Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Żenada ta konfa póki co. Ale najlepsze to jest hasło pod obrazkiem Ps Vita na stronie http://gamescom.eu.playstation.com/ PS Vita rośnie w siłę Zajawka GT6 no no prawie jak Project CARS XD
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l GT6 na Mikołaja, dziwnie szybko coś Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Gość
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l czy ja dobrze widze? tworcy samochodów bedą tworzyc samochody specjalnie do gry i potem moze zrobią z nich prawdziwe samochody! o ja cie! ..żartuje nie rusza mnie zbytnio GT5.5
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Avatar krupka sie wyebal do "trailera" GT6. Wizualnie FM5 > GT6. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Mejm
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Jezu rzygam tym lektorem z lbp. Imagine, comunity, imagine, share, imagine, yebta sie.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l <cebulak mode on> Preorder GTA V na psn :potter: <cebulak mode off>
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l to LBP hub to co to jest? bo brzmi dokladnie tak samo jak poprzednia część patrzcie xboty juz druga gra pokazana i IM NOT AMUSED w przeciwienstwie do was gdzie nawet po loco cycle pialiscie z zachwytu PSvita też do bani, nie zapowiedzieli monster huntera wiec zero podniety spadek ceny? ostatnio i tak widzialem wite ponizej 800zł w jakimś sklepie Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Yano
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l to LBP hub to co to jest? bo brzmi dokladnie tak samo jak poprzednia część patrzcie xboty juz druga gra pokazana i IM NOT AMUSED w przeciwienstwie do was gdzie nawet po loco cycle pialiscie z zachwytu to ma byc gra free to play borderlands 2 na vite ale zal, oni nie maja w ogole pomyslu na ta konsole bez kitu