SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Kazdy dostanie fife 14 z xbox one za free All pre-orders for Xbox One will include a copy of FIFA 14 at no extra cost. Includes all pre-orders to date. No nie taki każdy Ale i tak bardzo dobry ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wiadomo cos wiecej o Fable Legends? Po trailerze widac ze to moze byc jakies MMO Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 coop do 4 osob, ale co ciekawe always online. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 I tak sie jaram Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 W ogóle to dziwne, że nie podali dokładnej daty premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Informacje na temat gry + trailer. http://news.xbox.com/2013/08/gamescom-fable Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 - fable legends - pegle2 - bundle z codem - fifa14 do preorderów koniec konfy? coś o dacie premiery mówili? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 coś o dacie premiery mówili? nie Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Fifa to powinien byc porzadny boost dla preorderow Xbona. Fable Legends jak najbardziej na plus, ja sie jaram Jak Sony nie pokaze nowych gier/IP to MS wygral GC Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jak Sony nie pokaze nowych gier/IP to MS wygral GC lol, wut Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Lineup gier na start XB1 •Assassin's Creed IV Black Flag (Ubisoft, Ubisoft)•Battlefield 4 (DICE, Electronic Arts)•Call of Duty: Ghosts (Infinity Ward, Activision)•Crimson Dragon (Grounding/Land Ho!, Microsoft Studios)•Dead Rising 3 (Capcom Vancouver, Microsoft)•FIFA 14 (EA Sports, Electronic Arts)•Fighter Within (AMA Ltd., Ubisoft)•Forza Motorsport 5 (Turn 10 Studios, Microsoft Studios)•Just Dance 2014 (Ubisoft Paris, Ubisoft)•Killer Instinct (Double Helix, Microsoft Studios)•LEGO Marvel Super Heroes (TT Games, Warner Bros. Interactive)•Lococycle (Twisted Pixel, Microsoft Studios)•Madden NFL 25 (EA Sports, Electronic Arts)•NBA 2K14 (Visual Concepts, 2K Sports)•NBA LIVE 14 (EA Sports, Electronic Arts)•Need for Speed: Rivals (Ghost Games, Electronic Arts)•Peggle 2 (Popcap, Electronic Arts)•Powerstar Golf (Zoe Mode, Microsoft Studios)•Ryse: Son of Rome (Crytek, Microsoft Studios)•Skylanders: Swap Force (Vicarious Visions, Activision)•Watch Dogs (Ubisoft Montreal, Ubisoft)•Zoo Tycoon (Frontier Developments Ltd., Microsoft Studios)•Zumba Fitness: World Party (Zoë Mode, Majesco) http://news.xbox.com/2013/08/gamescom-launch Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Na tych targach to ludzie juz normlanie beda mogli pograc na konsoalch nowej generacji? Czy ciagle za jakimis szybami te sprzety Jak w muzeum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 "Horda" w Ryse: Na tych targach to ludzie juz normlanie beda mogli pograc na konsoalch nowej generacji? Czy ciagle za jakimis szybami te sprzety Jak w muzeum Słyszeli, że Polacy przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy mi zdaje,czy oni pokazali multiplayer w tym "Ryse"? To wyglada jak Chivalry: Medieval Warfare.Zazdrosze pc elite master race tej gry. Fantastyczny pomysl,takie cos to ja bym pogral. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy mi zdaje,czy oni pokazali multiplayer w tym "Ryse"? To wyglada jak Chivalry: Medieval Warfare.Zazdrosze pc elite master race tej gry. Fantastyczny pomysl,takie cos to ja bym pogral. Co-op w multi - wychodzisz na zmieniające się areny i walczysz z innymi gladiatorami przeciwko barbarzyńcom. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Czy mi zdaje,czy oni pokazali multiplayer w tym "Ryse"? To wyglada jak Chivalry: Medieval Warfare.Zazdrosze pc elite master race tej gry. Fantastyczny pomysl,takie cos to ja bym pogral. Co-op w multi - wychodzisz na zmieniające się areny i walczysz z innymi gladiatorami przeciwko barbarzyńcom. To nie bedzie PVP? takie zwyklego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Z tego co wiem to będzie, ale tu masz trailer konkretnego trybu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) SONY by wygrało targi wystarczy tylko tyle. Premiera konsoli w większości krajach to... Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 statycznie ryse wygląda ładnie, ale w ruchu drętwa animacja bez poczucia mocy uderzenia i sytem walki na jeden guzik... jakoś nie widzi mi sie żeby to była dobra zabawa poza grafiką ta gra nic nie oferuje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 lococycle i długo długo nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 6 postaci w full wersji killer instinct reszta w dlc :D 6, 6, słownie "sześć"....była jakaś bijatyka z mniejszą ilością postaci do wyboru kiedykolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ryse sie dobrze wpisuje w kllimat gier na xa, na ps przeszłaby bez echa, na xie bedzie hiciorem. 6 postaci w full wersji killer instinct reszta w dlc :D 6, 6, słownie "sześć"....była jakaś bijatyka z mniejszą ilością postaci do wyboru kiedykolwiek? 1 miala siedem Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) 6 postaci w full wersji killer instinct reszta w dlc :D 6, 6, słownie "sześć"....była jakaś bijatyka z mniejszą ilością postaci do wyboru kiedykolwiek? nawet w SF2, grze która wyszła 23 lata temu było 2 razy więcej postaci (12) ten KI to zwykły wyciskacz kasy żerujący na sentymecie, ciekawe jak im wyjdzie ta gra na bezczela. jeśli sie dobrze sprzeda to szykujmy sie że w street fighter 5 będzie tylko ryu i ken a reszta do kupna Pierwszy gameplay z Fighter Within: https://dl.dropboxusercontent.com/u/6834218/Ubisoft_s%20Fighter%20Within-1.mp4 Aż mi odżyła trauma po Dragon Ball Z Kinect. teraz już wiemy na co idzie ta 10 krotnie wieksza moc kinekta2 ... ja (pipi)e zapowiada sie dokladnie takie samo (pipi) jakie było do tej pory, i znowu tak jak do tej pory we wszystkich "TOP 10 najgorszych gier roku" 90% gier będzie z kinecta Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 no to będzie chyba tyle samo bo wersja free to play będzie mieć jedną, za 40dolców kupisz 6 postaci, a dwie kolejne dojdą po premierze....szalone liczby,szalone ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 No gorzej jak się będzie KI słabo "sprzedawał", to może zobaczymy z 2 nowe postacie i pójdą robić nową grę Tekken Revolution też miał na początku niewiele postaci, ale ostatecznie ta liczba znacznie się powiększyła obecnie (i tak idą na łatwiznę, bo wszystko mają w TTT2). Tak czy owak niech ktoś mi powie - czyli Jago jako darmowa postać w modelu ftp, a reszta z tej garstki płatna? No trochę fail. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi