Brolin 328 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Cholera dopiero przed chwilą zacząłem oglądać. Wygląda na to, że pokazują teraz na żywo Deep Down. @up nom grafa to jedno a jakie animacje poczwar Edytowane 9 Września 2013 przez Brolin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Widzicie tego smoka ? I w dodatku to jest online ! Normalnie się wierzyć nie chce ! @up - dokładnie, ten smok pozamiatał wszystkim. Trzeba przyznać że nawet ciekawa ta konfa, kilka dobrych tytułów pokazali. Edytowane 9 Września 2013 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 http://youtu.be/OaVl1atbUDc Jak by ktoś przegapił lub nie mógł obejrzeć. Nie wiem jaki jest dźwięk - w pracy jestem i nie mogę włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 PS Vita TV. xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 VITA TV <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Ok co pokazywali dobrego prócz Deep Down wcześniej? (Dla tych co nie widzieli) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 nie rozumiem tego tv. to znaczy, że mogę grać na vicie w gry z ps4 z dala od domu? megaton? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) (pipi) nic nada tylko ta lila kowalska zapowiada sie ciekawie, najwaieksza załość to dynasty warriors 7, od poczatku ta seria jest tak samo głupkowata. obiektywnie trzeba przyznac ze vita dostanie mnostwo gier, ps3 az oniesmiela iloscia zapowiedzi, tylko ps4 jakos nie potrafi zaksoczyc czyms wielkim, same po(pipi)ki albo online shit. Edytowane 9 Września 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mnie zainteresował Psycho break i jakiś nowy rpg od level 5, reszta taka sobie. A no i Deep down ciekawe i fajnie wygląda w dodatku, to chyba ex? Ale pewnie czasowy, w końcu to gra od Capcom, chociaż niby Sony im w czymś pomaga, nie zrozumiałem w 100%, bo ci tłumacze niewyraźnie mówili czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Psycho Break to Evil Within w Jap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) info o Vita TV: a device that lets you play Vita games on TV~$100 for the console~$150 for the console + 8GB memory card and a white DS3Accepts physical Vita cards Play VITA games at home on your TV! - Plays PSP, Vita and PS1 games- Has all the VITA apps for movies, HULU, Netflix etc- Runs VITA OS- 9450 yen / 100 USD- Can Remote Play PS4 to another TV if the one the PS4 is connected to is being used.- Launch in japan on Nov 14- 6cm x 10cm console http://youtu.be/_MoTr_-FE0U Edytowane 9 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 No nie powiem, pomysł bardzo ciekawy, tylko jak gry z Vity będą prezentować się na dużym TV nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Jest gdzieś gameplay Deep Down ale bezpośrednio pokazywany, a nie kręcenie ekranu bo (pipi) widać? Serio, jeśli to samo co wyżej było na streamie to ja nie rozumiem czym się jaracie. To tak jakby oglądać wersję CAM filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 chwila, czyli teoretycznie kupuje karte pamięci i to ustrojstwo z poziomu ps3/ps4 dodaje klienta ściągania i nie musze mieć psvity by pograć w gry na vite? pewnie tą możłiwość zablokuja no i lenie mogli by zrobić wejscie na memorki w ps4 i dac taką możliwość grania bez tego typu bajerów za 100$ ale wiadomka, hajs musi sie zgadzać Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 chwila, czyli teoretycznie kupuje karte pamięci i to ustrojstwo z poziomu ps3/ps4 dodaje klienta ściągania i nie musze mieć psvity by pograć w gry na vite? pewnie tą możłiwość zablokuja tak to wlasnie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 to po co kupowac ps vite? w sensie konsole? omijam jedno ciało obce w tym trójkącie, a wątpie by tak sie dało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ps vita jest konsola przenośna, a remote jest do zastosowań domowych raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 to po co kupowac ps vite? w sensie konsole? omijam jedno ciało obce w tym trójkącie, a wątpie by tak sie dało normalna vita aby grać na zewnątrz, i guess Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 no to ogarniam, ale dla ludzików co chcą zaliczyć 2-3 gierki które były przy okazji w plusie to bardzo dobra opcja, az dziwne ze sony na cos takiego pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 a co ma nie pozwalać ? Teraz to chcą się odkuć na kasie z Vity i to jest najlepsza droga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 no nic przyzwyczaiłem się już do ruchania na hajs przez sony więc sie dziwie. <cebula> dodaje gierki z psplusa do koszyka, potem kupie urządzenie jak bedzie w normalnej cenie i zalicze wszystko </cebula> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 zayebisty trailer: http://www.youtube.com/watch?v=VWplhhktgqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 juz widze pozbawione antyaliasingu w rozdzielczosci 720x480 (czy cos kolo tego) uncharted golden abyss na 50 calowym tv....smiech na sali...do gier przenosnych tylko ekran przenosny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 PSVita TV biore z miejsca jezeli to urzadzonko bedzie upscalowac i gry nie beda wygladac jak rzygowina na ekranie. Smart move Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 tylko ze i tak to skok na kasę sony bo rownie dobrze moglo dac wyjscie hdmi do vity i mielibyście to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi