Skocz do zawartości

Dying Light

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też mam do wbicia te nieszczesne trofki online. Planuję wrócić do gry ale wciąż czekam na tego legendarnego patcha na 60fps i coś się doczekać nie mogę.

Anyway, podobno najszybsza metoda na wbicie trofka za questy jest taka jak na filmiku

Opublikowano
2 godziny temu, czarek250885 napisał:

To chyba ostatni gwizdek. Ciężko będzie mieć pełne lobby, ale powidzenia, w sumie najgorsze trofeum w tej grze. Trochę dyskryminują graczy single player wymuszonymi trofkami multi.

Dzięki ;) - ogólnie to już dawno chciałem się zabrać za ten pucharek ale nigdy nie mogę się z kimś zgrać :( - może tu się uda ^^ - obecnie gram w NG+ dla przypomnienie głównej osi przed zakupem DL2

27 minut temu, smoo napisał:

Ja też mam do wbicia te nieszczesne trofki online. Planuję wrócić do gry ale wciąż czekam na tego legendarnego patcha na 60fps i coś się doczekać nie mogę.

Anyway, podobno najszybsza metoda na wbicie trofka za questy jest taka jak na filmiku

Ciekawy pomysł :sorry:- niby oglądałem jakieś filmiki na YouTube ale tego nie widziałem :cool2: - dzięki. Pomyślę :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kuźwa! :notbad:

Właśnie wróciłem z roboty i wyskoczyło info o pobieraniu jakiegoś patcha.

Rozmiar 2.877 GB.

Zaraz będę testował, bo co prawda podstawkę prawie drugi raz ukończyłem (ostatni boss został), ale wciąż mam masę challenge'y oraz całe Following :banderas:

Oby mi tylko nie zrobiło z tego drugiego pakietu trofeów, bo się wk#rwię :shotgun:

Opublikowano
Teraz, Wredny napisał:

Oby mi tylko nie zrobiło z tego drugiego pakietu trofeów, bo się wk#rwię :shotgun:

Nie zrobiło, to tylko patch. Musiał bys pobrac osobną natywną wersję żeby był drugi zestaw dzbanków.

Opublikowano

Odpaliłem każdy z trybów na chwilę no i w rozdzielczości żadnej róznicy nie zauważam.

Tryb 4K/30fps od razu w kibel, bo się nie da grać, a pozostałe dwa jak dla mnie są identyczne.

Ciekawe, co robi ten "Balanced", skoro niby również oferuje 60fps to po co komu to samo tylko w Full HD? :philosoraptor:

Pewnie częściej dropi i trzeba na DF poczekać, jeśli będą zainteresowani tematem.

Ale zajebiście się gra w 60fpsach - frajda z tego parkouru jest jeszcze większa :banderas:

Spróbuję jeszcze te ziarno wyłączyć, choć lubię ten bajer tutaj - dodaje fajnego klimatu.

Opublikowano

Jedyna gra, w której ziarenko robi robotę, potwierdzam. Na razie nie instaluję pierwszego DL bo automatycznie się wkręce na godziny i zapomnę o sequelu, który czeka w kolejce na półce przez Elden Ring. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podobnie na dużych maszynach, z tym że tam celują w 60.

Pograłem chwilę w tych trzech trybach i różnicy w grafice nie widać żadnej, ale tryb 4K/30 jest niegrywalny, więc szybko przełączyłem na "Balanced" i chyba tak zostawię - w 60 raczej trafia, a nawet jeśli nie to i tak jest na tyle płynnie, że nie czuję potrzeby odpalać "Performance".

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Próbowałem tej grze dać drugą szansę ale wytrzymałem półtorej godziny. Makabryczny shit. Tragiczna gra. Crap jak chuj. Zamiast bawić denerwuje. System walki i Zombiaki pojawiające się z dupy to dramat.

• Minusik 1
Opublikowano

Kiedyś odbiłem się od triala(chyba kilkugodzinny) i nie mogłem uwierzyć, że ludzie się jarają, ale na fali przed sequelowej jeszcze spróbuje się zmierzyć, Może chociaż ten parkour będzie ok.

Opublikowano

Ja właśnie też postanowiłem że pogram w to bo będę chciał ogarnąć dwójkę ale jednak się poddaje. Zjebane sterowanie sprawia że parkour wkurza a nie bawi a walka jest katastrofalna po prostu.

Opublikowano
W dniu 8.05.2022 o 09:50, czarek250885 napisał:

Mi w sumie został do przejścia dodatek Bozaka, tyle że samemu będzie to raczej trudne. Tak czy inaczej chętnie sprawdzę jak się teraz śmiga po Haranie.

To możemy się ustawić kiedyś, bo Bozaka też jeszcze nie robiłem :lapka:

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Gram sobie od kilku dni na PS5 i zaczynam się poważnie wkręcać w tę zajebistą gierkę:banderas:

Lubię generalnie klimaty postapokaliptyczne i gry o zombiakach. Miodzio jest po prostu, zwiedzam sobie to miasteczko i przypominam zombie, że powinny być martwe :shotgun:

Jak to zwykle u mnie bywa, zanim ruszę z fabułą, zaliczam poboczne zlecenia i zabezpieczam sobie miejscówki, gdzie zombiaki mnie nie dopadną;)

Kilka screenów 

18c84443c5279-screenshotUrl.thumb.jpg.912520bced4e9e1e9148d37368228fb3.jpg18c84441c4390-screenshotUrl.thumb.jpg.ce663ceb8acc07a9ac241a2ef6194693.jpg18c8443f7ef55-screenshotUrl.thumb.jpg.c5fc1f6f9152d6eef1ed69482da9dab1.jpg

• Plusik 2
  • Lubię! 1