bejton 1 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Mam taki mały problem. Skończyłem wczoraj pierwszy raz 999. Każdorazowe, kolejne przejście umożliwia mi skipowanie ściany tekstu, który już czytałem za pomocą D-pad w prawo. No i to działało świetnie, pierwsze 45 min ukończyłem w 5. Potem wybrałem drzwi, w których nie byłem, oczywiście tam skipowania nie było. No ale po nich znalazłem się w miejscu, które jest wspólne dla wszystkich 'ścieżek', Seven nawija to samo, co wczoraj, a mi skip nie działa. Ktoś wie gdzie leży problem? Gram na 3DS, ale to chyba nie jest istotne. Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Jesteś pewny, że mówi dokładnie to samo? Niektóre teksty w tych samych miejscach różnią się, zależnie od ścieżki, którą idziemy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 26 maja 2013 Opublikowano 26 maja 2013 Jak napisał Di, tekst musi być inny, albo nowy dialog doszedł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi