smoo 2 256 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 Ja też mam do wbicia te nieszczesne trofki online. Planuję wrócić do gry ale wciąż czekam na tego legendarnego patcha na 60fps i coś się doczekać nie mogę. Anyway, podobno najszybsza metoda na wbicie trofka za questy jest taka jak na filmiku Cytuj
MrE0605 1 Opublikowano 21 lutego 2022 Opublikowano 21 lutego 2022 2 godziny temu, czarek250885 napisał: To chyba ostatni gwizdek. Ciężko będzie mieć pełne lobby, ale powidzenia, w sumie najgorsze trofeum w tej grze. Trochę dyskryminują graczy single player wymuszonymi trofkami multi. Dzięki - ogólnie to już dawno chciałem się zabrać za ten pucharek ale nigdy nie mogę się z kimś zgrać - może tu się uda - obecnie gram w NG+ dla przypomnienie głównej osi przed zakupem DL2 27 minut temu, smoo napisał: Ja też mam do wbicia te nieszczesne trofki online. Planuję wrócić do gry ale wciąż czekam na tego legendarnego patcha na 60fps i coś się doczekać nie mogę. Anyway, podobno najszybsza metoda na wbicie trofka za questy jest taka jak na filmiku Ciekawy pomysł - niby oglądałem jakieś filmiki na YouTube ale tego nie widziałem - dzięki. Pomyślę Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Jakby co to mogę pomóc, jeśli masz te 5 questów przygotowanych. Ja mam już ten pucharek, ale jakbyś nie znalazł ludzi to możesz mnie zaprosić. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 O kuźwa! Właśnie wróciłem z roboty i wyskoczyło info o pobieraniu jakiegoś patcha. Rozmiar 2.877 GB. Zaraz będę testował, bo co prawda podstawkę prawie drugi raz ukończyłem (ostatni boss został), ale wciąż mam masę challenge'y oraz całe Following Oby mi tylko nie zrobiło z tego drugiego pakietu trofeów, bo się wk#rwię Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Teraz, Wredny napisał: Oby mi tylko nie zrobiło z tego drugiego pakietu trofeów, bo się wk#rwię Nie zrobiło, to tylko patch. Musiał bys pobrac osobną natywną wersję żeby był drugi zestaw dzbanków. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Odpaliłem każdy z trybów na chwilę no i w rozdzielczości żadnej róznicy nie zauważam. Tryb 4K/30fps od razu w kibel, bo się nie da grać, a pozostałe dwa jak dla mnie są identyczne. Ciekawe, co robi ten "Balanced", skoro niby również oferuje 60fps to po co komu to samo tylko w Full HD? Pewnie częściej dropi i trzeba na DF poczekać, jeśli będą zainteresowani tematem. Ale zajebiście się gra w 60fpsach - frajda z tego parkouru jest jeszcze większa Spróbuję jeszcze te ziarno wyłączyć, choć lubię ten bajer tutaj - dodaje fajnego klimatu. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 13 marca 2022 Opublikowano 13 marca 2022 Jedyna gra, w której ziarenko robi robotę, potwierdzam. Na razie nie instaluję pierwszego DL bo automatycznie się wkręce na godziny i zapomnę o sequelu, który czeka w kolejce na półce przez Elden Ring. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 Śmieszny ten ich silnik jeśli nie potrafią tak starej gry zoptymalizować pod 60 FPS na Series S. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 No właśnie coś mi nie pasuje w tym opisie: "Performance mode" w 30 klatkach? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 21 marca 2022 Opublikowano 21 marca 2022 No a jak, performance masz stabilne 30 fps, a quality masz 25 fps które celuje w 30, ale nie trafia Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Podobnie na dużych maszynach, z tym że tam celują w 60. Pograłem chwilę w tych trzech trybach i różnicy w grafice nie widać żadnej, ale tryb 4K/30 jest niegrywalny, więc szybko przełączyłem na "Balanced" i chyba tak zostawię - w 60 raczej trafia, a nawet jeśli nie to i tak jest na tyle płynnie, że nie czuję potrzeby odpalać "Performance". Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Próbowałem tej grze dać drugą szansę ale wytrzymałem półtorej godziny. Makabryczny shit. Tragiczna gra. Crap jak chuj. Zamiast bawić denerwuje. System walki i Zombiaki pojawiające się z dupy to dramat. 1 Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Kiedyś odbiłem się od triala(chyba kilkugodzinny) i nie mogłem uwierzyć, że ludzie się jarają, ale na fali przed sequelowej jeszcze spróbuje się zmierzyć, Może chociaż ten parkour będzie ok. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Ja właśnie też postanowiłem że pogram w to bo będę chciał ogarnąć dwójkę ale jednak się poddaje. Zjebane sterowanie sprawia że parkour wkurza a nie bawi a walka jest katastrofalna po prostu. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 4 maja 2022 Opublikowano 4 maja 2022 Myśleliście że Platynowe wydanie to już wersja ostateczna i będą się skupiać tylko na dwójce?! Ni chuja, właśnie wydają kolejne DLC XD Cytuj
mario10 548 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Może by powtórzyć przygodę w Harran i pomordować trochę zombiaków Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 6 maja 2022 Opublikowano 6 maja 2022 Ja mam jeszcze Following przed sobą, więc patchyk znacząco umili mi zabawę Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 8 maja 2022 Opublikowano 8 maja 2022 Mi w sumie został do przejścia dodatek Bozaka, tyle że samemu będzie to raczej trudne. Tak czy inaczej chętnie sprawdzę jak się teraz śmiga po Haranie. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 9 maja 2022 Opublikowano 9 maja 2022 W dniu 8.05.2022 o 09:50, czarek250885 napisał: Mi w sumie został do przejścia dodatek Bozaka, tyle że samemu będzie to raczej trudne. Tak czy inaczej chętnie sprawdzę jak się teraz śmiga po Haranie. To możemy się ustawić kiedyś, bo Bozaka też jeszcze nie robiłem 1 Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 19 grudnia 2023 Opublikowano 19 grudnia 2023 Gram sobie od kilku dni na PS5 i zaczynam się poważnie wkręcać w tę zajebistą gierkę Lubię generalnie klimaty postapokaliptyczne i gry o zombiakach. Miodzio jest po prostu, zwiedzam sobie to miasteczko i przypominam zombie, że powinny być martwe Jak to zwykle u mnie bywa, zanim ruszę z fabułą, zaliczam poboczne zlecenia i zabezpieczam sobie miejscówki, gdzie zombiaki mnie nie dopadną Kilka screenów 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi