masta_g 63 Opublikowano 27 lutego 2014 Opublikowano 27 lutego 2014 lol to rozumiem ,że sklepy gry wydają i wiedzą lepiej od wydawcy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 Lepiej wybijcie sobie z głowy premierę w kwietniu hehe Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 1 marca 2014 Opublikowano 1 marca 2014 spoko nie spodziewam sie. i tak w marcu mamy infamous i wolfa wiec plus dead nation wiec jakos dociagnie sie do dying light;) Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 20 marca 2014 Opublikowano 20 marca 2014 Dead Island podobało mi się, nawet scalakowałem ;P w Riptide nie grałem, ale to mi się podoba. Czekam, po filmikach wygląda solidnie. Myślę że wiem czego mogę się spodziewać mniej więcej, oby nie było słabsze od DI a będzie dobrze Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 21 marca 2014 Opublikowano 21 marca 2014 No i przesunięte na 2015 :confused: http://hcgamer.pl/tylko-u-nas-dying-light-opozniony-premiera-w-2015-roku-33163 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 marca 2014 Opublikowano 23 marca 2014 (edytowane) No i świetnie. Kolejna oczekiwana przez mnie na ten rok giera zalicza obsuw. Oby tylko nie stało się tak z Evil Within i Batmanem. Edytowane 23 marca 2014 przez Nemesis Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 maja 2014 Opublikowano 8 maja 2014 Luty 2015 oficjalna data premiery tego paździerza. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 8 maja 2014 Opublikowano 8 maja 2014 (edytowane) Ja pitole. Najpierw Max, teraz Dying Light. A obie miałem na liście must-have'ów :confused: Oby tylko nie stało się tak z Evil Within i Batmanem. The Evil Within ma zaklepaną bardzo dokładną datę premiery, więc na 99,9% wyjdzie na czas. Arkham Knight raczej też, ale ten październik będą musieli potwierdzić już na E3. Edytowane 8 maja 2014 przez Kasias Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) Nowy "trajla" do Dying Light. Szczerze? Miałem wrażenie jakbym oglądał zwiastun jakiejś nowej gry od Ubi. Taki Far Cry wymieszany z Mirrors Edge i podlany strzępkami mechaniki z Dead Islands. Mimo ogranego tematu - podoba mi się! Przynajmniej nie będzie to kolejny korytarzyk. Edytowane 4 czerwca 2014 przez Cedric Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Jeśli tak to będzie wyglądać na PS4, to będę bardzo zadowolony. Oby nie była gorsza od DI 1, który b. mi się podobał. Szkoda obsuwy, zagrałbym już teraz Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) To Techland, więc bez zbytniej podjarki, ale wygląda całkiem OK. Edytowane 8 sierpnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Premiera 30 stycznia 2015 - http://www.eurogamer.pl/articles/2014-09-11-dying-light-premiera-30-stycznia Świetna wiadomość, ogra się jeszcze przed Bloodborne, The Order i Wieśkiem. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Najlepsza data jaka mogli wybrać, po zalewie świątecznym, przed zalewem z końca lutego, dziekuje bo po gameplayach - "please, take my money" Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 (edytowane) Wersje na PS3 i X360 skasowane - http://www.allgamesbeta.com/2014/10/dying-light-cancelled-on-last-gen.html Tak, tak i jeszcze raz tak. Brawa dla dewelopera - czas skończyć z cross-genami, przez które po d.upie za każdym razem obrywa się PS4 i XOne. Poprzednie konsole są na rynku już tak długo, że najwyższa pora zakręcić kurek i koncentrować się wyłącznie na aktualnych. Edytowane 29 października 2014 przez Kasias 1 1 Cytuj
Wredny 9 552 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Oczywiście zgadzam się z developerem i szanuję ich decyzję, ponieważ rozumiem, ze gry pozostające "w technologicznym rozkroku" nigdy nie pozwolą nowym maszynkom rozwinąć skrzydeł, niemniej jednak liczyłem na ten tytuł jeszcze na PS3 i z tego tytułu zrobiło mi się trochę smutno, a brutalny komentarz Kasiasa powyżej spowodował odruchowe wciśnięcie czerwonej strzałki. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Będzie miodna, rozpierdziawkowa giera: Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) Dobranoc w Dying Light - wrażenia z wczesnej wersji Miałem okazję spędzić kilka godzin z Dying Light - nową produkcją Techlandu. Okazuje się, że dynamiczny system poruszania - mocno promowany przez twórców - faktycznie stanowi udane urozmaicenie rozgrywki polegającej w głównej mierze na eksterminacji mutantów. Podstawą zabawy jest walka - przede wszystkim z wykorzystaniem rur, pałek, kijów, desek i innych niebezpiecznych narzędzi. W grze dostępna będzie broń palna, ale we wczesnej wersji nie znalazłem ani jednej sztuki. Potyczki z zombie są przyjemne, wrogowie dobrze reagują na ciosy. Musimy celować w głowę, jeżeli chcemy być jak najbardziej efektywni. Możemy też wykorzystywać poustawiane gdzieniegdzie butle z gazem czy kolczaste pułapki, by nieco urozmaicić starcia. Wszystkie bronie ulegają degradacji. Zepsute egzemplarze możemy wyrzucić albo naprawić korzystając z metalowych części. Szybko wchodzimy w posiadanie planów, które pozwalają ulepszyć prymitywną broń - to element znany z Dead Island. Zwykłą rurkę możemy na przykład zamienić w domowej roboty paralizator rażący prądem. W miarę postępów uczymy się także konstruować chociażby granaty, metalowe gwiazdki, koktajle mołotowa. Wszystkie tego typu gadżety stwarzają oczywiście dodatkowe możliwości w trakcie walki - no i czynią ją bardziej efektowną... http://www.eurogamer.pl/articles/2014-12-12-dobranoc-w-dying-light-wrazenia-z-wczesnej-wersji dobra zapowiedź, ja na grę czekam, dobrze wybrali datę premiery ok Edytowane 12 grudnia 2014 przez kermit Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 Wersja na PS4 potwierdzona w 1080/30fps. Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 12 grudnia 2014 Opublikowano 12 grudnia 2014 uuu...no to zacznie się hejt jak oni mogli zrobić grę tylko w 30 fps Gry może nie zakupię w dniu premiery, ale na bank trzeba ograć ten tytuł. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 14 grudnia 2014 Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=oiizr2DAYCk Edytowane 14 grudnia 2014 przez Karas 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Porąbało ten Techland, robią jak Ubisoft z każdą grą, pokażą całą przed jej premierą. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Kupuje to ktoś z was na ps4? Bo się zastanawiam czy brać a samemu mi się nie chce w to grać. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Dead Island w miare mi sie podobalo, tutaj wszystko wyglada na bardziej doszlifowane (parkour to dobry dodatek do takiej gry) i klimatyczne wiec moze sie skusze, wszystko jednak zalezy od jakosci portu, z tego co czytalem w tym "demie" dla prasy jest masakryczny tearing, osobiscie nie potrafie milo spedzac czasu z gra ktorej obraz co chwile szarpie, stad tez licze ze w pelnej wersji tego nie bedzie i skusze sie pod wplywem impulsu jednak na zakup, bardzo chetnie wspomoge Techland, ale pod warunkiem ze nie odstawili fuszerki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi