Xymek 62 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Świetny materiał który sprawia, że jeszcze bardziej czekam na grę. Jestem bardzo zaskoczony tak małym zainteresowaniem tym tytułem na forum, tylko 4 strony tematu? Ostatnio byłem w kinie i przed seansem leciała reklama Dying Light, świetnie zmontowana, ostra jak żyleta, bardzo klimatyczna i nakręcająca na samą grę. Niestety nie mogę jej znaleźć na YouTube. Ciekawe, że sam jeszcze pół roku temu byłem średnio zainteresowany zakupem, ale po obejrzeniu kilku materiałów bezpośrednio z gry dzięki udostępnionej YouTuberom wersji, nakręciłem się na ten tytuł na maxa. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Świetny materiał który sprawia, że jeszcze bardziej czekam na grę. Jestem bardzo zaskoczony tak małym zainteresowaniem tym tytułem na forum, tylko 4 strony tematu? No po DI to chyba każdy do tej gry podchodzi sceptycznie. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Świetny materiał który sprawia, że jeszcze bardziej czekam na grę. Jestem bardzo zaskoczony tak małym zainteresowaniem tym tytułem na forum, tylko 4 strony tematu? No po DI to chyba każdy do tej gry podchodzi sceptycznie. Dead Island nie było aż tak złe jak się je maluje. Ja przechodząc kampanię w co-opie bawiłem się przednie. Owszem gra była bardzo nierówna i przeplatała dobre momenty z tymi złymi. Zobaczymy jak będzie z Dying Light, z tego co widziałem na materiałach to eksploracja świata jest mocnym elementem tej gry, bo sam parkour sprawia masę frajdy. Ale wiadomo, że do momentu kiedy weźmiemy pada do rąk trudno powiedzieć jak to wszystko się sprawdza. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Świetny materiał który sprawia, że jeszcze bardziej czekam na grę. Jestem bardzo zaskoczony tak małym zainteresowaniem tym tytułem na forum, tylko 4 strony tematu? No po DI to chyba każdy do tej gry podchodzi sceptycznie. Dead Island nie było aż tak złe jak się je maluje. Ja przechodząc kampanię w co-opie bawiłem się przednie. Owszem gra była bardzo nierówna i przeplatała dobre momenty z tymi złymi. Zobaczymy jak będzie z Dying Light, z tego co widziałem na materiałach to eksploracja świata jest mocnym elementem tej gry, bo sam parkour sprawia masę frajdy. Ale wiadomo, że do momentu kiedy weźmiemy pada do rąk trudno powiedzieć jak to wszystko się sprawdza. Może i nie było złe aż tak, ale było złe Po trailerze, który caly świat gejmingowy się zajarał, Naughty Dogs bali się, ze gra będzie podobna do The Last of Us jesli chodzi o emocje (XD) wychodzi gra z zombie na zasadzie wynieś przynieś pozamiataj. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Świetny materiał który sprawia, że jeszcze bardziej czekam na grę. Jestem bardzo zaskoczony tak małym zainteresowaniem tym tytułem na forum, tylko 4 strony tematu? No po DI to chyba każdy do tej gry podchodzi sceptycznie. Dead Island nie było aż tak złe jak się je maluje. Ja przechodząc kampanię w co-opie bawiłem się przednie. Owszem gra była bardzo nierówna i przeplatała dobre momenty z tymi złymi. Zobaczymy jak będzie z Dying Light, z tego co widziałem na materiałach to eksploracja świata jest mocnym elementem tej gry, bo sam parkour sprawia masę frajdy. Ale wiadomo, że do momentu kiedy weźmiemy pada do rąk trudno powiedzieć jak to wszystko się sprawdza. Może i nie było złe aż tak, ale było złe Po trailerze, który caly świat gejmingowy się zajarał, Naughty Dogs bali się, ze gra będzie podobna do The Last of Us jesli chodzi o emocje (XD) wychodzi gra z zombie na zasadzie wynieś przynieś pozamiataj. No tak, jeżeli chodzi o story i same zadania jakie musieliśmy wykonywać to gra była słaba i nie ma co tego ukrywać. Ale za to eksploracja i crafting były już bardzo fajnymi elementami. W Dying Light jak na razie bardzo podoba mi się eksploracja, cykl dnia i nocy który całkowicie zmienia grę, bardzo fajny rozwój postaci i przede wszystkim klimat. Jeżeli chodzi o historię i zadania to na ten moment nic nie wiadomo, wszyscy YouTuberzy mieli absolutny zakaz tykania fabuły po za pokazaniem jakiegoś uber prostego zadania pobocznego z początku gry. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Ja czekam ale bez pre ordera. Kupię na premierę jak będą dobre opinie. Cd action się nie liczy bo Hut z cda teraz w techlandzie pracuje więc im nie wierzę; ) 1 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 W przypadku nowych COD-ów zawsze biorę w ciemno DL to będzie wyjątek i chyba tez wezmę. W komputroniku cena 205, ale wersję ang. pokazują - może na wszelki wypadek ? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Male zainteresowanie bo chyba ludzie maja po prostu dosyc zombie. Poza tym to takie kopiuj-wklej DI z parkourem wiec ilez mozna grac w to samo, a tu jeszcze yager robi pelnoprawna dwojke di. Meh. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Ja wezmę na.. nad konsolę już. Nie mam dość zombiasów a tutaj jest wybornie podane. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 (edytowane) Ja tam nigdy sie nie znudzę tematem zombie, można go podać jeszcze na tyle sposobów!A w Dying Light poradzili sobie z tym tematem świetnie, jak tylko parkour bedzie rownie przyjemny i grywalny jak na wszystkich filmikach to mi nic wiecej nie potrzeba! Wrzucam parę nic nie spoilerujących video które ostro zachęcają do zagrania: Edytowane 22 stycznia 2015 przez Xymek Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Material edytowany, ale widac ze jest potencjal na fajne akcje w co-opie, troll na koncu mnie rozsmieszyl xD Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Material edytowany, ale widac ze jest potencjal na fajne akcje w co-opie, troll na koncu mnie rozsmieszyl xD Generalnie CO-OP na pewno bardzo tej grze przedłuży życie, choć pierwsze playthrough wiadomo że trzeba zrobić samemu!!! Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 jako że polska gierka, są jakieś dobre ceny jak przystało na np. lords of fallen (169zl) czy 199zl to najnizej? Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Na Twitchu już masa streamów, gra wygląda świetnie i działa uber płynnie. Jest hype!!! Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Na Twitchu już masa streamów, gra wygląda świetnie i działa uber płynnie. Jest hype!!!Mowa o jakiej wersji? Ogólnie na jakim silniku chodzi ten tytuł? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 To jedna z tych gier w których koopowa zabawa będzie przednia. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Na Twitchu już masa streamów, gra wygląda świetnie i działa uber płynnie. Jest hype!!!Mowa o jakiej wersji?Ogólnie na jakim silniku chodzi ten tytuł? Sa juz streamy z PS4, gra chodzi plynnie i wyglada dobrze, nie ma crashy ani bugow, wiec chyba bedzie dobrze. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Na polygamii fajny artykuł o DL m.in o tym dlaczego tyle obsuwy mieli z tym tytułem oraz czemu Dying Light a nie Dead Island 2. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Czekałem na gre w tym stylu, gdzie mozna wykorzystac zwinnosc zeby uciec powolnym zombie. Na premiere pewnie nie wezme, bo monster hunter zaraz, ale predzej czy pozniej kupie. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Też chyba kupie w niedalekiej przyszłości, będzie ekipa jakaś na ps4 z najlepszego forumka o gierkach dla dzieci? Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Hype się nakręca. Niektórzy grają juz we wtorek... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Recek nadal nie ma, jutro premiera ummmmm trochę ch.ujnia Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 http://www.twitch.tv/majornelson wlasnie leci livestream Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Jutro rano bede gral w wersje PS4 wiec cos napisze o tym jak dziala, czy sa bugi etc. Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Na szczescie większosć ( w tym ja) bierze wersje w pudle. Do piątku będzie pewność, czy inwestować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi