Skocz do zawartości

NINTENDO 3DS CZY 3DS XL?

zalu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów,

jak do tej pory nie miałem nigdy przenośnej konsolki - zdecydowałem się na nintendo :) zastanawiam się jednak czy wybrać 3ds czy 3ds xl? prosiłbym bardziej doświadczonych graczy i posiadaczy tychże konsolek o wyrażenie opinii - za wszystkie z góry serdecznie dziękuję :)

pozdro 

:)

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś się chyba zaczyna jaja robić, w jeden dzien 3 tematy podobnej tresci zakladane za kazdym razem przez calkowicie nowego uzytkownika forum :/ 

Opublikowano

z mojej strony to żadne jaja. prosiłbym o odpowiedź tych którzy mieli do czynienia z obiema przenośnymi konsolkami od nintendo :) 

Opublikowano

nie jaja ale zakladasz 3 temat o tym samym praktycznie pod innym nikciem po kolei eliminując poszczególne hendheldy. Nie lepiej w jednym to wszystko napisać???

bierz 3ds xl bo lepszy od zwykłego 3ds i juz nie zakladaj czwartego tematu pod czwartym nickiem

Opublikowano

A dlaczego mielibyśmy być? Wbijasz z buciorami pod postacią kilku różnych kont, zakładasz niepotrzebne tematy (jeszcze pisane capsem) i jeszcze masz do nas pretensje, że my jesteśmy niemili? Dostałes odpowiedzi na swoje pytania? Dostałeś.

Opublikowano

ja też bym sie dowiedział który lepszy, czy na XL gry sa jeszcze bardziej rozpixelowane? słyszałem że rzuca sie to w oczy

jednak wiekszy ekran pewnie wygodniejszy na dłuższą mete, nie trzeba sie wgapiać w miniaturki

Gość ragus
Opublikowano

rzucałoby się gdybyśmy patrzyli na statyczne obrazki. w ruchu jest dobrze.

Opublikowano

Ja tam nie widzę tej pikselozy, dobrze mi sie gra w gry ze starego ds'a jak i w gry z 3ds. Grania w mh na mniejszym ekranie sobie nie wyobrazam.