oczywiście wiele osób chwali sobie kooperację, ale jednak), więc jeśli szukasz czegoś na wzór Destiny, gdzie możesz poznać ludzi i wspólnie wykonywać misje, to polecam The Division, które ostatnio zalegało w Biedronkach w cenie 59,90. Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Poproszę o przypomnienie, co-op w tej boskiej gierce pozwala na rozegranie całej kampanii czy tylko misje poboczne itp? Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Z tego co pamiętam, to można zrobić całą fabułę w co-op 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 15 grudnia 2017 Opublikowano 15 grudnia 2017 Ostatnia główna misja jest grana samemu, i oczywiście początek gry Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Jeszcze do dziś jest promo na tą gierkę. Warto brać? Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Brać i modlić się żeby na E3 zapowiedzieli dwójkę 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 ja cały czas dodatku nie ruszyłem ale gierke mam chyba czas w lutym się za to zabrać Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 zapowiedź dwójki to bedzie dla mnie pierdnięcie mózgu Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Uwielbiam wrocławskie zombiaki, ale... Czy to się sprzedało na poziomie satysfakcjonującym dla wydawcy, żeby oczekiwać kontynuacji w najbliższym czasie? Tak pytam, bo w sumie nigdy nie sprawdzałem danych w tym temacie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Bardzo dobrze gra się sprzedała, sam im dałem 3 razy zarobić Cytat 13 Aug 2015 Dying Light has sold 5 million copies; The Following DLC to be 10+ hours long New details on Dying Light's major expansion pack revealed. Techland has revealed brand new details on Dying Light's upcoming expansion pack 'The Following', confirming that the DLC will introduce a brand new campaign and an additional 10+ hours of gameplay. Completing everything in the DLC may even take some players up to 20 hours, the developer says. The base game, meanwhile, has already sold over 5 million units since launching on PS4, Xbox One and PC in January, a milestone which Techland describes as a "tremendous success". "To be honest, I think even we are a little surprised by the scope of our success," producer Tymon Smektala told VideoGamer.com at last week's Gamescom. "We knew that we'd made a good game. If you are a gamer, even if you make games you are still a gamer, so we know the game is good when you feel that rush when you play. "So we knew that Dying Light is a good game, we know it's going to be successful, but that successful? We are in the 10 best-selling games in the US right now for the first half of the year, so tremendous success. More than 5 million copies sold." Dying Light's success resulted in Techland halting development on first-person hack & slash Hellraidearlier this spring to focus its resources on the zombie IP. The studio is currently experimenting with ideas for a sequel, which it suggests could be too ambitious for PS4 and Xbox One. reszta tutaj https://www.videogamer.com/news/dying-light-has-sold-5-million-copies-the-following-dlc-to-be-10-hours-long Sam czekam z niecierpliwością na dwójeczkę. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Sam The Following dopiero co po mału kończę jestem na 90% fabuły. Jest to też jedna z niewielu gier do których po miesiącach wracam z przyjemnością. Jakiś Doom, MKX, DC, Prey leży na półce dalej po przejściu i niezbyt się chcę wracać tak tutaj wręcz przeciwnie. Jak pomyślę ile jeszcze wyzwań mam do zrobienia, ciuchów do znalezienia, broni aż łeb pęka. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 2 godziny temu, Wredny napisał: Czy to się sprzedało na poziomie satysfakcjonującym dla wydawcy, żeby oczekiwać kontynuacji w najbliższym czasie? "Wirus zombie w postaci Dying Light zainfekował na całym świecie ponad 13 milionów graczy. Na ulice Harran każdego tygodnia wychodzi ponad 500 tysięcy unikalnych użytkowników." pl.ign.com Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 w sumie sam się zastanawiałem, takie to dobre jest? na PS4 cyfra za 8 dych, w euro box na x1 za 9... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Niby tak dobrze się sprzedała 13 mln a tu dalej tylu nieuświadomionych xd Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 1 godzinę temu, Figuś napisał: Bardzo dobrze gra się sprzedała, sam im dałem 3 razy zarobić U mnie podobnie. Kupiłem 3 sztuki w sumie. No ale nie dziwota, DL to TOP3 tej generacji IMO. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 12 minut temu, Rayos napisał: w sumie sam się zastanawiałem, takie to dobre jest? na PS4 cyfra za 8 dych, w euro box na x1 za 9... Najlepsze, co w tematyce zombie mogło się graczom przydarzyć. Techland robił przymiarki za pomocą Dead Island, ale Dying Light to zdecydowanie ze dwie ligi wyżej (choć DI również uwielbiam). Oczywiście osoby uczulone na farkrajowe sandboxy mogą marudzić, ale dla mnie to wzór, jak zrobić takiego FC, tyle że dla odmiany - ciekawego, wciągającego i nie zamulającego. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 15 minut temu, Rayos napisał: w sumie sam się zastanawiałem, takie to dobre jest? na PS4 cyfra za 8 dych, w euro box na x1 za 9... spoczko 7/10 feeling jakbyś grał w nowe IP od ubisoftu, czyli niby coś innego, ale w sumie to i tak zlepek poprawnie/dobrze wykonanych mechanik z innych gier bez jakichś większych ambicji z tą różnicą, że tym razem wzięli praktycznie niewykorzystaną nigdzie poza ME mechanike fpp parkouru i zmieszali ze standardowym ubiworldem, wiec nie nudzi sie, aż tak szybko Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 lutego 2018 Autor Opublikowano 7 lutego 2018 (edytowane) Ja bym wyróżnił jeszcze walkę z tymi wszystkimi kopniakami, półobrotami oraz wykorzystywaniem otoczenia która przypomina trochę Dark Messiah of Might of Magic. Naprawdę nieźle im to wyszło, ale niestety ta formuła ubisoftowa + ograne do bólu zombiaki zmęczyły mnie trochę i pod koniec już miałem dosyć. Edytowane 7 lutego 2018 przez Kre3k Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 7 lutego 2018 Opublikowano 7 lutego 2018 Choć samo machanie orężem było lepiej zrobione w Dead Island. Tutaj niestety obłożyli pada tyloma funkcjami, że nie dało rady, ale pamiętam, że na początku był to dla mnie trochę zawód, że nie da się już gałką kierować ostrza tam, gdzie sobie zażyczymy. Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Mam 60 godzin na liczniku i przyznaje że gra jest wciągająca. Coop rządzi, ale tylko ze znajomymi. Jedyny większy minus tej gry to to że czasami fizyka i fremate nie wyrabia. Zwłaszcza jak się rzuca granatami w zombiaki. Mam nadzieję że druga część jest w produkcji, bo i mam też pewne obawy że cała para idzie w dodatek bad blood. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Dobra, to wezme skoro polecacie tylko promka na PSN byla do wczoraj, wiec wezmie sie pudlo na koxa Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 Godzinę temu, Rayos napisał: Dobra, to wezme skoro polecacie tylko promka na PSN byla do wczoraj, wiec wezmie sie pudlo na koxa jak będziesz chciał w dodatek pograć w co opie daj znać bo mi się raven po podstawce wykruszył z coopa Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 lutego 2018 Opublikowano 8 lutego 2018 spoko, znaim kupie to pewnie i tak minie jeszcze sporo miesiecy a zanim zagram to jeszcze dluzej ja sie nie nadaje do umawiania na granie online Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi