Ludwes 1 682 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 I znowu o konsoli piszą jakieś mendrki, yana i inne, osoby które nie są zainteresowane w ogóle ani sprzętem ani grami na ten sprzęt. WON! To, że ktoś nie jest zaintetesowany konsolą/grą nie może jej potępić? Nie może wyrazić na jej temat zdania? Czy tak po prostu macie? " Dobrze mowi, ale to przecież gra na moją kochaną konsolę. WON" Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Don : Nie mówię o walkach zawodowców , tylko niewolników, jeńców, więźniów, barbarzyńców - mięsie armatnim przeznaczonym na straty itp. Oni jak najbardziej byli zjadani przez Simby i ginęli jak bydło w bitwach. Odnośnie bitew na morzu - żaden dowód się nie zachował, ale techniczne możliwości były, że takie małe bitwy na 2 statki wielkości dajmny na to fregaty miały miejsce. Przecież z armat do siebie nie strzelali xD Odnośnie zawodowców o których mówisz to 100 % zgody, to podobno nawet był sędzia by przerwać pojedynek, więc tu masz 100 % racji. Ale to offtop, ja eot xD złe forum na takie dyskusje Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Może, póki jest to gra na XONE, logika klapków. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 o ktorej konfa sony? jakis link do streama bym prosił Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Dramat po prostu dramat jak widze posty na tym forum czy takie wpisy na fb. Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) o 19, link do strima http://gamescom.eu.playstation.com/ @up, pierwsze wrażenie jest najważniejsze. Już się utarło w internetach że X1 ssie i tak zostanie. Poza tym, ci ludzie nie piszą całkowicie bez sensu Odnośnie ciśnięcia FIFY dołączanej do X1, to weźcie pod uwagę że podczas polskiej premiery ( która odbędzie się nie wiadomo kiedy ) my jej nie dostaniemy. Edytowane 20 sierpnia 2013 przez aphromo Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Albo ściema, albo nie ma co się jarać, że Sony coś nowego zaprezentuje. przeciez potwierdził że tak Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Dramat po prostu dramat jak widze posty na tym forum czy takie wpisy na fb. Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Nie wiem o co Ci chodzi, też bym się wściekł jakbym miesiąc temu zamówił preordera golasa Xone na Amazon za 500$ i się dzisiaj dowiedział, że dostanę w tej cenie jeszcze Fifę 14. Skandal, ludzie chcą tego za co zapłacili!!! Edytowane 20 sierpnia 2013 przez DonSterydo Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 rozdawanie fify 14 podczas premiery pod koniec przyszłego roku przypomina mi jak kiedys do podstawowki nauczycielka przyniosla nam kalendarze za friko, szkoda tylko ze z zeszłego roku xF 3 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Polska - kraj cebuli i Sony, mówię jak jest. Dramat po prostu dramat jak widze posty na tym forum czy takie wpisy na fb. Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Podobne rzeczy czytałem na profilu Xbox 360 Polska jak przedstawiali darmowe gry, nic tylko wysyp z(pipi)ów "a Sony daje to i tamto" "śmiech z MS", "yebane sknery", "tylko ps4", polska społeczność plejstejszyn to banda kretynów. Edytowane 20 sierpnia 2013 przez MaZZeo 1 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 A co maja sie cieszyc? MS ma w (pipi)e Polske jak zawsze.Najlepiej skakac ze szczescia,ze daja Fife,ktora wyjdzie w ciagu 12 miesiecy. Nic tylko zamawiac pre order z Kambodzy Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Serio ludziom się nie dogodzi nic o ile nie ma napisu sony na pudełku. Przerażające jest to. Nic nadzwyczajnego, jeśli weźmiemy pod uwagę z jaką troską o rynek polski podchodzi Sony, a z jaką MS. Nic nie poradzisz na fakt, że Sony zapracowało sobie w ten czy w inny sposób na taką reputację, a MS na zupełnie odmienną. Nowa generacja ma szansę zawsze zmienić to nastawienie zwykłego ludu, ale póki MS chyba bardziej na starcie pogłębi tylko swój dołek w tym kraju i już nawet reklamy kinecta 2.0 w mainstream'owych godzinach mogą nie pomóc. To tak jakby nagle wróciło na polski rynek Tele 2 i byś się dziwił, że ludzie tak jadą ich z miejca... Edytowane 20 sierpnia 2013 przez Mendrek Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Kiedy jest konferencja sony? Jest gdzieś strona na którą mógłbym wejść kilka godzin po konferencji i bez spoilerów zobaczyć materiał? Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 O 19 00, odnośnie strony to nei mam pojecia. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 GT sie reklamuje ze bedzie live, ostatnio sa bardzo solidni Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Bedzie jakis czat forumowy gdzies jak poprzednio ? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 a wczesniej jakies konferencje są? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 a wczesniej jakies konferencje są? EA za 14min. twitch.tv/ea Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Bedzie jakis czat forumowy gdzies jak poprzednio ? Czat emo na interii zapewne Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Yano 3 697 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 sierpnia 2013 (edytowane) Ja nie wierzę, że dorosły niby człowiek może s**ć ogniem na bezosobowy kawałek plastiku...czyli co ? teraz to że nie podoba mi sie polityka dojenia graczy i niszczenia naszego hobby robi ze mnie teraz płaczliwego dzieciaka który robi niepotrzbnie drame? naprawde ci muszą nieźle płacić za takie odwracanie kota ogonem :confused: ja stad ide bo wieje (pipi)em A jedyna firma która wyciąga hajs z graczy i niszczy hobby to MS co nie ? Aha. Jesteś mega zaślepiony myśląc ze Sony zrobi inaczej, bo chyba zapomniałeś już kto sprzedawał demo jako grę, kto wprowadził online pasy, kto obiecywał nie wiadomo czego ale 'Sony krul, bug' a ms to wstretne hamburgery beka z wieprza hahaha Dramat po prostu. po pierwsze nie twierdze że MS jako jedyny ma zapędy do dojenia kasy, po drugie nie przecze że sony też wprowadzało swego czasu różne kwiatki - tylko różnica jest taka że ja zawsze te chamskie zagrywki krytykowałem tak samo jak krytukuje cene 50zł za 2 godzinnego jurney (bardzo żałuje wydanej kasy), i to jest właśnie ta różnica - ja piętnuje i atakuje chamskie zagrywki wszystkich firm, zarówno hardwerowych jak i wydawców softu - a donsterydo lubi krytykować sony, ale każde nawet najwieksze (pipi) odwalone przez MS stara sie załagodzic i obronić, i tego sie właśnie czepiam w oastanich postach - tego że don broni chamskich zagrywek, a nie tego że lubi xboxa powtarzam - ja otwarcie krytykuje zagrywki które godzą w graczy, niezaleznie od firmy a niektóre xboty to potrafią powiedzieć "no co 20 dolców za 8 postaci to dobra cena" i tu sie różnicmy, bo ja nie uważam żeby sprzedawanie ochłapów albo 2godiznnych gier było fajną zagrywką. ja widze też że ta jego 20 dolarowa "dobra cena" to tylko wierzchołek góry lodowej z tego co trzeba będzie zapłacić żeby mieć prawdziwą "pełną wersje" gry. o wiele więcej niż standardowe 60 dolców i ja to właśnie krytykuje - to że don patrzy jak jak go dymają i jeszcze sie uśmiecha, bo przecież nie może skrytykować MS bo by mu polecieli po premii powtarzam jeszcze raz - to nie chodzi o to kto jaki obóz lubi. tylko o to jak niektorzy reagują na chamskie zagrywki - reagują z uśmiechem i zadowoleniem w miejscu gdzie powinien być sprzeciw pomyśl sobie że gdyby wszyscy użytkownicy xboxa byli tacy jak don to do dziś byście mieli konsole z DRM, blokadą używek, szpiegującym kinektem, bez hedseta, zablokowaną dla indie, z grami jedynie wyporzyczanymi a nie kupowanymi na własność kumasz? to właśnie sprzeciw i głosowanie portfelem spowodowało ze MS wycofał sie z prawie całego syfu - i to nie dzieki donsterydo który już leciał do sklepu dlatego uważam że sprzeciw jest potrzbny, i nie wolno głaskać po główce korporacji która cie wpycha do bagna Edytowane 20 sierpnia 2013 przez Yano 12 Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Można sobie wyobrazić gdyby sytuacja była odwrotna i Sony chciało wprowadzić DRM po czym by się wycofało. Mazzeo codziennie by dostawał orgazmu a YETI pytał czemu tak piszą skoro się wycofali. Pewnie po premierze sytuacja "ostygnie" i wróci normalny porządek w wojnie konsolek. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Ea zaczyna od Simsów fuuu nuda Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Opublikowano 20 sierpnia 2013 Pisałem już nie raz że DRM mnie wcale nie obchodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi