Figuś 21 251 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 Jak coś to mogę pomóc przy tych zadaniach Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 I jak gramy dzisiaj? @Ryo-San@Wredny@Farmer Jest aktualizacja do pobrania 5gb jak coś. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 ja już mam ściągnięte jak coś. Gram jeszcze w Bordersy ze Squarem i Ukyo ale do 21.00 się wyrobię Cytuj
Wredny 9 700 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 Jestem na PSN cały czas, aktualizację pobrałem wczoraj, więc gotowość bojowa jak najbardziej - zapraszajcie do party, bo póki co gram w innego klona Far Cry Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 Będę ready tak lekko po 21 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 No no. Od 3 lat nie byliście tak blisko zrobienia tego trofika. Trzymam kciuki Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 22 lutego 2020 Opublikowano 22 lutego 2020 (edytowane) Ja tam platynę mam od dawna, ale przypomniało mi się że Ryo potrzebował kiedyś pomocy Edytowane 22 lutego 2020 przez Figuś Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 W dniu 8.09.2017 o 15:41, Ryo-San napisał: Niestety ale nikt z moich znajomych nie ma DL a onlineowe randomy to idioci tak więc szukam kogoś do pomocy przy wbiciu 3 trofków online do podstawki a mianowicie chodzi o: 1. Poliamoria Wykonaj 5 zadań w trybie współpracy podczas jednej sesji z trzema tymi samymi partnerami. Musisz ukończyć 5 misji z trzema tymi samymi graczami (musi być jedna ekipa, nie może być tak, że jedna osoba wyjdzie i zostanie zastąpiona przez inną) podczas jednej sesji online. Jeżeli kogoś wyrzuci w trakcie sesji – trzeba liczyć wszystko od nowa. 2. Szczęśliwa siódemka Wygraj 7 zawodów w trybie współpracy. Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest wygranie 7 zawodów. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce. 3. Igrzyska harrańskie Weź udział w 10 zawodach w trybie współpracy. Trofeum możliwe tylko w grze z przynajmniej jedną osobą online! Podczas eksploracji Harran, na górze ekranu będą pojawiały się propozycje wyzwań, które musisz wykonać i będziesz w nich rywalizował z osobą towarzyszącą. Stają się one dostępne zaraz na początku misji, w tej trakcie lub podczas zbliżenia się do jakiegoś wydarzenia. Aktywujesz je przez naciśnięcie touchpada i Twój towarzysz musi przyjąć propozycję wyzwania, w przeciwnym wypadku wyzwanie po prostu nie włączy się. Twoim zadaniem jest po prostu wzięcie udziału w 10 takich wyzwaniach. Trofeum możesz oczywiście wykonać ze znajomym w ustawce. Online jestem głownie po godz 21. Nick - Ryo_PL Po ponad dwóch latach misja zakończyła się sukcesem 1 Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Jak tyle lat wspierali pierwszą część, to teraz pomyślcie jak będą wspierać drugą część. Wszystkim to na dobre wyjdzie. Nie dość, że za darmo i to z własnej nie przymuszonej woli dla graczy takie rzeczy robią. To się tylko chwali co Techland wyczynia. 1 Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 (edytowane) 16 godzin temu, Figuś napisał: Po ponad dwóch latach misja zakończyła się sukcesem Dzięki panowie jeszcze raz ; ] Może zajęło nam to trochę dłużej niż 20 min ale zabawa była przednia ; ] Można powiedzieć że DL prawie się nie zestarzało przez te wszystkie lata. To teraz jeszcze 100 pro w The Following, Hordzie Bozaka i Parkourze! Edytowane 23 lutego 2020 przez Ryo-San Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 Tak to jest jak się nie ma linki, c'nie? Zabawa była świetna. Granat Czesia dalej sprawia niemałą radochę. Właśnie mnie troszkę niepokoi w 2 ten podział na ludki i zombiaki. W nocy przy Przemieńcach ciężko o bezstresową zabawę z gnijącym mięsem, a nie wiadomo w jakiej częstotliwości i liczbie będziemy spotykać zombiaków za dnia poza budynkami. Powodzenia z Hordą i Parkurem. Ja odpadłem, nie mam skilla do skakania (choć wymaksowane). Ale The Following wyśmienite. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 lutego 2020 Opublikowano 23 lutego 2020 No coś za coś. Wredny może i nie miał linki ale miał za to misje dzięki którym udało się wbić platynke Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Hellraid przerobili na dodatek do dyinglight. Ciekawe czy standalone czy będzie trzeba mieć podstawkę. Chociaż teraz to lata za grosze pewnie. Dawać mnie to !!! Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Jaram się, tym bardziej że gra ma być podobno w maju w PS Plusie, to dokończę po latach, bo wtedy byłem w połowie fabuły jakoś. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 No nie bardzo, masz podaną srakę w postaci farming simulatora i cities skylines w majowym ps plus. 1 Cytuj
Boomcio 4 149 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 40 minut temu, Masorz napisał: Jaram się, tym bardziej że gra ma być podobno w maju w PS Plusie, to dokończę po latach, bo wtedy byłem w połowie fabuły jakoś. Też liczyłem, że sobię odświeżę, bo gra skończona na premierę a kupować po raz trzeci mi się nie widzi / raz kupiona do ogrania solo, drugi do coopa/. A tu symulatory traktorów itp. Podobno. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Opublikowano 29 kwietnia 2020 Najlepsze wsparcie gry w tej generacji. Bez wątpienia. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 (edytowane) Przez pochwalne peany na temat tej gry, w tym temacie postanowilem kupic ja, bo brać forumkowa jednak zwykle.ma racje I zna sie na dobrych I fajnych gierkach. Ja pie.rd.ole ale sie przejechalem tymrazem, jaka ta gra jest niedorobiona to sie kur.wa w glowie nie.miesci, dobrze.ze.kupilem uzywke I nie dalem zarobic tym nieudacznikom. Jaka ta gra jest prymitynwa pod wzglwdem zadan, gameplayu I absurdalnie kur.wa glupia. Tragizm tej gry polega na idiotycznej, kretynskiej, infantylnej fabule I na przecietnej roxgrywce. Po 7 godzinach gry wiem ze nie zaskoczy mnie ona juz niczym pozytywnym. Kazda eksploracja polega na tym ze otwierasz drzwi, sa one oczywiscue zamkniete, zaraz napadnie cie zombie od tylu, a jak sa otwarte to oznacza ze w srodku jest wybuchajacy zombie ktory OD RAZU WYBUCHNIE I CIE ZABIJE, to zwyczajne oszustwo,ta (pipi).owa gra.nie.przygotowuje Cie na takie tanie motywy. Parkur jest zalosny I dodany na sile, nie ma z niego zadnej satysfakcji, gra jest tez niekonsekwetna, mozesz sie wspiac na powierzchenie ktore w zyciu by na to nie wskazywaly. Ale nie wespniesz sie na wiele innych, oczywistych wydawalo by sie powierzchni. Mechanika zejscia z z jakichs wysokich slupow to niesmieszny zart tworcow. Nasz niedorozwiniety bohater, wspinac sie.potrafi ale zejsc niekoniecznie, od razu lepiej sie s(pipi)ic I zabic aby nie wykorzystywac apteczek I sie wkur.wiac. Wylaczylem gre przed chwila bo robilem zadanie z zarowkami na moscie nieslawy, dotarlem na gore w nocy I wykrrecilem czesc zarowek ale niestety zrobila sie 6 rano I zarowki przestaly swiecic xddddd wykrecilem wiec wszystkie zarowki ktore byly, ale gra nie zaliczyla mi tego zadania xddddd Osoba ktora projektowala te zadania.mam.nadzieje ze ma raka I umarla, bo tak skrajnej ch.u.jni to.jeszcze nie widzialem. 2/10 Edytowane 26 maja 2020 przez standby 2 1 Cytuj
_Red_ 12 063 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 To niezły kontrast, osobiscie bardzo dobrze wspominam DL. Nie miałem specjalnego niesmaku na mechanizm parkoura, walkę wrecz i odcinanie kawałków kończyn łopatą. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Walka wrecz to chyba morrowindem albo daggerfalem jest inspirowana taka jest porywajaca. Zejscis z wiez np radiowych bez spyer.dol.enia sie.na ryj to chyba wyzwanie do platyny. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Ochłoń bo pleciesz jak potłuczony. Spoko, gra Ci nie podeszła ale jak piszesz, że parkour jest żałosny to widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 A jak mam twierdzic ze jest spoko, jezeli skaczesz I na plaskiej powierzchni przy krawedzi gdzie sie wspinasz jest jakas doniczka albo smietnik to juz sie na ta powierzchnie nie wespniesz xddd chlop skacze jak szympans I wspina sie.na wszystko ale na taka przeszkode nie.moze nic poradzic. Dramat. Cytuj
_Red_ 12 063 Opublikowano 26 maja 2020 Opublikowano 26 maja 2020 Ty no nie wiem, daleko mi do bronienia gry, w którą gralem z 2 lata temu, ale serio nie miałem takich problemów xD Flow byl znakomity i gość klei się do przeszkód bardzo ładnie. Aż zagrałbym znowu teraz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi