zalu 0 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 witam wszystkich forumowiczów, jak do tej pory nie miałem nigdy przenośnej konsolki - zdecydowałem się na nintendo zastanawiam się jednak czy wybrać 3ds czy 3ds xl? prosiłbym bardziej doświadczonych graczy i posiadaczy tychże konsolek o wyrażenie opinii - za wszystkie z góry serdecznie dziękuję pozdro Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 ktoś się chyba zaczyna jaja robić, w jeden dzien 3 tematy podobnej tresci zakladane za kazdym razem przez calkowicie nowego uzytkownika forum Cytuj
zalu 0 Opublikowano 23 maja 2013 Autor Opublikowano 23 maja 2013 z mojej strony to żadne jaja. prosiłbym o odpowiedź tych którzy mieli do czynienia z obiema przenośnymi konsolkami od nintendo Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 maja 2013 Opublikowano 23 maja 2013 nie jaja ale zakladasz 3 temat o tym samym praktycznie pod innym nikciem po kolei eliminując poszczególne hendheldy. Nie lepiej w jednym to wszystko napisać??? bierz 3ds xl bo lepszy od zwykłego 3ds i juz nie zakladaj czwartego tematu pod czwartym nickiem Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Co za typ, ja pieprzę. Dlaczego nazwę tematu napisałeś samymi wielkimi literami? Są odpowiednie tematy od zadawania takich pytań tak btw... Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 A dlaczego mielibyśmy być? Wbijasz z buciorami pod postacią kilku różnych kont, zakładasz niepotrzebne tematy (jeszcze pisane capsem) i jeszcze masz do nas pretensje, że my jesteśmy niemili? Dostałes odpowiedzi na swoje pytania? Dostałeś. Cytuj
Okatawo 0 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Poprzedni temat należał do mnie Psp Vita czy 3DS xl.. Widocznie tak się złożyło Bierz 3DS'a xl też się na niego zdecydowałem, gry tam jak dla mnie mają hmm.. Klimat Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 ja też bym sie dowiedział który lepszy, czy na XL gry sa jeszcze bardziej rozpixelowane? słyszałem że rzuca sie to w oczy jednak wiekszy ekran pewnie wygodniejszy na dłuższą mete, nie trzeba sie wgapiać w miniaturki Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 rzucałoby się gdybyśmy patrzyli na statyczne obrazki. w ruchu jest dobrze. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Ja tam nie widzę tej pikselozy, dobrze mi sie gra w gry ze starego ds'a jak i w gry z 3ds. Grania w mh na mniejszym ekranie sobie nie wyobrazam. Cytuj
Okatawo 0 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 3DS Xl o ile mi wiadomo ma rodziałkę większą i jak oglądałem porównania na YT 3ds a Xl to niby o wiele lepiej wyglądają gry na xl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi