Opublikowano 20 sierpnia 201311 l nie oglądałem konfy sony i ms ale krótko w temacie czy sony zapowiedziało te 20exów o któych majaczyły sonyboty po e3 (że dlatego nie było zapowiedzi) czy dalej beka z ps4 ?
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Zapowiadają się tradycyjnie chude (przynajmniej na tle rywala, ale z całą pewnością lepsze niż na poprzedniku) 2 lata i poważnie zastanawiam się teraz nad wariantem już wspominanym: XO, a później (prawdopodobna) wymiana na PS4. Ja się pytam skąd wy wiecie jaki będzie line-up na następne dwa lata ? gdy gierki są w tej chwili zapowiadane na Q4 2013 -2014 ?
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l zapowiedziało 15 z czego 11 to indyki lub gry na ps store Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Ficuś
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Zapowiadają się tradycyjnie chude (przynajmniej na tle rywala, ale z całą pewnością lepsze niż na poprzedniku) 2 lata i poważnie zastanawiam się teraz nad wariantem już wspominanym: XO, a później (prawdopodobna) wymiana na PS4. Ja się pytam skąd wy wiecie jaki będzie line-up na następne dwa lata ? gdy gierki są w tej chwili zapowiadane na Q4 2013 -2014 ? To znaczy, że tradycyjnie już widzisz część lineupu na przynajmniej rok po
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l vita by była spoko, ale tylko jako dodatek do abonamentu w jakiejś sieci komórkowej i żeby w tej sieci płacąc przykładowo te 50-70 zł abonamentu spokojnie w każdym miejscu w kraju dało się grać przez neta z sieci komórkowej, ewentualnie przeglądać neta, youtube. Spoko by było jakby dali ją też za te 499 - 519 euro razem z ps4, w innym wypadku do niczego mi to nie potrzebne
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l vita by była spoko, ale tylko jako dodatek do abonamentu w jakiejś sieci komórkowej i żeby w tej sieci płacąc przykładowo te 50-70 zł abonamentu spokojnie w każdym miejscu w kraju dało się grać przez neta z sieci komórkowej, ewentualnie przeglądać neta, youtube. Spoko by było jakby dali ją też za te 499 - 519 euro razem z ps4, w innym wypadku do niczego mi to nie potrzebne masz przeciez vite w playu, ja swoją wzialem zamiast komorki za 179zł
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Sony musi mieć też coś dla rodzimego rynku ale czy dla nas to będą bomby ? to już kwestia gustu bo na pewno będą to gierki kierowane na japoński rynek.Czy naprawdę będę w mniejszości jeśli powiem, że takie gry interesują mnie najbardziej? Nosz 3/4 moich gier na starsze konsole to albo japońszczyzna, albo twory japońskich developerów i właśnie przez dość skromną ich bibliotekę (tudzież zmianę targetu developerów) do dziś nie zakupiłem żadnej stacjonarki current-gen. Co niektórym może się wydawać, że hejtuję, ale ja naprawdę bardzo bym chciał wreszcie ujrzeć jakieś sensowne pozycje z Jap na stacjonarki, a nie same handheldy. Pomijam japońskie marki, które od pewnego czasu usilnie próbują zyskać sympatię zachodniego odbiorcy, a tym samym tracą połowę swego uroku (Ace Combat: Assault Horizon... bueh...). nie oglądałem konfy sony i ms ale krótko w temacie czy sony zapowiedziało te 20exów o któych majaczyły sonyboty po e3 (że dlatego nie było zapowiedzi) czy dalej beka z ps4 ?Beka z konsolowców, którzy nadal przepychają się o to, który przereklamowany "next gen" do multiplatform będzie fajniejszy na starcie, kiedy to sensowne exclusive'y policzy się w obu przypadkach na palcach jednej ręki.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Zapowiadają się tradycyjnie chude (przynajmniej na tle rywala, ale z całą pewnością lepsze niż na poprzedniku) 2 lata i poważnie zastanawiam się teraz nad wariantem już wspominanym: XO, a później (prawdopodobna) wymiana na PS4. Ja się pytam skąd wy wiecie jaki będzie line-up na następne dwa lata ? gdy gierki są w tej chwili zapowiadane na Q4 2013 -2014 ? To znaczy, że tradycyjnie już widzisz część lineupu na przynajmniej rok po Rok to nie dwa lata i oto mi tylko chodzi po (pipi) pisać o dwóch jak się wie jak będzie mniej więcej wyglądał tylko pierwszy
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l vita by była spoko, ale tylko jako dodatek do abonamentu w jakiejś sieci komórkowej i żeby w tej sieci płacąc przykładowo te 50-70 zł abonamentu spokojnie w każdym miejscu w kraju dało się grać przez neta z sieci komórkowej, ewentualnie przeglądać neta, youtube. Spoko by było jakby dali ją też za te 499 - 519 euro razem z ps4, w innym wypadku do niczego mi to nie potrzebne masz przeciez vite w playu, ja swoją wzialem zamiast komorki za 179zł no to tak to jeszcze spoko, tyle że ja mam akurat za daleko do końca umowy
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l A taka oto wiadomość mi przed chwilą Sony podesłalo: Nowości na PS4™ Każdy, kto kupi system PS4, otrzyma bezpłatny 14-dniowy dostęp do PlayStation®Plus — w ten sposób będzie można pobrać grę RESOGUN™ i fantastyczną ścigankę #DRIVECLUB całkowicie bezpłatnie. Resogun - odpowiedź na FIFA 14 dla X1 ?? Jaka odpowiedź? FIFA jest w ramach przeprosin za opóźnienie premiery konsoli o ileś tam miesięcy.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Chyba nie ma co porównywać śmiesznej strzelanki 2D do blockbustera F14. Ominąłem cudzysłów przy słowie "odpowiedź", gdyż myślałem, że ironiczny przekaż jest dość jasny
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l zapowiedziało 15 z czego 11 to indyki lub gry na ps store lol ale dla mnie często małe gry > duże gnioty, gdzie jest jakaś lista tych gier ?
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l PlayStation 4 Launch Window Games Revealed Meh. Edytowane 20 sierpnia 201311 l przez Suavek
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l zapowiedziało 15 z czego 11 to indyki lub gry na ps store lol ale dla mnie często małe gry > duże gnioty, gdzie jest jakaś lista tych gier ? Nie o takie exy walczyły sonyboty
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Cebulowy instruktaż Orzeszka przy zakupie next gena: 1)anuluj preorder na next gena 2) nie sprzedawaj current gena (x360/ps3) 3)wykup konto gold/ps plus 4)przez najbliższy rok wykupuj gry darmowe w tych usługach 5)zalicz tytuły których wcześniej nie miałeś okazji 6)kup next gena po roku i ciesz sie JAKIMŚ grami za free. ps. nie nakręcaj się, powstrzymaj się przed kupnem next gena. pro tip. KUP PC.
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Jestem zawiedziony. Obnizyli cene Ps3 wiec moja stracila na wartosci i teraz nie oplaca.mi.sie.jej.sprzedawac. Na vite zainteresowany jestem tylko FM2014. Na ps4 nic nowego. indyki pojda do ps plus. z exow na start tylko killzone. trzeba poczekac z pol roku dopiero wybrac next.gena. a szkoda bo chcialem miec maszynke w tym roku. niewiele mnie jednak do niej przekonuje
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l O to co sie działo po , w sali graczy wyczekujących na next geny obok
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Ale cenę obniżyli tylko wersji z małym dyskiem, a kto normalny taką chce kupić ?
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l ej, a co sie stało z tą grą na ps move co rok temu zapowiadali włśnie na gc, taki pastisz horrorów z studentami w chacie w lesie? właśnie, pamięta ktoś tytuł? obiło mi się o uszy a jeśli taka gra miałaby powstać to kupuję move dzisiaj kocham tego typu horrory
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Gra się nazywała Until Dawn. Jeśli kiedyś wyjdzie, to chyba i tak będzie można w nią zagrać bez Move. Tak przynajmniej jest napisane na okładce: Move Compatible, a nie Required. PS. Yoshida na twitterze napisał, że wczoraj ujawnili 5 gier 1st party na PS4. Czyli to by było: Rime, Resogun, Helldivers, Shadow of the Beast i Everybody's Gone to the Rapture. Helldivers wyjdzie też na PS3 i Vite. A z Everybody's Gone to the Rapture jest ciekawa sprawa, bo gra była wcześniej zapowiedziana na PC. Ciekawe czy jednak dalej na niego wyjdzie, bo SCE jest wydawcą a Sony Santa Monica pomaga przy produkcji. To by chyba wykluczało wersję na blaszaka. Edytowane 21 sierpnia 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l Until Down od Supermassive Games - na ich stronie jest info że ma mieć premiere jeszcze w tym roku ekskluzywnie na PS3. Może coś więcej na samych targach będzie wiadomo - targi zaczynają się dopiero dzisiaj (dzień dla prasy).
Opublikowano 21 sierpnia 201311 l A taka oto wiadomość mi przed chwilą Sony podesłalo: Nowości na PS4™ Każdy, kto kupi system PS4, otrzyma bezpłatny 14-dniowy dostęp do PlayStation®Plus — w ten sposób będzie można pobrać grę RESOGUN™ i fantastyczną ścigankę #DRIVECLUB całkowicie bezpłatnie. Resogun - odpowiedź na FIFA 14 dla X1 ?? Jaka odpowiedź? FIFA jest w ramach przeprosin za opóźnienie premiery konsoli o ileś tam miesięcy. Fifa jest za preorder,w ramach przeprosin dla tych panstw gdzie xbox one mial byc w tym roku a nie bedzie,dostana podobno forza 5