Opublikowano 20 sierpnia 201311 l walka w Assassin's Creed to cały czas to samo, nic sie nie zmieniło, nic
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Dzięki za te konfe. Next geny nie oferują obecnie NIC co by mnie skusiło do zakupu. W grudniu zamiast nowej konsoli kupie wypaśny TV i coś czuje, że będzie powtórka z this is waiting.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l @Mazzeo: Ubi zarabia pewnie mnóstwo $$$ na tym tasiemcu więc po co zmieniać coś do czego się już masy przyzwyczaiły.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l mi sie akurat podoba AC4 i czekam na nie, ale mogli byy pokazac coś nowego
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l AC IV to crossgen, wiec wiadomo, ze duzo sie nie zmieni. Zobaczmy jak (i czy) seria ewoluuje kiedy bedzie na next-geny only
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l pi,erdolony francuz, nie moge go sluchac gasze to g.owno dosyć tracenia czasu..
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l mi sie akurat podoba AC4 i czekam na nie, ale mogli byy pokazac coś nowego To zdanie nie ma w ogole sensu. Przeciez wlasnie widziales co bedzie w tej grze. A jak grales w poprzednie AC to juz w ogole.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Poprawiłem obrazek, który wcześniej wrzuciłem dla oddania stanu faktycznego.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l nie wierze (pipi)a, nie wierze!!!!!!!!! nie wierze (pipi)a kupuje wii U ja (pipi)e minecraft ja (pipi)e