Gość _Be_ Opublikowano 8 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lutego 2018 39 minut temu, Rayos napisał: ja sie nie nadaje do umawiania na granie online Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Do tej pory lubię sobie czasem pobiegać po Harranie. Najlepsza gra o zombie jaka powstała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Kupiłem, bo fajne promo na Steamie rzucili i żal było nie wziąć. Jakieś tipsy na początek? Na razie czuję się jak leszcz w morzu tych zombiaków i chyba nie za bardzo ogarniam, jaka jest tutaj mechanika rozgrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Spraw sobie Korek Machete (wpisz w Google by zobaczyć co i jak). To cacko idealnie załatwia temat na początku zabawy i zdecydowanie ułatwia wejście w świat gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Nie rozumiem tylko po co w ogóle sobie ułatwiać. Jak kupiłem nową edycję to nie grałem sejwa ze zwykłej wersji tylko zacząłem na trudnym poziomie od zera. Mega-frajda z plądrowania każdego domku i szukania wszelkich śmieci do craftingu. Mechanika jest prosta: zanim nie rozwiniesz postaci do pewnych bardzo przydatnych ruchów to nie wdawaj się w zbędne zadymy z trupami i lootuj wszystko co się da. Ogarniesz szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Dokładnie - początkowo to jest survival pełną gębą. Uzbrojenie ledwo starcza na pojedynczego trupka, więc większe grupki odpadają, najlepiej w ogóle wszystko omijać, szybko opierdzielać szafki/skrzynki/lodówki i ewakuacja. Później, jak Crane rozwinie parkour i inne umiejętności (a także zdobędzie kilka fioletowych broni) rozgrywka stanie się łatwiejsza, będą chwile, że poczujesz się nawet panem sytuacji i królem zombie... A wtedy nadejdzie NOC i znów będziesz malutki - to jest piękne w tej grze - praktycznie dwa rodzaje rozgrywki w obrębie jednego tytułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2018 Techland w ogóle zayebiscie połączył mechanikę z Dead Island i parkour robiąc z tego świetny model rozgrywki. A pościgi nocą to coś pieknego... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 10 godzin temu, Nemesis napisał: Techland w ogóle zayebiscie połączył mechanikę z Dead Island i parkour robiąc z tego świetny model rozgrywki. A pościgi nocą na początku to coś przerażającego... Fix'd Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Polecam częściej grać w nocy bo idzie szybciej wbić nowy lvl. Do tego w zależności od stopnia trudności gry jaki wybierzemy to ilość zdobywanych PD jest im większa im wyższy stopień trudności. Np. na normalnym poziomie każde zabicie zombiaka to tylko +50 ale jak gram na trudnym to już jest +100. Jeszcze nie sprawdzałem trybu Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Pograłem kilka godzin wczoraj i zacząłem mniej więcej ogarniać, co i jak. Podstawowym moim błędem było traktowanie tej pozycji jak Dead Rising - wiecie, radosna wyżynka zombiaków. Po kilku nieudanych szarżach zacząłem kombinować, uciekać, robić questy, craftować sobie przedmioty i ogólnie jest wesoło. Jedyne co mi trochę przeszkadza to mechanika działania broni - jak już znajdę sobie oręż, który mi pasuje idealnie to zaraz jest zniszczony, a przy okazji ma limit napraw. Rozumiem, że tak to miało działać, więc pozostaje się do tego przyzwyczaić. Szybkie pytanie - co opłaca się sprzedawać, a co trzymać? Rozumiem, że komponenty mogą mi się przydać, a cenne przedmioty służą tylko i wyłącznie handlowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 Ja w nocy to jakoś bardzo rzadko grałem, zbyt przerażająco jest, ciemno, głucho wszędzie albo i głośno, jak już jakieś zmutowane szybkie zombie Cię ganiają, nigdy nie miałem mocy grać tak (jedynie tylko aby zdobyć trofeum), zawsze tylko w dzień, no Techland zrobiło to bardzo dobrze, najlepsza gra jaką do tej pory wypuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 W nocy jest super klimacik, no i właśnie podwójny EXP leci, więc warto się czasami postresować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 11 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2018 W nocy prawie jak w Stalkerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 19 godzin temu, Bzduras napisał: Pograłem kilka godzin wczoraj i zacząłem mniej więcej ogarniać, co i jak. Podstawowym moim błędem było traktowanie tej pozycji jak Dead Rising - wiecie, radosna wyżynka zombiaków. Po kilku nieudanych szarżach zacząłem kombinować, uciekać, robić questy, craftować sobie przedmioty i ogólnie jest wesoło. Jedyne co mi trochę przeszkadza to mechanika działania broni - jak już znajdę sobie oręż, który mi pasuje idealnie to zaraz jest zniszczony, a przy okazji ma limit napraw. Rozumiem, że tak to miało działać, więc pozostaje się do tego przyzwyczaić. Szybkie pytanie - co opłaca się sprzedawać, a co trzymać? Rozumiem, że komponenty mogą mi się przydać, a cenne przedmioty służą tylko i wyłącznie handlowi? Najlepiej włamać sie do policyjnych furgonetek. Są tam slpluwy które warto sprzedać handlarzowi. Jest to szybki sposób na zdobycie kaski. Warto też zawsze kupić gaze od sprzedawcy(jak jesteś w pobliżu), która służy do craftowania apteczek. Gazy nigdy nie za wiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 373 Opublikowano 12 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2018 O, dzięki za tip z furgonetkami - właśnie szukam gnata do jednego z pierwszych questów, na pewno sie przyda. Co do gazy i apteczek to polecam aplikację na telefon, można zdobyc sporo przedmiotów do craftingu za jej pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 (edytowane) Soundtrack za friko Edytowane 19 lutego 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 26 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2018 No nie wygląda to zbyt porywająco. Do tego tylko 6 graczy w meczu? Trochę bida. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 819 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 czy jak, jesem w drugim mieście to można się wrócić do pierwszego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 28 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2018 20 minut temu, Kaczi napisał: czy jak, jesem w drugim mieście to można się wrócić do pierwszego? Tak, kanałami którymi przylazłeś ( otwierasz sobie kilka skrótów ) albo z tej wieżyczki ( a dokładnie to dwóch ) w jednym z pokoików jest teleport do wieżowca z pierwszej dzielnicy ( teleportem jest plakat ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Dzisiaj można grać w nowe darmowe DLC. Prison Heist. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2018 Można też szukać jajek wielkanocnych, są nagrody za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 489 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pauli87 47 Opublikowano 31 marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2018 Prison Heist ograne, w sumie nic ciekawego. Taki dodatek od bidy. Co do jajek, to zacznę szukać w poniedziałek. Ktoś się orientuje czy można znaleźć je w dodatku the following czy tylko w mieście? Przy okazji, 7gb aktualizacja, dość spora jak na jajka i jeden dodatkowy etap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi