Voytec 2 761 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Na jakim silniku gra dziala? Jest o tym informacja podczas wlaczania sie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 488 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Na Chrome engine 5 albo 6. Szkoda ze nie zrobili multika pvp na wzór DayZ albo coś,to by była moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Na jakim silniku gra dziala? Jest o tym informacja podczas wlaczania sie gry?Gra działa na autorskim Techlandowym Chrome EnginePiotrek, kotwiczka dziala mniej wiecej jak w Bionic Commando i bardzo ułatwia poruszanie się. W sec możesz się znaleźć na dachu budynku, moście, użyć jakiejś latarni by szybciej przeskoczyć nad przepaścią itp.Kotwiczka jest spoko ale w połowie nie jest tak fajna jak parkour. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Na jakim silniku gra dziala? Jest o tym informacja podczas wlaczania sie gry?Gra działa na autorskim Techlandowym Chrome Engine Ale zrobili przeskok w jakości. Ubisoft ze swoją Dunia Engine się chowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Nie wiem kto dal dupy ale wrsja pudelkowa nie wychodzi w UK do 27/02 za to na Amazonie mozna ja zamowic za 44.99 z DLC i Season Passem wiec nie ma az tak zle. Problem tak ize pewnie jak ja grac zaczne to juz nikt w to gral nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Jakby co gramy z pawciem w DL, gdyby ktos chcial dolaczyc to zapraszamy.Stream: http://www.twitch.tv/bansai_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Po spędzonych łącznie 7 godzinach w grze, spoglądam na postęp a tam...3% Trzeba wziąć się bardziej za główne misje, bo za bardzo wkręciłem się w zwiedzanie i szukanie lootów. Ale to tylko potwierdza, że gra starcza na długie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 (edytowane) Jakby co gramy z pawciem w DL, gdyby ktos chcial dolaczyc to zapraszamy. Stream: http://www.twitch.tv/bansai_ Wait for me ;( wracam z delegacji w czwartek albo piątek i nie róbcie wszystkiego beze mnie:) Tak expcalibur się nazywa w ang wersji. Tak powielalem go na glitchu więc dlatego nie podawalem tu metody. Ten miecz ma jedną zalete jest claymorem z dark souls. Ma zasięg a zasięg to moc! Edytowane 2 lutego 2015 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Graliśmy od 19 ale za dużo nie zrobiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2015 Jakby co gramy z pawciem w DL, gdyby ktos chcial dolaczyc to zapraszamy. Stream: http://www.twitch.tv/bansai_ Wait for me ;( wracam z delegacji w czwartek albo piątek i nie róbcie wszystkiego beze mnie:) Nie boj zaby, po same kredki wybieralismy sie godzine, w tym tempie daleko nie zajdziemy. Wrocisz z delegacji chetnie pocioram w coopie. Fajnie sie z pawciem gralo, byly smiechy, soczysta eksterminacja zombie, zdunek na streamie, zaoralismy jakiegos randoma co nam inwazje zrobil jako zombie, czego wiecej chciec Za duzo nie nagrywalem bo nie chcialem streamu przerywac, ale te prace zespolowa trzeba bylo uwiecznic: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Graliśmy od 19 ale za dużo nie zrobiliśmy Próbowałem dołączyć ale wywalało. Może dziś się uda. Edytowane 3 lutego 2015 przez ListuniO Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 wczoraj kolejna sesja z gra i kolejny raz swietna rozrywka, eksploracja randomowego opuszczonego motelu, utrzymane w bardzo dobrym klimacie misje poboczne, loot, crafting, levelowanie postaci i ten feel jak na pelnym biegu wykonujemy wslizg + kopniak w nogi zombiaka, odpala się x-ray jak kość u nogi pęka i pozostaje mu jedynie pełzać prosząc o skrócenie męki (wieczorem może wrzucę filmik jak się dobrze nagra) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 A czemu mialoby sie zle nagrac? Grasz na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 chodzi o dobre uchwycenie calej akcji, to nie ubi ze kazda animacja skilla jest taka sama Grasz na ps4? nie, wole na dobrym padzie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Jakie to jest dobre. Wciąż mnie zaskakuje pomysłami i swobodą działań. Kto jeszcze się waha nad zakupem niech leci po swój egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Bansai dziś też idziemy po kredki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Jasne, tak jak wczoraj, o 19? Jakby co to piszcie do pawcia to was zaprosi do gry, im wiecej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Tez bym sie pisal na misje poboczne i wyzwania. Psn creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Ja pindole. Ale ta gra jest uber miodna. Pograłem raptem ze 2h, pozwiedzałem Wieżę, trochę okolice. Ale już jest miód. W tym roku chyba tylko przy Wiedźminie spędzę więcej czasu. No mega mi się to podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
scoobydoo 4 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Da się zabić zombie z powietrza? Aha staczacie walki z wiralami czy uciekacie, ja próbuje ale jak otacza mnie czwórka to koniec ani razu nie wygrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 Da sie ale trzeba wykupic umiejetnosc, virali z reguly zabijam na strzala wiec glupio by bylo przed nimi uciekac, ale takie luksusy to na wyzszym levelu postaci dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 *Niebezpieczne wirale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 3 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2015 grając w czwórkę noc nie stanowi żadnego wyzwania, ale można szybciej expa wbijać i zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 317 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Wczoraj próbowałem się do Pawcia podłączyć ale nie dało. W imprezie słyszałem tylko bansai a pawcia nie. Może bansai dziś założy? Może to coś da... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi