Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Nie spodziewałem się tego, ale zastanawiam się, czy aby te 1,5 kafla nie dołożyć do lepszej fury w realu.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l zdrapywanie strupa z kolana >>> ogladanie watch dogs ciekawe właśnie to robiłem i rzeczywiście ciekawsze minecraft? kurde, zaraz zapowiedzą dooma 2 na ps4
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l ODEBRALISMY EXA MICROSOFTOWI, CO WY NA TO (pipi)A!!!!! XDDDD nastepny bedzie halo
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Indie, multiplatformy, MMO, F2P, majnkrafty... Niech jeszcze MOBA jakieś zapowiedzą i będzie stereotypowy PC na całego.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Rany, ten War Thunder to jest coś na co czekam od dawna, gry tego typu brakowało na PS3.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l zrobił docinke o zmianie wszystkich decyzji przez MS... ale to nie ratuje konferencji
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l no to moj preorder leci na x1 tam sobie ogram to co mnie interesuje i pewnie tak jak z ps3 zrobie przesiadke po jakims czasie na konsolke sony. szkoda bo liczylem mocno na sony. dla bf4 i wieska nie ma sensu kupowac konsoli.