Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

ej, a co sie stało z tą grą na ps move co rok temu zapowiadali włśnie na gc, taki pastisz horrorów z studentami w chacie w lesie?

Opublikowano (edytowane)

czyli konfa sony jest o 19? da ktoś linka do streama?

jeszcze zdąże skoczyć po czipsy d tesko ;p

btw konfa EA mieszana, BF4 bardzo mi sie podobał, reszta dosyć słabo albo wręcz biednie. najbardziej mnie śmieszyły dwie rzeczy

1 kompletna cisza na widowni gdy mówcy piali z zachwytu nad omawianymi grami [co było spowodowane punktem 2]

2 to że zarówno w fifa, NFS, sims i większości pozostałych gier ludziki gadały teksty w stylu "pierwszy raz dostaniecie to niesamowite powalające nowatorskie rozwiązanie" a w rzeczywistości te omawiane "nowości" to były małe drobiazgi które można o kant dupy potłuc albo wprowadzić patchem do poprzedniej gry , nic dziwnego że przy takich nędznych "nowinkach" widownia ziewała. ale czego sie spodziewać po grach które wychodzą taśmowo co roku

jedynie BF4 zrobił na mnie spore wrażenie bo tyle zniszczeń i akcji to jeszcze nie było (śmieszne też jest to: nowy BF - można zawalić wieżowiec. nowy COD - można robić wślizg i skakać przez murek xDD)

zastanawia mnie tylko ile z tych nowych fajnych bajerów będzie na obecnej generacji, podejrzewam że prawie nic, a jeśli już to w jakiejś mega okrojonej żenującej wersji (jakoś sobie nie wyobrażam że ps360 pociągneły te budynki statki itp, chyba że w strasznie okrojonej grafice)

Edytowane przez Yano
Opublikowano

Zaczyna się? Bo jeszcze stoje w kolejce w tesco

Mam nadzieje ze przez pierwsze minuty nie dowala czegoś powalającego

Btw ninyendo w ogole bedzie mialo jakąś konferencje?

Opublikowano

Póki co nic się nie dzieje, słychać tylko dźwięki z różnych gier i widać informację, że konferencja rozpocznie się wkrótce. Swoją drogą, zamiast wyświetlać ten durny napis na całym ekranie mogliby pokazywać te fragmenty gier, nawet jakby to były już jakieś pokazywane wcześniej materiały.

Opublikowano (edytowane)

ja widze jak jacyś kanapwocy grają w jakąs strzelanke i chodza po menusach

i ciemną sale z jakiejś odległej kamery

Edytowane przez Yano
Opublikowano

ja widze jak jacyś kanapwocy grają w jakąs strzelanke i chodza po menusach

i ciemną sale z jakiejś odległej kamery

a to dobrze bo już myślałem, że mam jakieś omamy.