Figuś 21 174 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 się właśnie zastanawiałem co to za patch 8GB mi się pobrał we wtorek XD Szczun za tak długie wspieranie gry, ale najwyższy czas na jakieś nowe info o DL2 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 11 lutego 2021 Opublikowano 11 lutego 2021 xD W ogóle ta gra jest dojebana w opór. Może to tylko wrażenie wynikające z tego, że DL ogrywałem pierwszy raz dopiero dwa miesiące temu, ale wydaje mi się, że bawiłem się przy tej grze lepiej, niż swego czasu przy Wiedźminie 3. Techland>CDPR Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 11 hours ago, Kmiot said: xD W ogóle ta gra jest dojebana w opór. Może to tylko wrażenie wynikające z tego, że DL ogrywałem pierwszy raz dopiero dwa miesiące temu, ale wydaje mi się, że bawiłem się przy tej grze lepiej, niż swego czasu przy Wiedźminie 3. Techland>CDPR Świętą prawda, ja grałem zaraz po premierze na PC i w zeszłym roku na Xboxie ze wszystkimi DLC i w obu przypadkach bawiłem się wyśmienicie. Parkour bawi tak samo po 2 i po 120h gry. Przy opóźnieniach dwójki nie dziwie się, że ciągle wrzucają coś do jedynki, żeby podtrzymać zainteresowanie marką. Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 1 kwietnia 2021 Opublikowano 1 kwietnia 2021 (edytowane) Ta gra wogóle się nie postarzała. Wczoraj włączyłem na chwilę o 18tej i wsiąkłem na 7 godzin. Pierwsze akcje i ciary, fajnie, że mało co pamiętam z tej gry poza tym, że była bardzo dobra. Odczuwalny brak 60fps, ale i tak jest mega ładnie i płynnie. Jak pomyślę, co tam się w dwójeczce na nowym silniku i 4krotnie większej mapie będzie odjebywało, to sam nie wiem. Edytowane 1 kwietnia 2021 przez Boomcio 3 Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 7 czerwca 2021 Opublikowano 7 czerwca 2021 Zastanawiam się nad kupnem. Czy ta edycja Platinum jest dużo lepsza od Enhanced? Z tego co widzę Platinum ma to całe Hellraid i jakieś kosmetyczne DLC. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 7 godzin temu, wodny1988 napisał: Czy ta edycja Platinum jest dużo lepsza od Enhanced? Z tego co widzę Platinum ma to całe Hellraid i jakieś kosmetyczne DLC. Sam sobie odpowiedziałeś. Jak jeszcze jest promka -75% to warto chwycić, jak nie ma to pudełko z The Following wyjdzie Cię taniej, a i tak contentu masz od cholery i jeszcze trochę. 1 Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Na steamie też widzę promkę. O co właściwie chodzi w tej gierce bo szczerze mówiąc parkour + zombie mnie nie zachęca. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 No o parkour z zombie właśnie. Jak ktoś przespał ostatnie 6 lat to musi wiedzieć tyle, że tam się skacze, próbuje nie zginąć i gierka jest sztosem. Najlepsze jest poczucie progresu, bo zaczynamy jako cienki leszczyk na dwa pierdy i łapiący zadyszkę po 20 metrach sprintu, a czym dalej tym bardziej czuć moc i zrozumienie mechanik, jakimi rządzi się gierka. Po odblokowaniu kotwiczki to już w ogóle śmiga się przez tę gierkę z takim flow, że banderas sam wskakuje na japę i nie chce zejść. 1 Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 A to kupię, zawsze ma się te 2h gry na zwrot. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Wziąłbym Platynową Edycję ale szkoda, że do tej pory Techlandowi nie zadbali o 60 fps na PS5. Na XSX wiem, że jest i musi się kapitalnie grać. A przecież cała gra opiera się na biegu. Czasem przystawałem podziwiać widoczki zachodzącego słońca nad Harranem. Do dzisiaj coś pięknego. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 8 czerwca 2021 Opublikowano 8 czerwca 2021 Najlepszym ficzer w tej grze, to jak przychodzi noc, to idzie dygnąć ze strachu, bo nic tam nie widać, a i zombiaków jest więcej, no i trudniej, gdzie w dzień to robisz na luzie. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 @Graczdari jaki insajder gruchy XD Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 To w ogóle ma prawo chodzić na tej konsolce? xd Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 19 lipca 2021 Opublikowano 19 lipca 2021 Doom chodzi, Eternal chodzi, Wiedźmin chodzi, to i Dying Light pójdzie. Osobną kwestią jest to, jak bardzo będą musieli pociąć grafikę, żeby to ruszało się w 30 klatkach, ale hej, przenośne klepanie zombiaków z buta w ryj? Jestem zaintrygowany. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 Cześć forumowa drużyno! Mam zapytanie, czy znalazła by się ekipa aby porobić kilka misji w coopie do dwóch trofików czy pozostaje mi szukać randomów na jakimś community? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 września 2021 Opublikowano 3 września 2021 5 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Cześć forumowa drużyno! Mam zapytanie, czy znalazła by się ekipa aby porobić kilka misji w coopie do dwóch trofików czy pozostaje mi szukać randomów na jakimś community? Ja bym był chętny na zrobienie trofków online jak coś. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Ok, podciągnę trochę parkour i skille to coś pokombinujemy. Ustawię 5 misji do zdania u npc-a metodą a'la Wredny. Może znalazły by się jeszcze jakieś przyjazne dusze to pozaliczania zadanek lub wyzwań? Gra ogólnie bardzo mi się podoba, glanowanie zombich na kolce i chlastanie nożem (niczym Stefan Mewa w filmie Liberator) jest bardzo satysfakcjonujące a bieganie nocą dostarcza większych wrażeń niż gankowanie solo w Imperial City na pvp w Eso Jedyna rzecz na jaką bym pomarudził i co mnie lekko wkurza to niemożność schodzenia w dół po półkach, poręczach lub krawędziach. Drabiny owszem są oznaczone że da się po nich zejść. Ale krawędzie już nie. Ileż razy zginąłem tracąc punkty przetrwania bo mimo trzymania R1 mój ziomek nie złapał się poręczy i zleciał bezwładnie w dół.. to jedyna malutka łyżka dziegciu w tej wielkiej beczce przepysznego miodu 1 Cytuj
Wredny 9 578 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Skoro zostałem tu wywołany do tablicy to mogę pomóc, jakby co. Tylko ja teraz pracuję na różne zmiany i może być problem z moją dostępnością 1 Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 Grę mam na dysku to chętnie wpadnę na te kilka minut żeby odhaczyć. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 9 września 2021 Opublikowano 9 września 2021 13 godzin temu, SebaSan1981 napisał: Ustawię 5 misji do zdania u npc-a metodą a'la Wredny. Na czym polega ta metoda?Jak nie mam skończonej fabuły, to najszybciej będzie pewnie zrobić nowy zapis i wziąć początkowe questy, wejść do gry i je zdać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi