Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 gra o zabijaniu zwierząt (( Piękna. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) i Uncharted4 nic nie pokazali? Edytowane 12 sierpnia 2014 przez Fanek Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Mi się konfa pidobała, dużo oryginalnych, baśniowych gier. Trochę mięsa sci fi. Mało megaton AAA , ale sam nie wiem czy to źle. Miało być oryginalnie i europejsko. Do tego Share Play. I tona ekskluzywności. Konfa bardziej na plus niż na minus... 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Mi się konfa pidobała, dużo oryginalnych, baśniowych gier. Trochę mięsa sci fi. Mało megaton AAA , ale sam nie wiem czy to źle. Miało być oryginalnie i europejsko. Do tego Share Play. I tona ekskluzywności. Konfa bardziej na plus niż na minus... Przecież dla ciebie gierki indie to gó.wno i walczysz z takimi rzeczami... A zapomniałem, że gó.wno w papierku sony to pyszne gó.wno. Edytowane 12 sierpnia 2014 przez _Be_ Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Niech ktoś mi wytłumaczy tą share cebule bo zerwało mi wtedy streama Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Konfa Sony bardzo dobra, jestem zadowolony. M$ zdołał tylko wkur.wić miliony fanów TR, Sony pokazało dużo fajnych gierek które nie są strzelankami dla plebsu. I za to wielki plusik. Najbardziej mi się podobały kartony Hideo, Rime, Wild, Tearaway coś tam i oczywiście obłędnie mroczny Bloodborne. Ciekaw też jestem co wyjdzie z Until Down, na które dość długo już czekamy. Jest dobrze. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Hellblade, Driveclub, Until Dawn, Teraway. Aha, same indyki. Poza tym indyk indykowi nieròwny, ja nie mam nic przeciwko indykom, fajne urozmaicenie obok gier większych... Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Ficuś, gdzie jesteś??? Chciałem napisać, że beka z Ciebie i Twojej Vity o której nawet SCEE zapomniało Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Jak pokazywali Hellblade to było napisane 'independent game' co trochę wtf skoro robi to Ninja Theory, ale wydają pewnie sami w cyfrowej dystrybucji. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Brawo, Sony! Tak się wygrywa targowe konferencje. Sporo nowych gier, dewastujące zwiastuny tych znanych (Rime, Bloodborne!). Tearaway Unfolded to niby remaster, ale dla kogoś, kto - tak jak ja - nie posiada Vity, to zakup na premierę. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Brawo Sony za najgorszą konferencję jaką widziałem od kiedy je oglądam. Jakieś korki u EA? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 EA jeszcze dzisiaj, czy jutro? Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Ficuś, gdzie jesteś??? Chciałem napisać, że beka z Ciebie i Twojej Vity o której nawet SCEE zapomniało jestem jestem sony zabilo vite w usa na e3, teraz w eu na gdc, za chwile zarznie vite w japonii pomimo tego ze tam sobie swietnie radzi by ratowac sytuacje ps4 (pewnie gravity rush2 to bedzie ex na ps4 itp) najgorsze jest to ze ps4 to najmocniejsza konsola wiec i tak pewnie ja kupie dla multiplatform i perelek w stylu rime ale procz tego kompetnie polityka tej firmy do mnie nie trafia - indystation za 2k i kilka naszprycowanych technicznie gier bez fanego gameplayu (mowa o order i driveclub) to juz exy na m$ sie lepiej prezentuja, a wii u to juz w ogole krol 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 cała konferencja Sony Ficuś zgadzam sie po części, zawiodłem sie gameplayem DC, brakowało zwykłego wyścigu z kamerą zza auta ale wszystko inne miazga szkoda, że U4 nie pokazali to byłaby ostateczna wisienka Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 najbardziej na konfie sony podobało mi się rime i bloodborne. szkoda, że pogrzebują vitę . konfa ms jednak lepsza. konkretna oferta na końcówkę roku. widać, że się nie poddają. boli jednak nieobecność phantom dust, ale może na TGS bo to jednak japońszczyzna. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 ano to prawda, o ile w przypadku konfy sony mialem wrazenie po starali sie pokazac kazda gre jaka obecnie ktokolwiek robi na ps4 , nie wazne kiedy ona wyjdzie - te zombie z pc do 3 lat wtf, to m$ skoncentrowal sie na lineupie na 2014 Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Nie oglądałem konferencji. O co chodzi z Vitą? Że gier nie pokazali, czy co? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 słowo vita nie padło nawet w kontekście remote playa. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Sony wszystkie siły rzuca na PS4, bardzo dobrze, w końcu już 10mln sprzedanych Nadkonsol. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Nie oglądałem konferencji. O co chodzi z Vitą? Że gier nie pokazali, czy co? Nie pokazali gier i ogłosili dla europy to playstation tv z japonii, które pozwala grać w gry z vity bez vity. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Akurat z Vita TV w EU się cieszę. Vita jako handheld potrzebna mi nie jest, a te kilka exów chętnie ogram na dużym ekranie. Poza tym Vita to nie platforma, którą Sony jest na chwilę obecną w stanie wcisnąć masowemu odbiorcy. W moich oczach cała nadzieja w rynku japońskim i ich niszowych produkcjach, nawet gdyby trzeba było importować gierki. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) Moim zdaniem obie konsole wypadły dobrze, ale ps4 lepiej. Jednak jako posiadacz X360 nadal jestem zdecydowany na kupno playstation 4 (jak będą gry). Nie jestem fanem konsolowych shooterów, które niestety są wg mnie zbyt popularne, więc takie gry jak LBP 3, Rime czy Wild cieszą. Na start zakupię pewnie LBP 3, Fifę 15, GTA 5, nowego Wieśka i będę spełnionym graczem. Z drugiej strony szkoda mi forzy, ale teraz czas na konsolkę sony. Edytowane 12 sierpnia 2014 przez Cosmos Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Jednak jako posiadacz X360 (...) Z drugiej strony szkoda mi forzy, ale teraz czas na konsolkę sony. Zatem Horizon 2 będziesz mógł ograć na X360. Słabszą wersję, ale zawsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi