szejdj 2 804 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 zdaję sobie sprawę, że to może się podobać zamawiam Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Multi (co-op) dla wszystkich jest dostępne. Be the Zombie (gracz staje się zombiakiem polującym na graczy) tylko do preorderów dodają. Edit: I zupełnie nie rozumiem dlaczego tylko w preorderze to dostajemy - pewnie można będzie potem to dokupić ale mimo wszystko ten tryb powinien być od początku w grze dostępny dla wszystkich. Ten dodatek przecież będzie za darmo dla wszystkich za to, że przesunęli premierę w niektórych regionach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Bansai pomysl na parkour wyszedł w momencie kminienia co kto by zrobił jakby wybuchła epidemia zombie więc wyszło, ze 90 procent z nas by spi.erdala Edytowane 27 stycznia 2015 przez _Be_ Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Wczoraj oglądałem twicha i graficznie ta gra wygląda fenomenalnie, jako fan dead island napewno mi sie spodoba . Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Jedna bardzo wazna rzecz jest in plus wzgledem dead island, jak bron ci sie zepsuje, mozesz ja bardzo szybko naprawic trzymajac :Triangle18x18: pod warunkiem ze posiadasz "1x metal parts", co nie jest problemem bo przez 10 minut znalazlem jakies 15 takich partow a teraz mam chyba z 40 Edit: Niestety kazda bron ma ograniczona ilosc napraw, ale tak czy siak, dobra rzecz. Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Nagraj jakiś gameplay ciekawy i wyślij na YouTube Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Gameplay nie bedzie ciekawy, ale chcialem o czyms wspomniec, jednak doszedlem do wniosku ze lepiej bedzie to pokazac niz napisac, mianowicie chodzi o to jak krew fajnie bryzga na otoczenie: Filmik jeszcze sie wgrywa wiec 720p bedzie niedlugo, nie wiem jak to bedzie wygladac na kijowej nagrywarce w pleju, ale w grze jest to sliczne, rozne plamy, krew czasem sie zsuwa po powierzchni, oczywiscie sliczne na swoj "chory" sposob Wczesniej mialem akcje w mieszkaniu, uderzylem zombiaka w leb, sru krew prysnela na lodowke, zaczela opadac tak fajnie pomalutku, otwieram lodowke, patrze, krew dalej reaguje i nie znika, fajny detal <3 Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai 1 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Bansai poczekaj aż Volatile zaczną Ci się do dupy dobierać, to zobaczysz co to znaczy szybko biegające Zombie. Ogólnie to co się momentami dzieje w nocy, jest nie do porównania ze 'spokojnym' dzionkiem . Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Oczywiscie jak ich spotkam chetnie opisze wrazenia jak nagle gra zmienila role o 180 stopni i z lowcy stalem sie zwierzyna Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Teren jest duży? Zainteresowała mnie ta gra, czy jest fajniejsza od DR3? Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Teren jest duży? Zainteresowała mnie ta gra, czy jest fajniejsza od DR3? Nie ma co porównywać tych gier.DR to czysty głupkowaty fun z pojechanymi broniami jak np. karabin strzelający dildosami(potem zombie biegają z (pipi)em w głowie xD),a DL to takie zachodnie podejście do zombie,czyli bardziej poważne. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Teren jest duży? Zainteresowała mnie ta gra, czy jest fajniejsza od DR3? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Jakoś dziwnie pusto na tej mapie. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Teren jest duży? Zainteresowała mnie ta gra, czy jest fajniejsza od DR3? To jedna z dwóch map. Mniej więcej od połowy gry masz drugie tyle, a miejscówka jest bardziej soczysta jeśli chodzi o parkour (lepsze zagęszczenie budynków, skowyrniej się lata po dachach). Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) To jedna z dwóch map. Mniej więcej od połowy gry masz drugie tyle, a miejscówka jest bardziej soczysta jeśli chodzi o parkour (lepsze zagęszczenie budynków, skowyrniej się lata po dachach). Serio? Nie wiedzialem (zaraz dam Ci warna za spoiler ), dla mnie ten teren i tak jest spory bioac pod uwage wielopoziomowosc, sa tez jeszcze kanaly jakies chyba. Wrzucam ostatni filmik, troche gameplayu, parkour, walka, przykladowe dzialanie jednej z pulapek (jest wiecej rodzajow) oraz lockpicking. Warto tez dodac ze nie mam zadnych umiejetnosci jeszcze odblokowanych, w grze sa 3 drzewka skilli, dosc spore do rozwiniecia. Akcja w 1:10 najlepiej mi sie podobala Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Chyba też kupie bo fajnie to wygląda a do bloodborne'a trochę mi za długo. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Kanały to właśnie łącznik między dwoma lokacjami. Na moje gra rozkręca się dopiero w tej 'drugiej' połowie. A ze skilli polecam ogarnięcie sobie haka do podciągania się na dachy. Edytowane 27 stycznia 2015 przez ping Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Kanały to właśnie łącznik między dwoma lokacjami. Na moje gra rozkręca się dopiero w tej 'drugiej' połowie. A ze skilli polecam ogarnięcie sobie haka do podciągania się na dachy. A gra nie staje się wtedy za prosta? Bo z tego co widziałem to hak bardzo ułatwia poruszanie się. Nie zabija to trochę przyjemności z parkuru? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Łatwiej spyierdolić przy większym zagęszczeniu zdechlaków, a przecież można nadal się wspinać dla lepszej wkrętki. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Mial byc ostatni filmik ale ta akcja ... musialem to uwiecznic, odblokowalem skill ktory pozwala mi przy odpowiedniej kombinacji i timingu miotac zombiakami, no i: Nie spodziewalem sie ze tak do mnie z biegu wystartuje jak sie odwroce Edytowane 27 stycznia 2015 przez Bansai Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 (edytowane) Panowie jawnie ostrzegam - preload na PSNie jest z(pipi)@#y. Nie można pobrać gry. Wiem, że licznik u nad odblokuje się dopiero o północy, ale z tego co piszą na oficjalnym forum playstation australijczycy to u nich odliczanie się już skończyło a nadal nie mogą pobrać gry. Więc jest niezła z(pipi)a - szczerze odradzam zakupu przez PSN, bo nie wiadomo kiedy się pogra niestety ;( . Sam się tak wkopałem i czekam teraz na rozwój wydarzeń. UPDATE: Na szczęście SONY ogarnęło się i już można zrobić preload'a z PSNu. Edytowane 27 stycznia 2015 przez Xymek Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 tak z ciekawości - jaki jest mechanizm otwierania zamków? np jak ten w ambulansie na filmiku. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Jak jest z coopem? Tak samo jak w dead island można przejść całą kampanie z ziomkami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi