SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Nowy gameplay z DLC, premiera 9 lutego razem z DL: Enhanced Edition: Edytowane 7 grudnia 2015 przez SzczurekPB Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 jest może juz gdzieś nowa mapa z tego dodatku? Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 (edytowane) Pierwsze parę godzin za mną. Ale to fajne, ale dobre. Klimat walking dead (unikanie hord) + fallout (opuszczone miasto, ghule, side questy) i rewelacyjna grafika. Naprawdę, widok z wieżowca na otoczenie robi wrażenie. Mimo że Mirror's Edge nie trawiłem, to tutaj parkour jest pierwsza klasa no i motywujący do przeskakiwania przez każdą barierkę jest rosnący exp za zręczność - model jak w Skyrimie.Cisnę dalej, dlaczego ja tak długo zwlekałem by to kupić... Edytowane 20 grudnia 2015 przez _Red_ 1 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 20 grudnia 2015 Opublikowano 20 grudnia 2015 Podstawka będzie potrzebna? Cytuj
Folion 46 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Podbijam pytanie kolegi powyżej, samodzielny dodatek czy podstawka wymagana? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Tak. The Following pierwotnie miał wyjść jako samodzielny dodatek, ale zdecydowali się jako wypuszczenie go do podstawki i ma być wymagana. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 (edytowane) Matulu, jakie Dying Light jest genialne. Prawie zapomnialem o Dead Island i ciesze sie, ze Techland stworzyl to IP, najlepsze w calym ich dorobku. Ostatnio jak mam czas usiasc przy konsoli nie nie na dluzej niz godzine, poltorej, ale wtedy bieganie po Harranie, wykonywanie pobocznych misji (ktore sa zdecydowanie lepsze niz w watku glownym) pokazuja pazur pisarzy, ze maja pomysl na fajne historyjki w miescie zainfekowanym przez zombie. A najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to, ze jeszcze nawet nie odpalilem coopa. Ktos chetny gdzies w drugiej polowie miesiaca przed wyjsciem dodatku na trofea zwiazane z multi? A potem The Following od premiery? PS. Jakie sa maksymalne levele Survivor, Agility i Power? Edytowane 6 stycznia 2016 przez Voytec Cytuj
wjehu 253 Opublikowano 6 stycznia 2016 Opublikowano 6 stycznia 2016 PS. Jakie sa maksymalne levele Survivor, Agility i Power? 25.24.24 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 żadnych first minutes nie ogladam, jedyne co mnie interere to mapka Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Ja obejrzałem tylko początek i już zaczynam poszukiwania wersji rozszerzonej, na początku materiału gadajo że mapka wielkości Harran :badneras: Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 no to tez juz slyszalem ale chce zeby na mapie oprocz tych duzych otwartych przestrzeni jednak nie brakowalo bydynkow czy jakiegos miasteczka do parkouru mimo ze biore to dlc day one to obawiam sie wlasnie ze niezabudowane tereny do jezdzenia samochodzikiem beda przewazac Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Terenów wspinaczkowych raczej nie powinno brakować, ale nie spodziewał bym się wysokiej zabudowy terenu. Cytuj
Folion 46 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Ja chyba wrócę do Harran bo razi me oczy widok 44% w osiągnięciach po ukończeniu gry a z tego co widziałem edycja kompletna będzie w dobrej cenie więc czego chcieć więcej? :-) Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 No najtaniej znalazłem za 159.90 XO http://www.3kropki.pl/p/dying-light-the-following-enhanced-edition-xbox-one.html PS4 http://www.3kropki.pl/p/dying-light-the-following-enhanced-edition-ps4.html i zastanawiam się czy kupować u nich czy brać na muve pl za 179.90 z wysyłką free Cytuj
Folion 46 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) Ja brałem u nich Sniper Elite III i byłem bardzo zadowolony, dobry kontakt ze sklepem i błyskawiczna wysyłka. Mam na myśli sklep 3kropki. :-) Także polecam! A to Dying Light chyba też sobie zarzucę, namówiłeś mnie! :-D Edytowane 12 stycznia 2016 przez Folion Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 stycznia 2016 Opublikowano 12 stycznia 2016 Techland wiele miesięcy temu zaoferował graczom narzędzia deweloperskie, dzięki którym w Dying Light pojawiło się wiele wyjątkowych map przygotowanych przez społeczność. Dotychczas z nowych elementów mogli korzystać wyłącznie gracze na komputerach osobistych, ale wiele wskazuje na to, że wkrótce mody trafią również na konsole! Twórcy z Wrocławia systematycznie rozwijają przygotowane narzędzia do Dying Light. Od dzisiaj zainteresowani mogą korzystać z trybu kooperacji oraz PVP. Dzięki tej darmowej modyfikacji powstanie wiele wyśmienitych prac, które na pewno zainteresuje szeroką społeczność – śmiałkowie mogą tworzyć różne scenariusze dla współpracy oraz trybu deatmatch. Aktualizacja wprowadza również mapę PVP „Don’t Drown” przygotowaną przez RabidSquirrela. Twórca stworzył lokację, która jest nieustannie zalewana wodą i zawodnicy, by przetrwać muszą stale wchodzić na wyższy poziom. Podczas zabawy należy również unikać zainfekowanych. Tymon Smektała – producent gry – potwierdził również, że w niedalekiej przyszłości najlepsze modyfikacje trafią na konsole. Aktualnie zespół koncentruje się na przygotowaniu elementów, ale wkrótce powinniśmy otrzymać szczegóły: Tak jak w przypadku samej gry, już od blisko roku energicznie rozwijamy narzędzia developerskie i doskonale widzimy jak świetnie i kreatywnie są one wykorzystywane przez naszych fanów. Jesteśmy przekonani, że nowe rozwiązania dla trybów kooperacji i PvP zapoczątkują prawdziwy wysyp zupełnie nowych map, przynosząc graczom kolejne porcje rozrywki. Chcemy też skoncentrować się na tym, by najlepsze z przygotowywanych map, trafiły także na konsole. Mam nadzieję, że już niebawem będziemy mogli coś zapowiedzieć w tym temacie. http://www.ppe.pl/news/41136/najlepsze-modyfikacje-do-dying-light-trafia-rowniez-na-konsole-tworcy-oferuja-kooperacje-oraz-zmagania-pvp.html Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 13 stycznia 2016 Opublikowano 13 stycznia 2016 Jak tylko odzyskam PS4 to znów kupuję Dying Light, tyle że tym razem Enhanced Edition - trzeba będzie dobić 100%, bo platynka dawno zrobiona Cytuj
MEVEK 3 508 Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 (edytowane) Ja pogralem w demko i musze przyznac, ze mnie porwalo. Troche w nocy lomot dostawalem, ale za dnia sie swietnie bawilem. Zakupie wkrotce. P.S Poprawili juz te niektore zglitchowane trofa? Edytowane 14 stycznia 2016 przez MEVEK Cytuj
Gość Opublikowano 14 stycznia 2016 Opublikowano 14 stycznia 2016 Ktoś chętny wieczorem dziś tudzież nocą pograć pod trofiki??? Aem_PL zapraszam, koledzy Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2016 Opublikowano 15 stycznia 2016 Co prawda teraz nie mogę ale może sobota wieczorem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi