triboy 973 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Jeżeli nie śpieszysz się zbytnio, to mogę za kilka dni pomóc, teraz nie mam gry w domu. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 Kto jeszcze chętny do wybicie trofeów online w NFS Rivals na PS4? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) ktoś jeszcze ma NFS Rivals na PS4 ? chce zrobić dwa trofea multi, wyścig ze znajomym Edytowane 17 sierpnia 2014 przez Fanek Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 (edytowane) dziwna sprawa z tymi trofeami, ktoś odezwał sie dziś do mnie po wielu problemach w końcu sie połączyliśmy: private game, invite friend, i w sesion na mapce musimy być obaj, pozniej znajdujemy sie na trasie i dopiero wyścig mi zaliczyło te 2 trofea multi, a jemu nie, jakieś tipy gdzie tkwi problem? mi bez problemu, a jemu nie chciało on mnie nie widzie w ALL DRIVE - FRIENDS, ja go tak, moze w tym tkwi problem tylko czemu on mnie nie widzi Edytowane 19 sierpnia 2014 przez Fanek Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Bo to gra od EA, najlepiej wejsc razem do gry, wykasowac siebie z listy i dodac od nowa, moze zadziala Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Potwierdzam. Miałem dokładnie ten sam problem. Dodanie do znajomych z poziomu gry pomogło. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 27 sierpnia 2014 Opublikowano 27 sierpnia 2014 a zrobił ktoś platyne na tym NFS? mam ostatni wyscig rajdowca, 45km i po gdzieś 5-8 próbach nie moge dojechać do mety policja mnie gniecie zmieniłem teraz na mustanga 8.6 body ale też mnie gniotą Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 zrobiłem platynę. bierz najszybszą dostępną furę. max upgrade. do tego shockwave i turbo na max rozwinięte. wyścig jest dość męczący bo długi. najważniejsze to nie wdawać się w przepychanki z policją, bo ich zawsze będzie więcej i jesteś na gorszej pozycji. co oczywista musisz korzystać ze stacji naprawczych, bo czasem faktycznie może być gorąco. a tak poza tym, to ciężko o konkretne rady inne niż - szerokości ! to są wyścigi. tylko niektóre elementy tu są skryptowane, jak pojawianie się policji. na resztę wydarzeń musisz reagować, jak się pojawią. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 no właśnie jak brałem najszybszą czyli lambo to daleko nie zajechałem mustangiem gt z body 8.6 brakuje mi 2-3km do mety i policja gniecie trzeba jezdzić dalej jak sie bierze wolniejsze auto to i przeciwnicy mają słabsze fury i łatwiej tak długą trase przecjechać kasy mam dużo, w tej grze z tym to nie problem, upy ofc max Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 McLaren P1 próbowałes ? Ja tym autem większość kariery kierowcy zrobiłem. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Mclarena dostaje sie po przejechaniu tego wyścigu udało sie, zrobiłem tak jak napisałeś, wziałem jeszcze raz najszybsze auto i jechałem bardzo ostrożnie na 1 miejscu sie udało, jest motywacja jechać dalej Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 zacząłem dziś grać jako policja, mam już 12 poziom największy problem mam z wyścigami Inteceptor, uciekać wcześniej było łatwo ale zatrzymać kogoś już tak nie, jakieś rady? jakich techów najlepiej używać, niszczyć im wozy czy macie jakąś technike na zatrzymywanie? Cytuj
Sylvan Wielki 4 613 Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 Chcę Szifta nowej generacji….N4S: Shift to jedna z moich ulubionych pozycji poprzedniej generacji. Świetna gra. Od tej części N4S podniósł się z kolan i każda kolejna odsłona była przynajmniej (bardzo)dobra i znakomicie się prezentowała. Nie inaczej jest z Rywalami. Gra wygląda zjawiskowo. Ogrom detali, dynamika, płynność, efektowność…. Przejeżdżając przez las o wschodzie słońca można się wręcz zapomnieć. W żadnej innej grze nie ma tak wspaniale wykonanych modeli samochodów (nie grałem jeszcze w nową Forzę). Na PC całość wygląda jeszcze lepiej, a jak już macie moda przełamującego trzydzieści k/s, polecam ustawić na 40-44. Przy sześćdziesięciu gra się niezbyt komfortowo. Po audio spodziewałem się więcej. Ryk silnika to pierwsza klasa, podobnie jak reszta odgłosów, ale w kwestii ścieżki dźwiękowej jest co najwyżej nieźle – Burnout Takedown/Paradise to jest to…. Grywalnościowo nieco kariera policjanta kuleje, niemniej i tak spędziłem dobre 16 godzin znakomicie się bawiąc przy tym tytule. Gorąco polecam. Szkoda tylko, że brakuje widoku z kokpitu.9/10- grafika,7/10- audio9/10- grywalność 8/10 – ocena końcowa. 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 17 października 2014 Opublikowano 17 października 2014 Projec Cars to jest Shift nowej generacji. Taki pod pompowany graficznie i fizycznie z tym samym zestawem aut robiony przez tych samych ludzi. 1 Cytuj
pr3c3l 0 Opublikowano 24 października 2014 Opublikowano 24 października 2014 Rivals Shiftowi do pięt nie dorasta. Ale na starcie konsoli gdzie nie było innej samochodowki był całkiem dobrym czasoumilaczem. Tylko bolączką serii NFS jest to ze za często wychodzą nowe odsłony i stare nie są dobrze wspierane przez twórców. Cytuj
S_L_A_T_E_R_007 0 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Witam serdecznie wszystkich PPE-owców Mam malutkie pytanie dotyczące wersji GOTY gry . Chciałem się zapytać kiedy będzie premiera ?????? Wiem że 23 października była w stanach , wiem ze gra będzie z napisami PL Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 (edytowane) pytanie: Czy podczas grania, na X360, w Need Foor Speed RIVALS będąc w sesji XboxLIVE można się w samej grze odłączyć od grania sieciowego? - gdzie to ustawić w grze? - bo zmiana hosta to porażka (- nieaktualne; już mam w USTAWIENIA ALLDRIVE) Przy okazji jeszcze taka sprawa:co i gdzie ustawić w Xbox360 aby nie łączył z XboxLIVE po zalogowaniu się i jak rozłączyć się (co ustawić/przestawić w menu konsoli)z XBL bez wylogowywania profilu ? Edytowane 15 listopada 2014 przez Paweł Dziuba Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 Panowie w związku z tym, że mój ostatni NFS to Underground to krótkie pytanko. Rivalsowi jest bliżej do est Drive Ulimited / Forza Horizon (zróżnicowanie misji m.in. dojazd z pkt A do B w określonym czasie czy odstawienie fury nie naruszonej) czy do NFS czyste arcadowe ściganie tyle, że w "otwartym" świecie ? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Zdecydowanie to drugie. W grze jest raptem kilka rodzajów eventów dla każdej z dwóch kampanii. Bardzo szybko poznasz wszystkie i do samego końca nic nowego nie dostaniesz. 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Dzięki to nie biorę dla ścigania mam już DC, a pobujał bym się za jakimś aktywnościami wirtualnymi furami. Chyba The Crew sprawdzę w takim razie... Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Jest ktos chetny na 2 osiagniecia w multi ? Gram na X1. GT: Mroku333 Cytuj
Marik 2 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Jest ktos chetny na 2 osiagniecia w multi ? Gram na X1. GT: Mroku333 Ja także poszukuję kogoś chętnego by robić 2 trofiki w multi. Ja gram na PS4. Jak co to pisać PSN ID: Marik1982 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 28 czerwca 2015 Opublikowano 28 czerwca 2015 Gra w to ktoś jeszcze? Aktualnie chce dobić do 60 poziomu w oby frakcjach i pośmigał bym po multi trochę. Przy okazji jakby ktoś pomógł wbić te dwa pucharki za online Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi