Skocz do zawartości

Dying Light

Kre3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienilo sie cos z data premiery, czy nadal 30 stycznia ?

27 stycznia świat, 30 stycznia Europa. 

Ciekawe czy będzie można w polskiej wersji wybrać wersję językową tak żeby grać z napisami pl i audio eng.

Opublikowano

Obawiam się, wersja na konsole nie będzie dawała możliwości wyboru i będzie w całości (łącznie z audio) po polsku. 

Śmiem w taką sytuację wątpić , przynajmniej sklepik gram.pl daje mi do tego podstawy informując że wersja na PS4 będzie zawierała dwie wersje: angielską i polską.

Opublikowano

no kurde mamy blu ray i na ps4 i na xbox one to powinni zmieścić 2 wersje językowe:) Na pc steam zapewnia przeważnie zmiane języka. Po prostu ściąga się inną wersje :)

Strasznie na tą grę się napaliłem ale jednak poczekam do pierwszych recenzji. Pre ordera nie robię. Techland ma raz wzloty a raz mocne wtopy.

Opublikowano

W CDA wrzucili jakże popularne i chwalebne zarazem "pierwsi na świecie". Tyle, że z tytułu m.in. embargo, ocen żadnych i tak nie wystawili xD
Autor psioczy na polską wersję, wychwala samą grę, zachwyca się grafiką. Z jednej strony trochę szkoda poprzedniej generacji, z drugiej strony autorzy są ograniczani tylko mocą nowych maszyn i faktycznie DL można określić mianem gry z szatą na miarę nowej generacji.

Opublikowano (edytowane)

nosz k.... Ta poprawność polityczna mnie wkurza. 11 dni przed premierą przesuwają ? To przecież już gold do tłoczni pojechał .... No to jedyna DUŻA premiera stycznia poszła na marzec wtedy kiedy Bloodborn. Hehe powodzenia ....

Edytowane przez blantman
Opublikowano

Biorąc pod uwagę cyrk z niedokonczonymi tytułami w ub. r., można dostrzec w tym plusy. Gorzej że BloodBorne sprzeda sie przez to nieco słabiej. W końcu od czasu przesunięcia Wiedzmina 3 nie miało żadnej konkurencji.

• Minusik 2
Opublikowano

Ta gra mogła bardzo dobrze się sprzedać, zwłaszcza, że ciekawych premier w najblizszym czasie brak, sam z niecierpliwością na nią czekałem, przed marcem zapewne już na premierę nie wezme.

Opublikowano

Przez tem system poruszania może DL nie będzie tak drętwe i ślamazarne jak DI. No i mam nadzieję,że bronie nie będą się rozpadać po kilku zamachach,bo to ciągle szukanie głupich wioseł cholernie wybijało z rytmu.

Opublikowano

No ja powiedziałbym wręcz przeciwnie. W DI wystarczyły 2-3 strzały i zombiak padał, a w DL widzę, że zombiak potrzebuje czasem nawet 5-6 strzałów aby padł.

Opublikowano

Faktycznie, łom mogłby się nie rozsypywać po kilku pieprznięciach w spróchniałe ryło...

Karabiny mogły by mieć więcej pixeli...

90 procent misji mogło by nie polegać tylko na uwolnieniu jakichś tam odciętych od świata przez zgniłki turystów...

A i żeby nie trzeba było grzebać w milionach identycznych walizek...

Ot, pobożne życzenia fana DI...