Gość DonSterydo Opublikowano 21 sierpnia 2013 Opublikowano 21 sierpnia 2013 A taka oto wiadomość mi przed chwilą Sony podesłalo: Nowości na PS4™ Każdy, kto kupi system PS4, otrzyma bezpłatny 14-dniowy dostęp do PlayStation®Plus — w ten sposób będzie można pobrać grę RESOGUN™ i fantastyczną ścigankę #DRIVECLUB całkowicie bezpłatnie. Resogun - odpowiedź na FIFA 14 dla X1 ?? Jaka odpowiedź? FIFA jest w ramach przeprosin za opóźnienie premiery konsoli o ileś tam miesięcy. Fifa jest za preorder,w ramach przeprosin dla tych panstw gdzie xbox one mial byc w tym roku a nie bedzie,dostana podobno forza 5 Za preorder Fifa 14, a za opóźnioną premierę w tych 8 krajach do wyboru Forza 5 albo Kinect Sports Rivals dokładnie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Dziwisz się? Zmiana strefy czasowej, od cholery roboty z targami i za mało kawy. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Co do obniżki ceny PS3, to ja tam nie wiem, ale 200 euro za 12 gb wersje to lekka beka, wczoraj widziałem w Media Markt za 750 zł, a to jest i tak jedna z droższych możliwości. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Co do obniżki ceny PS3, to ja tam nie wiem, ale 200 euro za 12 gb wersje to lekka beka, wczoraj widziałem w Media Markt za 750 zł, a to jest i tak jedna z droższych możliwości. Chodzi o to, że ta cena z MM to tylko dobra wola tego właśnie sklepu, a teraz to będzie ,, defaultowe " ,standardowe czy jakby to tam zwać. Cytuj
Gość Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 A taka oto wiadomość mi przed chwilą Sony podesłalo: Nowości na PS4™ Każdy, kto kupi system PS4, otrzyma bezpłatny 14-dniowy dostęp do PlayStation®Plus — w ten sposób będzie można pobrać grę RESOGUN™ i fantastyczną ścigankę #DRIVECLUB całkowicie bezpłatnie. Resogun - odpowiedź na FIFA 14 dla X1 ?? Jaka odpowiedź? FIFA jest w ramach przeprosin za opóźnienie premiery konsoli o ileś tam miesięcy. Fifa jest za preorder,w ramach przeprosin dla tych panstw gdzie xbox one mial byc w tym roku a nie bedzie,dostana podobno forza 5 Za preorder Fifa 14, a za opóźnioną premierę w tych 8 krajach do wyboru Forza 5 albo Kinect Sports Rivals dokładnie. "Opóźniona premiera next gena w 2013 roku" Loool, ta sytuacja nigdy nie przestaje mnie bawić. w 2007 chcieli za to PS3 zjeść, a tu po SZEŚĆIU latach, czyli latach świetlnych w naszej branży fundują jeszcze gorszy cyrk. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 23 sierpnia 2013 Opublikowano 23 sierpnia 2013 (edytowane) Wlasnie stoje w mega dlugiej kolejce przed wejsciem na Gamescom. W tym roku zawalili i trzeba czekac bo wpuszczaja najpierw ludzi, ktorzy wczesniej wykupili bilety. Jakis czas temu mowili, ze beda wpuszczac okolo 13, ale mam nadzieje, ze cos sie wczesniej ruszy. Poki co troche kicha bo jak bylem dwa lata temu to mozna bylo spkojnie wejsc, stanac w kolejce i po kilkunastu minutah wejsc. No nic, czekam dalej. 12:24 - wpuszczaja, troche wolno, ale jakos idzie. 12:56 - wszedlem. Ciekawe czy uda mi sie spotkac ekipe PSX. OK ruszam ogladac ! Edytowane 23 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Wydaje mi się czy na GC nie było właściwie nic ciekawego? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 (edytowane) GTA V! Wiedźmin 3, z którego wrażenia oglądałem u kilku osób i zgodnie twierdzą, że zapowiada się ZA(pipi)IŚCIE, a gra mimo pre-alphy wygląda fenomenalnie. Edytowane 24 sierpnia 2013 przez suteq Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 GTA V bylo na gamescomie w grywalnej wersji? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Podobno był multiplayer za zamknięty drzwiami. Dzisiaj jeden z jutuberów ma wrzucić filmik wieczorem, a w opisie dnia jest GTA V, więc ciekaw jestem informacji. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Moja relacja z Gamescom na PPE:http://www.ppe.pl/blog-17181-2131-gamescom_2013___moja_relacja_.html Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Opublikowano 24 sierpnia 2013 Podobno był multiplayer za zamknięty drzwiami. Dzisiaj jeden z jutuberów ma wrzucić filmik wieczorem, a w opisie dnia jest GTA V, więc ciekaw jestem informacji. jak cos się pojawi,podlinkuj w temacie - jestem ciekaw Cytuj
dApo 313 Opublikowano 25 sierpnia 2013 Opublikowano 25 sierpnia 2013 (edytowane) Moja relacja z Gamescom na PPE: http://www.ppe.pl/blog-17181-2131-gamescom_2013___moja_relacja_.html jak twoje wrażenia w związku z DS4? Edytowane 25 sierpnia 2013 przez dApo Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) DS4 ? Rozwin bo nie moge rozszyfrowac nazwy. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez saptis 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 DS4 ? Rozwin bo nie moge rozszyfrowac nazwy. Nowy pad od PS4 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Niestety nie mialem okazji go wyprobowac bo konsole byly w zamknietych boxach, do ktorych prowadzily mega dlugie kolejki, a nie bardzo chcialo mi sie w takiej stac 2 godziny i marnowac czas, wolalem sprawdzic inne gry. Sprawdzalem za to konsole XBOX One bo byly "normalnie" dostepne - sam pad podobny do poprzedniego, dobrze lezy w dloniach i zdecydowanie lepiej wyglada. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 No to jest najbardziej żałosne w tych targach ze często żeby sprawdzić potencjalny hit trzeba stać z 2h, dobra relacja, szkoda ze nie udało ci sie sprawdzić ps4 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Troche szkoda, ale trudno - wolalem pograc w inne tytuly bo stanie w kolejce nie ma dla mnie wiekszego sensu. Playstation 4 jak i samego pada sprawdze za jakis czas, moze przed premiera beda jeszcze jakies eventy, a jak nie to na premiere. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 saptis - rayman na vitę działał płynnie? wyglądał identycznie jak wersja na duże konsole? bo raymana biore na bank, nie wiem ale na jaką konsolę Cytuj
saptis 620 Opublikowano 26 sierpnia 2013 Opublikowano 26 sierpnia 2013 (edytowane) Dzialal plynnie, a co do grafiki to wygladal jak na duze konsole - tylko postacie byly malutkie, ale gralo sie super. Bardzo podobal mi sie level z obsluga ekranu dotykowego - postac poruszala sie sama, a zadaniem gracza bylo torowanie drogi i pozbywanie sie (mazaniem paluchem) przeciwnikow, poza tym fajny byl patent z wychyleniem konsoli tak zeby obrocic kladke zeby postac mogla przejsc dalej. Nie mam PS Vita, ale gdybym mial wybierac to i tak wolalbym wersje na duze konsole, co prawda taka gra idealnie nadaje sie na handhelda, ale na duzym ekranie prezentuje sie niesamowicie - widac wiecej szczegolow, a jest na co patrzec bo ta gra wyglada rewelacyjnie. Edytowane 26 sierpnia 2013 przez saptis Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 E tam, po prostu jesteś wapniakiem xD Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 O czym mowia bo w pracy stream nie dziala Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 DEEP DOWN ALE GRAFA OMG JA PRDL !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi