easye 3 356 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 No muszę, chyba że ktoś sprawdzi wcześniej to niech da znać, bo sama fabule to jeszcze bym zrozumiał, ale wszystkie misje poboczne powinny się naliczac wszystkim, kwestia zrobienia 1dnej, wyjścia do singla i sprawdzenia czy jest zaliczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Nie zalicza sie, podobnie bylo w DI, ktore jak przechodzilem z 2 kumplami to zawsze ja hostowalem od poczatku az do konca gry, w ten sposob zaliczylismy wszystko ale jak wracali do singla to oprocz itemow i levelu wszystko sie cofalo Propos co-opa, chce ktos dzisiaj pograc? Zrobilibysmy jakies party i moze streama bym zarzucil Edytowane 2 lutego 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 no to dla mnie lipa - na jakiej konsoli grasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 W Forumogadce mowili ze w grze jest jakis super miecz w skale. Jak sie go bedzie wyciagac 3 minuty to w koncu wyjdzie. Kladzie wszystko na strzala ale ma tylko 7 ciec i nie da sie naprawic. Znalazles go Bansai? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 W Forumogadce mowili ze w grze jest jakis super miecz w skale. Jak sie go bedzie wyciagac 3 minuty to w koncu wyjdzie. Kladzie wszystko na strzala ale ma tylko 7 ciec i nie da sie naprawic. Znalazles go Bansai? Brzmi jak growa urban legend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) ta nazywa się ExPDalibur w polskiej wersji, blantman chyba podawał jego lokacje Edytowane 2 lutego 2015 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Straszną mam zagwozdkę z tą grą. W zasadzie Dead Island jakoś mnie nie porwał, ale patrząc na trailery Lighta jaram się jak szczerbaty na suchara. Czy według was jest to podrasowana poprzedniczka czy jednak coś nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Straszną mam zagwozdkę z tą grą. W zasadzie Dead Island jakoś mnie nie porwał, ale patrząc na trailery Lighta jaram się jak szczerbaty na suchara. Czy według was jest to podrasowana poprzedniczka czy jednak coś nowego ? Niewiele tu zostało z Dead Island. Dying Light ma się tak do Dead Island jak Resident Evil 4 do 1,2 i 3ki. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Raczej zostalo wszystko oprocz movementu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Raczej zostalo wszystko oprocz movementu. Walka też jest inna (w Dead Island fizyka w walce prawie nie istniała, tu ma bardzo duże znaczenie). Cykl dnia i nocy który zmienia gameplay to kolejna bardzo duża zmiana. Wiec nie ma co pisać, że tylko movement. Generalnie analogia z Residentami wydaje mi się jak najbardziej trafiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Evildante 8 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Hmmm odnośnie tego cyklu dnia i nocy, działanie w nocy jest konieczne, czy można też odczekać i działać w dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 niektóre zadania trzeba wykonać nocą Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Hmmm odnośnie tego cyklu dnia i nocy, działanie w nocy jest konieczne, czy można też odczekać i działać w dzień. niektóre zadania trzeba wykonać nocą Ale przy większości można wybrać czy wykonać je w dzień czy w nocy - mając na uwadze to, że rozgrywka w nocy podwaja licznik zdobywanych punktów siły/zwinności. Edytowane 2 lutego 2015 przez lothronik Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Nie zalicza sie, podobnie bylo w DI, ktore jak przechodzilem z 2 kumplami to zawsze ja hostowalem od poczatku az do konca gry, w ten sposob zaliczylismy wszystko ale jak wracali do singla to oprocz itemow i levelu wszystko sie cofalo Propos co-opa, chce ktos dzisiaj pograc? Zrobilibysmy jakies party i moze streama bym zarzucil O której? Bo muszę się na przyre dziś uczyć ale wieczorem mogę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) W Forumogadce mowili ze w grze jest jakis super miecz w skale. Jak sie go bedzie wyciagac 3 minuty to w koncu wyjdzie. Kladzie wszystko na strzala ale ma tylko 7 ciec i nie da sie naprawic. Znalazles go Bansai? ExpCalibur, tak znalazlem, ma 7 durability, ale w tym miejscu znajduje sie tez blueprint na niego i mozna go sobie crafcic, znalazlem tez jaskinie z Destiny, Left4Bread i inne, sporo easter eggow jest @easye Gram na PS4 Gralem wlasnie sam przeciwko zombiakiom z multi, nawet 1 z 10 zyc nie stracilem, obaj zrobili rage quit, jeden mi napisal nawet PM "cos tam your mother's vagina" :yao: Chyba trafilem na jakis nisko levelowych night hunterow albo kompletnych noobow, na poczatku mialem stracha, sam przeciwko tej bestii (gralem nia wczesniej wiec wiem co potrafi) ale jakos tak gladko poszlo. Filmik w toku, wkrotce wrzuce ten ownage, zrobie montaz zeby bylo szybko i konkretnie. Hmmm odnośnie tego cyklu dnia i nocy, działanie w nocy jest konieczne, czy można też odczekać i działać w dzień. Jest okolo 6 questow ktore mozna tylko w nocy zrobic, z czego 4 to poboczne, oczywiscie mozna prawie wszystko noca robic, ale takich ktore wymagaja nocy, jak mowie, jest tylko kilka. O której? Bo muszę się na przyre dziś uczyć ale wieczorem mogę pograć 19 godzina Ci pasuje? Zarzucilbym tez streama Edytowane 2 lutego 2015 przez Bansai Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Jest git, jeszcze 2 osoby potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) No to git Tutaj jest ten filmik w ktorym rektowalem zombiaki w pojedynke: Hunter my ass Edytowane 2 lutego 2015 przez Bansai 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Zastanawiac sie czy grac w czarnego konia tego roku? Barony, czekajcie na QB. Edytowane 2 lutego 2015 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) gdzie w dobrej cenie mozna wyrwac? w media expert juz nie ma. real 189 zeta z dlc Edytowane 2 lutego 2015 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 ta nazywa się ExPDalibur w polskiej wersji, blantman chyba podawał jego lokacje dmg tej broni nie jest za rewelacyjny - ona ma jakies dodatkowe wlasciwosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Nie ma nic dodatkowego, ani nie można jej ulepszyć, mam ją ale nie używałem, blantman pisał że znalazł sposób na jej powielanie co na początku może się przydać. Latam ze spawarką zrobioną z siekiery i 112 dmg, mało ale starcza na 65 trafień i 5 napraw i na razie mi styka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Powielanie broni to wykorzystanie glitcha - niestety zabija to zupełnie imo fun z gry. Odnośnie tych pobocznych misji to mi ich nie zapisało Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 744 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Zmian w stosunku di DI jest sporo. Poza oczywistą mechaniką poruszania, chyba najlepszym pomysłem jest możliwość craftingu i naprawiania broni w dowolnym momencie. Graficznie na PS4 mi się podoba. Do poruszania się trzeba się przyzwyczaić i mierzyć skoki. Nie raz zdarzyło mi się skoczyć pod daszek, zamiast na niego, bądź źle wymierzyć skok i się zabić. Na razie raptem 8 godzin gry za mną, ale po wbiciu 2 poziomu agility już o wiele fajniej jest się poruszać. Ktoś powie jak jest z kotwiczką i zaczepianiem się nią? Na koniec kwestia lokalizacji- brak lokalizacji kinowej to lekka kpina, tym bardziej, że głosy i napisy, zarówno polskie jak i angielskie są na płycie, wiec nie byłoby z tym dużego problemu. dałem szanse polskiemu dubbingowi i jakoś przez te 8 godzin do niego przywykłem. Do Wiedźminów się on oczywiście nie umywa, ale jest chyba trochę lepszy niż np. w Killzone SF. Kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 356 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Piotrek, kotwiczka dziala mniej wiecej jak w Bionic Commando i bardzo ułatwia poruszanie się. W sec możesz się znaleźć na dachu budynku, moście, użyć jakiejś latarni by szybciej przeskoczyć nad przepaścią itp. Edytowane 2 lutego 2015 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi