Opublikowano 17 września 20168 l Pobieram rivals w promocji 34 plny jakby ktos mogl pomoc z pucharkami Psn id: xMAFIA_PLxMICHAL
Opublikowano 12 lipca 20195 l Witam wszystkich , mój nick PSN: Wiitja. Chętnie pojeździłbym z kimś w Rivals .
Opublikowano 21 listopada 20195 l 3 godziny temu, kufir napisał: Odgrzebuje temat, czy ta gra na Ps4 wyszła z polskimi napisami ? nie
Opublikowano 24 stycznia 20205 l W dniu 28.06.2015 o 17:59, Square napisał: Gra w to ktoś jeszcze? Aktualnie chce dobić do 60 poziomu w oby frakcjach i pośmigał bym po multi trochę. ja czasem wracam. Ale jestem total casual. Niedawno dopiero odkryłem, że kasa przepada jak Cię pały złapią i najlepiej wjeżdżać do kryjówki... Kurła. Tak, wiem że pisałeś w 2015, ale biorę się za backlog.
Opublikowano 24 stycznia 20205 l Co to znaczy te AR na mapie? Czy żeby ukończyć grę mogę przejsć tylko jedną scieżkę kariery, czy trza i policjantem i tym drugim?@Square @Szymek Edytowane 25 stycznia 20205 l przez grzybiarz
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Ciężko znaleźć na YT, a nie ma mnie w chacie. To chyba jakieś wyzwania online - akurat do tego legendy nie ma. Niektóre punkty (wyścigi), po prostu są zaznaczone jako "AR". I drugie pytanie, gram "tym złym", a nie gliną - czy ukończę grę tylko tym wątkiem, czy potem będę musiał przełączyć się na glinę i jego misje kończyć?
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Odnośnie AR to "Autolog recommendation. It's a time or score set by one of your friends, that you can beat and vice versa." Osobno wbijasz poziomy dla Racer/Cop więc jak celujesz w platynę to trzeba pograć trochę więcej. Nie pamiętam czy tam się zmienia samemu frakcje, ale po trofeach widzę, że mniej więcej równocześnie to wbijałem.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l jakby ktoś zechciał mi pomóc i sam wbić trofea społecznościowe - pw tylko przedtem muszę jeszcze ukończyć pozostałe dwa osiągnięcia 40 i 60 level policji
Opublikowano 12 stycznia 20214 l jeśli podobał mi się rivals, to bardziej powinienem sięgnąc pod tego z 2015 czy heat? której bliżej do feelingu z rivals?
Opublikowano 12 stycznia 20214 l 13 minutes ago, krzysiekp392 said: jeśli podobał mi się rivals, to bardziej powinienem sięgnąc pod tego z 2015 czy heat? której bliżej do feelingu z rivals? Hot Pursuit Remastered 2015 i Heat to same do siebie są zbliżone