Nemesis 1 272 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 A jakiś nowy strój się tam chociaż dostaje? Cytuj
Pauli87 47 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Opublikowano 1 kwietnia 2018 Trzeba uzbierać 25 jajek, wtedy dostaniesz strój. A jak zbierzesz chociaż jedno jajko i uda się społeczności DL zebrać 1000000 jajek wtedy dostaniesz złotą broń(po wydarzeniu). Te złote bronie fajna sprawa, ostatnio za takie wydarzenie dostałem złotego tasaka, najlepsza broń jaka miałem w DL. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Opublikowano 3 kwietnia 2018 Ma ktoś ochotę pomóc zrobić trofea za coopa? Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ja chętnie pogram bo również platynka chodzi mi po głowie. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Dajcie znać jak coś to pomogę. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Gracie online ten weekend? Mam zamiar wbić platynkę i w sumie trofea do coopa mi tylko zostały. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Ktoś chętny na wbicie trofeów online? Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 11 lipca 2018 Opublikowano 11 lipca 2018 Rozejrzę sie za gra w pokoju młodego, bo tam trzymam standardowe opakowania gier. Jak znajdę to w weekend można uderzyć coś. Tylko kurka, jak zrobimy puchary to będę musiał platyne pocisnąć. Ciężka jest ? Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 14 lipca 2018 Opublikowano 14 lipca 2018 Znalazłem grę pod tonami roztoczy Nie wiem, czy będę robił platynę, ale powiedz mi, ile zajmie nam wbijanie pucharów dla Ciebie ? Dawno nie grałem, muszę sobie przypomnieć gameplay Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 16 lipca 2018 Opublikowano 16 lipca 2018 Myśle, ze nie dłużej niż godzinkę:) Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 24 października 2018 Opublikowano 24 października 2018 Zacząłem od nowa, tym razem na PS4. Od razu polecam wylaczyc boost mode w konsoli bo inaczej gra skacze miedzy 24-60 klatek i nie da się grac. Poza tym - uwielbiam te gre. Podoba mi się chyba jeszcze bardziej niż jak swego czasu przechodziłem na bąku. Swietny parkour, fajna fabuła, zgniłki w roznych miksach, do tego wykokszone bronie, noc to mega sraka i survival. Już się nie mogę doczekać dodatku i auta. Mam nadzieje, ze dwójka tez będzie taka swietna. 1 1 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 27 października 2018 Opublikowano 27 października 2018 DL to jedna z moich ulubionych gier. Ta swoboda w poruszaniu się po Harranie, możliwości w walce, nocne poscigi, co-op i megafrajda z grania. Do tego gierka wizualnie nadal robi. XM, jak chcesz to możemy kiedyś wbić online. Following też kozackie. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Przechodzę grę drugi raz, tym razem na PS4. I niestety dodatek jest mało grywalny przez klatkaż - na bąku nie przypominam się żeby aż tak to dławilo podczas jazdy łazikiem, dramat. A tak to wiadomo goty zombie game - tylko DR1 lepsze. Ale fhoi się cieszę, że w DL2 już jest zapowiedziane 60 klatek dla pro i koXa. Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 (edytowane) Z tego co kojarzę da się temu jakoś zapobiec. Chyba włączając/wyłączając boost mode, nie pamiętam. Albo była opcja na Pro z zamknięciem na 30 klatek. Ale był chyba sposób bo ja też nie mogłem w to grać przez to. Edytowane 4 maja 2019 przez Figaro Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Gram z wyłączonym boostem bo była też tragedia. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Zbliża się dwójka, więc tak mnie naszło żeby poskakać po Haranie. W kilka dni stuknęlo jakies 20h. Genialny tytuł. No i wciąż wygląda świetnie, a nocą strach wychodzić z safe house'u. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Też odświeżyłem ten tytuł bo pomagałem znajomemu wbić platynę i jezuuu jakie to jest dobre cały czas. Brakuje mi jednego trofka do platyny tego żeby wykonać 5 zadań podczas trybu współpracy z 3 tymi samymi osobami więc jakby znalazły się 3 osoby chętne to byłbym bardzo wdzięczny bo wisi mi ta platyna chyba już ze 2 lata a z randomami koorewsko ciężko to wbić Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Przygotuj sobie te zadania na krawędzi oddania. Napocznij pięć i wykonaj je prawie do końca, tak żeby trzeba było je tylko zdać zleceniodawcy. Jak już będziesz to miał, to zrób save w chmurze dla pewności i zaproś ziomków - szybkie oddanie questów i z głowy. Jak coś to mogę pomóc, tylko daj znać z wyprzedzeniem 1 Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 49 minut temu, Ryo-San napisał: Też odświeżyłem ten tytuł bo pomagałem znajomemu wbić platynę i jezuuu jakie to jest dobre cały czas. Brakuje mi jednego trofka do platyny tego żeby wykonać 5 zadań podczas trybu współpracy z 3 tymi samymi osobami więc jakby znalazły się 3 osoby chętne to byłbym bardzo wdzięczny bo wisi mi ta platyna chyba już ze 2 lata a z randomami koorewsko ciężko to wbić 44 minuty temu, Wredny napisał: Przygotuj sobie te zadania na krawędzi oddania. Napocznij pięć i wykonaj je prawie do końca, tak żeby trzeba było je tylko zdać zleceniodawcy. Jak już będziesz to miał, to zrób save w chmurze dla pewności i zaproś ziomków - szybkie oddanie questów i z głowy. Jak coś to mogę pomóc, tylko daj znać z wyprzedzeniem Mi się niestety nie udało tego zrobić tym patentem nawet (cały czas disconnected albo zerwanie łącza bo jeden yanusz zawsze rozłączał się) i olałem sprawę. Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Mogę pomóc , zresztą dlatego mam cię w znajomych na liście @Ryo-San od dwóch lat. Mogę nawet całe misje pyknąć 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Też mogę pomóc. Chętnie zainstaluję i pobiegam po Harranie. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 Godzinę temu, Figuś napisał: Mogę pomóc , zresztą dlatego mam cię w znajomych na liście @Ryo-San od dwóch lat. Mogę nawet całe misje pyknąć Faktycznie przypominam sobie że szukałem pomocy do kilku trofków Wszystkie inne brakujące wbiłem jak pomagałem kumplowi ostatnio ale tego we 2 się nie dało. W takim razie zayebiście. Dam znać jakoś w tym tygodniu (co będzie albo w następnym. Oczywiście z lekkim wyprzedzeniem). To byłyby team bo @Voytec się pisze widzę, @Wredny też. A Ty @oFi na czym grasz? Jak na PS4 to też Tobie możemy pomóc. Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 4 maja 2019 Opublikowano 4 maja 2019 @Ryo-San już dawno sprzedałem Ale szykuj się na dwójeczkę, bo będzie biegane day one Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi