Wredny 9 488 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Eeee tam. Dead Island też miało kijowe oceny, a dla mnie to przynajmniej 8/10 (każda). Tutaj wlepiam 9/10 już po samych filmikach Bansaia Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 30 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2015 Hehe ale ucichło ... wsje malcziki igrajet Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 pogralem prolog i jakas misje jeszcze i cieszę się ze posluchalem opinii bansaia zamiast portali branżowych. Takiej gry chciałem, bardzo fajnie czuć miasto i duży fun z wykonywanych tam działań. O to chodziło! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) pogralem prolog i jakas misje jeszcze i cieszę się ze posluchalem opinii bansaia zamiast portali branżowych. Takiej gry chciałem, bardzo fajnie czuć miasto i duży fun z wykonywanych tam działań. O to chodziło! Dokładnie, miałem wcześniej skończyć i kłaść się spać ale zadziałało jeszcze jedna misja jeszcze chwileczkę, rano na 8 do roboty, a skończyłem o 2 teraz sam wyglądam jak zombie Rozwaliła mnie nazwa karmy dla kotów "BARTEK" Edytowane 31 stycznia 2015 przez Figuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Heh ja też wczoraj miałem grać 2h a skończyłem po 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Moim zdanie Dying Light powinno byc stawiane na tej samej półce co Far Cry 4, w niektórych elementach go zdecydowanie przewyższa a w innych mu ustępuje, ale generalnie obie gry są bardzo podobne. Dlatego tym bardziej nie rozumiem jak serwisy które dały wysoką ocenę FC4 okazały się tak surowe dla DL. Jedyny logiczny wniosek jest taki że widać Techland i WB nie posmarowały wystarczająco. Dlatego nie warto się sugerować ocenami z serwisów branżowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 289 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Widzialem u Szwagra Dying Light przez godzinke w akcji i ta godzinka bardziej mnie wkrecila niz caly Far Cry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) cieszę się ze posluchalem opinii bansaia zamiast portali branżowych. Takiej gry chciałem, bardzo fajnie czuć miasto i duży fun z wykonywanych tam działań. O to chodziło! A bedzie lepiej Cieszy ze sie posluchales mojej opinii a nie jakiegos sterlinga, jeszcze bardziej mnie cieszy to ze sie nie zawiodles na tytule, zaczynalem sie obawiac ze to ja jakis dziwny jestem bo mi sie gra bardzo podoba a portale sie czepiaja wszystkiego Pewnie duposcisk bo nie dostali kopii recenzenckich. A propos, w grze nawet misje poboczne maja swoje odbicie w swiecie gry, pisalem wczesniej ze po zniszczeniu barykady na moscie, mozna bylo bez kombinowania przechodzic na druga strone, w recenzji GT typek mowil ze po quescie z ksiazka ktora uczy jak uprawiac warzywa, na dachu pojawia sie ogrod, otoz jest znacznie wiecej takich smaczkow, np oddalem kredki dzieciakom i przed pokojem w ktorym dorosli nad nimi sprawuja opieke, sa ich prace wywieszone na tablicy (wczesniej nie bylo), jest jeszcze kilka ale nie bede spoilowal, reszte pozostawiam wam do odkrycia :banderas: Edytowane 31 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Gra goty nie załuje ze przepłaciłem w empilku Tylko ile mozna smigać z gazrurką Cytuj Odnośnik do komentarza
scoobydoo 4 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Dying Light(wraz z DLC) w Realu jest za 189zł. Dobrze że tam poszedłem w żadnym Szczecińskim Empiku nie było tej gry. A teraz zabieram się do grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Ktoś chętny na ubicie paru zombiaków wieczorem. Sent from my Radar C110e using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 No i stało się cena mnie skusiła i mam swój egzemplarz. Dzisiaj już chyba nie będę miał czasu przetestować, ale jutro wieczorem zaczynam przygodę z DL. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) Ehh ja zagram dopiero we wtorek,pozdrawiam ME i kuriera A mozna zrobić jakiś upgrade broni palnej,tłumiki albo coś ?? Edytowane 31 stycznia 2015 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) A bedzie lepiej ehh znów miałeś racje (misje poboczne są póki co równie dobre / różnorodne co ten z wątku głównego) na deser w końcu coś ode mnie (w roli bruca lee - haven) Edytowane 31 stycznia 2015 przez kermit 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 fizyka z tego filmiku powyżej jest wyczesana. przeciwnicy bardzo realnie reagują na wykopy i te piękne wybuchy. jest miód płynący z gry. fajnie sie to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) W dzien wesole skakanie zombii po glowach ale jak zobaczylismy co nas w nocy goni to piszczelismy jak Bansai gdy mama zabiera mu modem xD. Dobra giera, bedzie fun przy mloceniu w coopie. Edytowane 31 stycznia 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Ile trwa doba bez snu? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Kto na ps4 gra? Jakaś wspólna gra po 22? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Mogę popykać Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Techland nie zawiodl, gra jest przemiodna i pomimo, ze czerpie z takiego Far Cry garsciami, to stawiam ja zdecydowanie przed nudna 4ka. Polonizacja nie przeszkadza, udzwiekowienie soczyste, nastawione na mocny bass, jak w zadnej innej grze! W kooperacji gra na bank rzadzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 614 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Techland nie zawiodl, gra jest przemiodna i pomimo, ze czerpie z takiego Far Cry garsciami, to stawiam ja zdecydowanie przed nudna 4ka. Polonizacja nie przeszkadza, udzwiekowienie soczyste, nastawione na mocny bass, jak w zadnej innej grze! W kooperacji gra na bank rzadzi! czyli jednak Far Cry w świecie zombie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Kooperacja to osobne misje, czy rozwalanie misji z single? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 Za bardzo sie jaracie, a po jakims czasie bedzie, ze gra ok, nie jest zla. 6 czy 7 znacza, ze gra jest srednia, a srednia to nie znaczy ujowa. Wiec nie wiem czemu sie tak pocicie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 pogralem prolog i jakas misje jeszcze i cieszę się ze posluchalem opinii bansaia zamiast portali branżowych. Takiej gry chciałem, bardzo fajnie czuć miasto i duży fun z wykonywanych tam działań. O to chodziło! dotychczasowa śr. 73% to zaledwie wycinek z 9 recenzji. tymczasem śr. ponad 370 graczy wynosi 8.1. to wystarczająca deklaracja by spodziewać się przyzwoitego tytułu. oceny byłyby 10% wyższe gdyby wydawało ją Ubi pod tytułem Far Cry: Zombie Apocalypse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 31 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) No wszytsko zalezy od tego jak misje bede wygladaly pod koniec gry, poki co dla mnie Techland przebil Dead Rising 3. Bartiz - jest sporo podobienst - jak przejmowanie kryjowek, maszty, 2 frakcje itp... Edytowane 31 stycznia 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi